Fibrom uterin?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Iata ce desen animat am gasit pe internet despre embolizare:

http://femisa.org.uk/uae_animation_pane.htm

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

De pe net am gasit pe cineva care comercializeaza produsele GNLD in Bucuresti. Iata textul ei:
"Cum puteti obtine Cal-Mag GNLD pentru dumneavoastra?Produsul Cal-Mag GNLD nu se comercializeaza prin farmacii. Pentru comenzi si informatii ma puteti contacta cu incredere telefonic.."
Gabriela Parpala - Bucuresti
021/243.11.90

Am sunat si d-na respectiva poate da informatii despre orice produs GNLD nu numai Cal-Mag.
Titisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinap spune:

salutare
am facut si embolizare
acu sa vedem ce-mi rezerva viitorul
sa mai stam de vorba
la mine toate bune deocamdata cu exceptia unei mici febre
daca vreti alte detalii sunt aici

Mergi la inceput

Sigur ca vrem alte detalii. Povesteste-ne cum a fost, la ce ti-au spus medicii ca trebuie sa te astepti, ce fel de fibrom ai avut, cand este indicat sa ramai insarcinata et...

Iti dorim numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Si eu vreau detalii. Cum a fost embolizarea ? Doctorii cum ti s-au parut (mie mi s-au parut foarte de treaba)? Cat ai dat in final poate imi trimiti pe PM?

Succes in contiunare , Si sa ne mai auzim pe aici!!!

Mergi la inceput

salutare fetelor,
am trecut in randul celor "embolizate".
acum pot sa va confirm ca dr. bogdan este un "super-domn" iar "operatia" nu trebuie sa va sperie.
am avut 1/2 ora dupa operatie in care am transpirat abundent si aveam senzatii de lesin. mi-au facut un calmant si mi-au pus masca de oxigen si mi-am revenit rapid (dar asta nu trebuie sa vi se intample si voua, eu sunt o fricoasa). bine, o explicatie ar putea fi si faptul ca in timpul operatiei trebuie sa-ti ti respiratia cand se introduce substanta respectiva.
interventia nu este dureroasa, ca operatie nu se pot numi doua taieturi (care seamana cu doua zgarieturi acum, la 2 zile) de 1/2 cm, una in stanga si una in dreapta.
Eu m-am internat luni pe la 12.00 iar marti dimineata aveam deja biletul de iesire din spital.
Un sfat pt cine merge la embolizare: sa aveti ultima ecografie la voi!

Mergi la inceput

am uitat,
se pare ca am 2 fibromi subserosi, unul de 6 si unul de 5 cm au aparut la eco facut in universitar desi eu stiam ca sunt mai mari cu 1 cm fiecare si asta a fost si parerea dr. bogdan dorobat.
ce se va intampla voi afla peste o luna la control.
am inteles ca e bine si daca scad chiar cu un centimetru.
pe parcurs pot aparea sangerari, pe care nu le-am avut pana acum si temperatura mai mare ( de ex marti seara am avut 38.8 si m-am speriat putin, dar am luat algocalmin - nu stiu daca e cel mai indicat - dar asa m-a sfatuit medicul de familie cand l-am sunat, ca am uitat ce mi-a recomandat bogdan si mi-a fost jena sa-l sun la 11 noaptea pt asta). Mi-am revenit repede dupa asta.
5 zile iau antibiotice (augmentin) si antiinflamatoare (aulin) la recomandarea medicilor de la SUUB.
Tot ce simt acum este o usoara retinere in miscare din cauza traseului prin artere unde au fost "tuburile".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Adina eu ti-am trimis un PM dar nu apucasem sa citesc ce ai scris aici, scuze.
Cred ca am gasit aici raspunsul la o parte din intrebarile care ti le pusesem.

Sa te faci bine!! Si sa fii optimista!!

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce stiti despre asta? Din cauza fibromului, de ceva vreme am o secretie incolora foarte abundenta in continuarea menstruatiei, care dureaza cca 6-7 zile, apoi totul intra in normal pana la urmatorul ciclu. Am crezut ca e o infectie, am facut analize, nu a iesit nimic. Doctorii mi-au spus ca e din cauza fibromului, este ca atunci cand te tai la un deget si dupa ce se opreste sangerarea, mai zeia o pauzaste un pic. Voi ce stiti, vi se intampla si voua? Si daca da, ati gasit vreun remediu?

Va pup.

Mergi la inceput