Fete din Austria (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetili,

multumim monica,o sa fim atente.
alexa,succes la probe
toria scrie si tu ceva colorat pe aicica ma vazut c ai reusit.
azi e o zi frumoasa,17 grade

o zi cu soare si voua,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Alexa, eu am scris acum vreo 2 zile ce am de gand sa va fac de 1 mai....deci eu zic ca ramane in picioare cu intalneala, ne intaltalnim noi si cu siluetele remodelate .
Iata ce-am scris:

quote:

Mamici, burtici si cosanzene, ne apucam de treaba??? Stiti voi, aia cu intalneala de 1 Mai!! Am incercat s-o prind pe Loredana la telefon, dar se repede casuta vocala sa-mi raspunda, mai incercam...poate e in Ro...
Dar eu am una bucata propunere....am stat si chibzuit ca mai toate veniti cu , si atunci nu va fi problema sa va duc la tara, la iarba verde, sa vedeti caprioare (a nu se lua pustile cu voi ). Eeee, dar nu asta e tinta...acolo putem avea locsorul nostru la restaurant, putem sa ne punem muzicuta care ne place (aduc CD-uri ca cantari romanesti , instauram dictatura, nu fumeaza nimeni inauntru, pe barbati ii exilam in gradina sa fumeze....si poate trag si o miuta, daca chiar nu ne mai vor . Dar noi tot ii vrem....la plecare Nu de alta, dar sa faca pe soferii dupa bautele noastre
Loc de cazare tot pe langa restaurant, sa nu simtiti lipsa bericii...Ce ziceti? S-apoi daca vreti sa vedeti si Linzul, duminica, inainte sa plecati, tragem o tura prin centru, daca-i vreme frumoasa...
Numai sa-mi spuneti si mie care vine cu masina....cu cate persoane mai veniti....sa facem contorizarea la cate locuri de cazare e nevoie!
Ma inarmez cu pixul si coala de hartie si va astept cu informatii.

Tu ce ce vii, masinuta, una burtica stim, una bucata barbat? Ramai peste noapte? Haideti fetelor, raspundeti-mi, ca sa stiu de cate locuri sa intreb la cazare!!!!

V-am pupat, caci astazi e musai sa fiu casnica, sufletel e pe santier si tb sa calc si sa fac mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

saliu
deci, cum ramane cu 1 Mai muncitoresc??S-aud, sa stiu care e situatia.Semnazi si jurati pe popor

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

...Ah, fetelor , rugati-va pentru mine sa nu cumva sa gītui sau sa spīnzurtesc (etc.) pe cineva ! Ma pui si eu la computer (am concediu, am condus deja musafirii la aeroport) īmi pun muzica de Tudor Gheorghe...pe dracu“ o asculti, de afara se aude un zgomot infernal , ca si cum ar trece o escadrila de avioane ! Ma uit pe geam- ce credeti ??? Dl.Hausmaister...TUNDE IARBA ! (care iarba abia a īndraznit sa mijeasca !)...Ordine, ordine, da“uneori austriecii astia sīnt cam ticniti !... Nici nu m-a lasat, afurisitul dracului, sa citesc mesajele voastre.....da“nu cumva ati lasat-o cam moale cu 1 MAI !!!
Daca da, sīnteti pur si simplu de toata jena - EU am CURAJUL sa ma īntīlnesc cu voi, desi apartin...da, altei "generatii", de-o luam pe aia buna... Iar pe voi v-a apucat (bag sama) Prea-Sfīnta Lene !!!

Poate mi se pare doar mie ...?

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Fetelor eu vin cu tot dragul,abia astept sa ne intalnim,dar nu stiu daca sotul are timp,oricum ar fi vin eu daca ma ia cineva cu ea-Tori,Nelke sau Carolada.Eu nu am lasat-o moale,abia astept 1mai,si daca raman peste noapte nu stiu sigur.Pupici la toate.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Hai bai, vorba lui Nelke, ne mai intalnim ori ba.vad ca Alina saraca propune ceva, ala ca sa vad, ala ca nu stiu.Musai sa stiu, ca io ma pui la drum cu catel, cu purcel, cu tot.Sau facem ca la Viena, cand dau ultima strigare zice si lumea si io, si io.Pai sa stim.Andreea saraca vine special din Ro ca sa venim la Linz..haideti mai fetelor, ca lenea ne mananca.

Aveti termen pana maine sa faceti lista :fiecare trece numele!!!.deadline(na ca-mi vine numa in engleza, in germana nu).

LISTA
1.io cu una bucata copil, sot se pare si mama

Astept continuarea!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna dimineata!
Eu ma inscriu,vin eu cu ceva!
Pupici.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

deci pe lista,alexa i a 2 a eu a 3 a.
hai fetelor,ca eram o echipa de fotbal,parca?

o zi buna si cu soare,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Asa, Babee, Nelke, mustruluitile pe fete...puneti nuiaua pe ele ....voi sunteti mai indraznete, eu n-am stofa de sef, ma pacalesc toti si se fofileaza pe unde si cum

Eu m-am gandit mai bine si nu vin la intalneala!! Haaaaa?? V-am speriat?? ....na c-a fost pacaleala de 1 aprilie, stiti voi, ca si cu bomba cu efect intarziat . Cum sa nu ridic 2 deshte, cand eu sunt prima la . Hi hi hi, ma tin de sotii...asa ca sunt a 4 inscrisa pe lista noua. Eu vin la inaintare cu una bucatzica de burtica, cred ca una bucatzoi de barbat, care o sa vina mai pe seara, ca lucreaza.

Nelke, cred ca nu incape discutie ca vine, dupa ce ne-a scuturat nitel si a dat jos lenea de pe noi

Reactualizez lista...carolada, vii cu sot, purcel, soacra?

Am plecat, stau numai pe drumuri...acum mergem sa cautam seminee la o firma din Steyr...frumoase...dar sa suntem pregatiti sa ne loveasca cu preturile....
Pe seara....cand vin sa va contorizez, cine cu cine si cu ce vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Fetelelor si eu asi fi venit cu placere ca tare imi doream sa ne intilnim si sa ne cunoastem dar chiar atunci pleaca sotul acasa si nu stiu cand vine de la lucru,daca ajunge vineri si pleaca simbata in RO eu o si tulesc la gara daca nu o sa raman pe dinafara din pacate.Am vorbit azi cu Nelke si i-am spus si daca in caz ca ajung o sun pe ea sa ma luati si pe mine din gara.Deci la mine ramane cu semnul intrebari.O seara placuta va doresc.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput