teste de ovulatie

teste de ovulatie | Autor: Ancade

Link direct la acest mesaj

Fetelor va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde se pot cumpara in Bucuresti teste de ovulatie.(si cam cat costa).Am rugat-o pe mama sa mearga la farmacie si a fost la cateva din cartier si s-au uitat crucis vanzatoarele de parca nu vorbea romaneste.Ii tot ofereau teste de sarcina ,ca de ovulatie nu au auzit.Trebuie sa existe pt ca am citit undeva pe forum ca folositi.Aici in Olanda sunt superscumpe( sau cel putin asa mi se par mie- 5 buc= 30 euro.)
Multumesc (peste 2 sapt vine tata si as vrea sa-mi aduca )
Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileden spune:

Poti incerca la farmaciile Sensi Blue, Help Net, Doina.
Costa intre 90000-120000 lei si iti trebuie cam 4-5 pe ciclu.
Exista mai multe feluri, banda, "stilou", sau din cele la care trebuie sa folosesti o pipeta care este inclusa.

Asa e, si eu cand imi cautam m-am lovit de o farmacista care mai avea putin si ma batea, ca nu exista asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Si eu am cumparat saptamana trecuta 4 teste de la Sensi Blue din Timisoara, pe care am platit 425.000, adica 106000/test. dar pentru ca luna asta fac inseminare i le-am dat unei prietene sa le incerce luna asta. O sa primesti un un prospect pe o jumatate de pagina, daca nu iti dau ei posteaza aici si iti trimit un prospect scanat prin email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Se numesc "Test de ovulatie(OVU-TEST)" si sunt fabricate de firma ROMED din Olanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Multumesc mult pt raspunsuri si sper sa ma ajute , desi eu ma iau dupa metoda temperaturii( care e gratis), insa nu reusim sa facem un al doilea copil. Cred ca stresul e de vina si obsesia de a ramane iar gravida(dupa ce am pierdut o sarcina).
Inca o data multumiri.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cum ma 106000 un test,k mie la sensi blue mi-a zis k costa 120000,un pachet care contine 5 teste!Azi ma duc la farmacie si intreb inca o data k sa fiu sigura!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Poti face comanda la Cluj la Centrul Diagnostica. Un test costa in jur de 50.000 lei. Ti le va trimite prin posta. Vei face comanda cate bucati doresti.
Numarul de telefon este: 02644442184 si ceri cu D-na Ramona.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Cum ma 106000 un test,k mie la sensi blue mi-a zis k costa 120000,un pachet care contine 5 teste!Azi ma duc la farmacie si intreb inca o data k sa fiu sigura!
Valentina

Valentina, sa ne spui ce ai aflat la farmacie ca si eu vreau sa cumpar teste de ovulatie dar parca n-as da 160.000 pe unul

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Am cumparat saptamana trecuta teste de ovulatie de la farmaciile Help Net la 69000/ bucata, 3 bucati. Daca aveti card la ei primiti o reducere de 5%.
Valentina, intereseaza-te si spune-ne cit costa un test la Sensi Blue, te rugam!
Sa dai 2-300000 lei/ luna numai pe teste de ovulatie mi se pare cam multisor si daca pretul de la Sensi Blue e corect, asa 'mai vii de acasa'....
Zina, multumim pt. 'pont'!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ancade, daca tu esti in Olanda si testele astea sunt produse in Olanda, logic ar fi sa le gasesti acolo mai ieftin ca aici, nu? Mai intreaba in farmacii...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La Sensi Blue..un set de 5 teste..costa 500 000 de mii.dar f important trebuie sa ai ciclul regulat....ca altfel....cumperi mult m-ai multe teste si tot nu ajungi la vre-un rezultat ...alternativa pt ciclurile neregulate e eco.

AniS

Mergi la inceput