teste de ovulatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Ancade poti cumpara de aici daca te avantajeaza pretul, vezi daca trimit si Olanda.
http://www.early-pregnancy-tests.com/pacof3ovtess.html

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, am intrebat aseara la sensi blu si erau 70.000lei/buc. Dupa ceea ce zice Anis cred ca renunt la idee, avand in vedere cam cate mi-ar trebui mie intr-o luna.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Fetelor,imaginati-va ca nu v-as fi intrebat de teste inainte sa vad cum e pe aici(asta pt cele care ma indruma sa ma uit aici); de pe internet nu cumpar(avem noi ideea asta fixa de a nu da nr de card pe net) iar la drogerii/farmacii costa intre 20-30 euro (4-5 buc); si oricum cele produse aici(romed) nu se gasesc la noi pe piata pt ca sunt considerate slabe calitativ; aici sunt Clearblue, Femina, Predictor si altele f scumpe.la fel si testele de sarcina ;cel mai ieftin costa 7 euro/buc.In Buc asta toamna am gasit cu 30000-40000 lei/buc deci nici un euro macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am fost aseara si am intrebat,dar nu aveau asa k nu mi-au spus pretul.La help net costa 69000 un test.Mai bine iti iei predictor de ovulatie,dai 1300000 da il ai pt mult timp.
V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Eu va spun clar ca am cumparat, era pretul lipit pe ele, mi-au dat oamenii bon, asta e pretul la Sensi Blue. Sunt niste pungulite roz la fel de mari ca si testele de sarcina. Daca a cumparat cineva de la Help Net, sunt curioara cum se numesc si cine le fabrica, sa vedem daca e vorba de acelasi test si e pretul diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Care e treba cu "predictor de ovulatie", asta ce mai e ? Cum se foloseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Este k si un test de ovulatie,numai k se foloseste saliva in loc de urina,pui saliva de dimineata pe 1 lamela,apoi te uiti k la microscop,daca iti apar punctulete nu esti la ovulatie,daca iti apare o structura k de feriga,in urmatoarele ore ai ovulatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mda. Am eu un predictor din asta (procurat demult, printr-o cunostinta, din Cehia). La noi se gasesc?
Eu am intrerupt pilulele contraceptive acum o luna jumate si am inceput sa ma controlez cu predictorul. Primele 2 saptamini am avut doar puncte in saliva. Apoi, de o luna de zile, au aparut "ferigutze", mai dese acum 2 saptamini. Iar eu am avut menstruatie (sau asa parea!) acum o saptamina. Nu mai stiu ce sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

am si eu de aproape 2 ani un predictor de saliva. Nu sunt prea multumita de el. Nu am reusit prea bine sa ma dumiresc cu el. In orice caz de luna asta vreau sa trec la teste de ovulatie si o sa compar si cu predictorul.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Cum sta treaba cu predictorul de ovulatie ? Se gaseste la noi? cat costa?

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput