Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 11
TORIA spune:
[(blue][/blue])Na acum am apasat pe albastru dar sigur nu o sa iasa cum vreau eusi nu stiu ce sa mai fac mai departe.Acum il trimit sa vad ce a iesit.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
TORIA spune:
Pai ai vazut ca nu a iesit nimic nu stiu unde e hiba dar o sa gasesc eu pina la urma.Cu 1 MAI muncitoresc inca nu e sigur nici la mine dar sper sa ajung si eu o sa vin cu trenul o sa va spun saptimina viitoare mai mult.Si eu tot cu sint si Nelke pe linga noi si daca e frumos afara o sa putem pufai in voie si nu intoxicam pe nimeni si eu tot afara fumez nu fumez in locuinta asa ca sper sa nu fie probleme.
TORIA spune:
quote:
alinah spune:
of of Toria....deci ai asa...iti dau un exemplu:
[rosu] aici scrii tu ce vrei tu [/rosu] . Tb neaparat ca ceea ce vrei tu sa apara colorat sa fie scris intre [rosu] si [/rosu].
Am scris eu acum "rosu" ca sa poti vedea tu parantezele, dar tu lasi asa, cum apare, in engleza, [red].....
Hai ca tb sa iti iasa. Curaj gaina, ca te tai
klavier spune:
azi sunt telegrafica:
salut!
va pup!
noi suntem bine!
noapte buna!
A.
Adriana + Adriana jr (2 ani si 7 luni) + Andrei (3 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Fetelor cine,ce face de 1MAI sau lasam pe cand vine bebe,atunci putem sa mergem la plaja,la un strand sa-mi arat si eu silueta(talia de viespie).
Astazi merg cu moasa si celelalte mamici la spital sa ne arate camera magica ce si cum trebuie sa facem,mult nu mai este si trebuie sa fac o proba.
Va pup dulce pe toate
alexandra
MonicaGj spune:
Va rog trimiteti acest mesaaj la cat mai multa lume!!!! – e mai bine ca cineva sa fie anunat de 25 de ori decat niciodata. > Acest virus a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distrugator virus de pana acum. El a fost descoperit de McAfee pe 13 aprilie si pana acum nu exista nici un antivirus. > Acest virus distruge sectorul 0 al hard disk-urilor, unde sunt scotate informatii vitale pentru functionarea lui. HDD dupa acest virus NU SE MAI POATE REPARA. > Virusul se transmite sub forma de mail la toate adresele din calculatorul celui infectat cu subiectul “A Card for You”. In clipa cand accesati linkul din e-mail ca sa vedeti felicitarea caculatorul se va bloca si orice incerca de reparare va fi inutila.
salutari de la Monica
de aici din Romanica