Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 13
carolada spune:
pai eu vin singura,fara barbat,doar cu nelkecu masina.
hai bai fetelor ,de cateva luni tot vorbim de gaseala la linz si acu sa nu veniti? luati exemplu de la babeeeveniti cu catel cu purcel,cu mutuleu
spuneti care veniti ca sa ne organizam oleaca,sa stie si alina ce sa faca cu noi
in alta ordine de idei,la ce ora incep pregatirile? alina la ce ora ar trebui sa venim ( ajungem )acolo? tinand cont ca eu nu stau peste noapte (din pacate)as prefera nu prea tarziu.
ce facem ,mai mergem la padure sau ne gasim in linz,in oras?
carolada
alinah spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri...dar sunt foarte incantata...eu cu sufletel ne-am decis, nici nu stiu cum avand in vedere , de comun acord si nesiliti decat de bani asupra mobilei din livingroom si daaaaa, ne-am luat canapele din piele , masa pentru Esszimmer, pe care am luat-o pe de-a moaca, dupa ce sufletel a negociat nitel , maine luam scaune de la alt magazin, de ne-au placut alea , si ne-am facut proiect pentru semineu, nu dupa ce am perindat de-mi ardeau talpile, ....mmmmmm . Acum sunt franta, caci extra mergem in fiecare seara la spital sa o vizitam pe mama lui sufletel...pentru vreo doua saptamani...e bine ca nu e ceva grav...
Asa ca am ajuns acasica pe la 9 seara...adica nici mai mult nici mai putin de 10 ore pe drumuri
Maine, o luam de la capat...
Aici e lista initiala cu intalneala: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Carolada, Andreeacc, Alina. Ange?
Acum, versiunea nuantata: Babee, Alexagandi, Carolada, Io...Nelke aproape se subintelege ...am io informatorii mei...sssst, nu spuneti la nimeni
Le astept si pe celalalte fete sa-si reinoiasca libera consfintire asupra intalnelii . Haideti fetelor, sa o facem lata!!
Acum, cu ora de intalneala...un 12.oo-1.oo e bine?? Aveti timp sa veniti? E prea devreme, cam tarzior? Eu zic ca daca plecati inapoi, multe dintre voi, e bine pe la 12....
Eu zic ca n-are rost sa riscam cu iarba verde...va fi 1 Mai si toti vor da buluc la un gratarel mic....harmalaie mare...plus exista riscul sa ploua si sa nu pot eu rezerva sigur ceva la un Gasthaus, caci nu pot rezerva in principiu...daca o sa ...venim...
V-am pupat, abia astept sa ne vedem!
D-abia scriu, pic de somn, nici nu stiu daca am scris coerent, vad eu maine . Perna imi face cu ochiul si eu cred ca m-am indragostit subit si tare tacut
lucamatei spune:
Fetele, ma iertati ca ma bag si eu aici, dar sotul are o oferta de doctorat la viena/budapesta, si ne-ar interesa si pe noi care este costul vietii acolo, jucarii si mincare, ca haine avem...Noua ne-ar ramine cam 900 de dolari pe luna pentru mincare, cam de chirie cit ar trebui sa ne oprim?
Sistemul medical este foarte bun presupun??!!!
Va rog orice info m-ar ajuta, sper sa ma alatur curind si chiar sa ma si vad cu unele dintr voi la Sttutgart la zoo( am locuit cu sotul meu 2 ani), sau la Viena, sau la Budapesta...I cant wait!!!
oana olson
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineta!
Doresc la toate un sfarsit de saptamana placut.Aici ploua si e frig,si pe desupra sunt de servici la firma si nu am nici un chef dar am sa supravietuiesc.
La intalnire vin cu sotul,dar nu ramanem peste noapte.Timpul e in ordine,dar era frumos undeva in padure ,un gratarel.
Pupici la toate.
alexandra
Nelke spune:
quote:
Originally posted by lucamatei
Fetele, ma iertati ca ma bag si eu aici, dar sotul are o oferta de doctorat la viena/budapesta, si ne-ar interesa si pe noi care este costul vietii acolo, jucarii si mincare, ca haine avem...Noua ne-ar ramine cam 900 de dolari pe luna pentru mincare, cam de chirie cit ar trebui sa ne oprim?
Sistemul medical este foarte bun presupun??!!!
Va rog orice info m-ar ajuta, sper sa ma alatur curind si chiar sa ma si vad cu unele dintr voi la Sttutgart la zoo( am locuit cu sotul meu 2 ani), sau la Viena, sau la Budapesta...I cant wait!!!
oana olson
Salut, Oana !
Cu 900 USD va descurcati bine cu mīncarea etc.(daca bineīnteles n-o tineti numai prin restaurante...)
Despre costurile chiriei pot spune mai bine fetele din Viena - depinde cīte camere vreti si unde;
Sistemul medical e īntre foarte bun si excelent iar capitala Austriei - minunata !
Va urez mult succes, daca ajungeti si la Salzburg va astept.
Nelke
Nelke spune:
Buna dis-de-dimineata, Austria !
La Salzburg ploua linistit si miroase asa frumos a primavara !!! (azi noapte au crescut si mai mult frunzele copacilor !)
Fetelor, timpul de gluma a trecut si trebuie discutat fff serios:
EU VIN !
Corolada vine cu mine: ar trebui sa plecam din Salzburg pe la ora 10, iar daca nu mai sīnt persoane care sa ramīna seara acolo (cum planuisem initial), ma īntorc seara cu tot cu Corolada.
Am 5 locuri īn masina, din care pīna acum sīnt 2 ocupate.
Alexa, daca poti ajunge cumva īn Salzburg pīna pe la ora 10 (sīmbata, 1 mai), te iau cu cea mai mare placere !
La Toria din pacate s-a cam "strīmbat", dar mai vorbim noi pīna atunci...
SRI-ule , UNDE ne īntīlnim ??? Parca era la gara ? Sau la un Raststation ? Eu am o harta a orasului Linz pe care o voi lua cu mine si ne descurcam noi...
Gīnditi repede, fetelor, ca nu mai avem mult timp, bine ???
Va īmbratisez cu drag pe toate , candidate sau necandidate la īntīlnire...
Nelke
TORIA spune:
Nelke tu tine draga locurile alea rezervate ca ti-am spus la mine nu e sigur.Daca al meu pleaca simbata dimineata atunci poate merg cu el pina in Linz si de acolo vin cu tine inapoi.Anto iara nu e sigura si acum e tare bolnava,am sunato azi si era in drum spre Graz la spital o doare rau gitul si ureghile sa speram ca nu e ceva grav.Un WE placut va doresc alaturi de cei dragi.Aha si Nelke sa nu uiti telefonul acasa sa sun degeaba ai grija.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Babee spune:
hai saliu..
eu vreau la picnic!!!!!!!!!!!!!!!Asa mult imi doresc, serios, si il stiu si pe Bubu cat de mult ar dormi afara.Alino, ai un gratarel ceva,ca sa stim s-aducem alea alea noi si tu numai obiectul de prajit.Mama ce visez la o friptura pe jar, in aer liber...
Acum 3 saptamani, inainte de a pleca in Romania, Andreea spusese ca se intoarce special, si vine si ea.Deci daca a zis, zis e si vine si ea cu catel cu purcel, cu tot.Io-l am pe Vio acasa...mama ce bine eeeeee.
va pupici
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
alexa22gandi81 spune:
Salut!
Astazi iarasi zi de lucru,mai am o ora si merg acasa.
Babee asa cum am spus si eu ar fi o ideie la un gratarel undeva departe de civilizatie,in restaurante mergem oricum dar la padure la un gratarel mai rar ,bine depinde si de vreme dar poate sunteti deacord .
Pupici dulci.
alexandra
carolada spune:
buna fetili,
e buna ideea cu gratarul,dar nu cred ca aici faci ca in romania ,iti iei carne si gratar,ocupi un loc la verdeata si gata.alina,zi ne care e procedura sa stim in orice caz. normal ca toata lumea ar vrea,dar depinde de vreme si posibilitati,nemaipunand la socoteala si timpul destul de scurt
babee ce i cu tine de visezi gratarel,ori ii faci o surioara lui bubu?
e bine pe la 12,cine ajunge mai tarziu ,cred ca nu e nici o problema.
alina sa stapaniti sanatosi mobilierul din dotare si spor la treaba.
mai e o saptamana ,yupiiii!
cam atat,
carolada