Fibrom uterin?
Raspunsuri - Pagina 11
carmenus spune:
Iata ce desen animat am gasit pe internet despre embolizare:
http://femisa.org.uk/uae_animation_pane.htm
carmenus spune:
Fibromul si sarcina
http://www.aly-abbara.com/livre_gyn_obs/images/fibromes.html
http://www.aly-abbara.com/echographie/gif_anime/grossesse_9sa_fibrome.html
titisha spune:
De pe net am gasit pe cineva care comercializeaza produsele GNLD in Bucuresti. Iata textul ei:
"Cum puteti obtine Cal-Mag GNLD pentru dumneavoastra?Produsul Cal-Mag GNLD nu se comercializeaza prin farmacii. Pentru comenzi si informatii ma puteti contacta cu incredere telefonic.."
Gabriela Parpala - Bucuresti
021/243.11.90
Am sunat si d-na respectiva poate da informatii despre orice produs GNLD nu numai Cal-Mag.
Titisha
adinap spune:
salutare 
am facut si embolizare 
acu sa vedem ce-mi rezerva viitorul 
sa mai stam de vorba 
la mine toate bune deocamdata cu exceptia unei mici febre
daca vreti alte detalii sunt aici
carmenus spune:
Sigur ca vrem alte detalii. Povesteste-ne cum a fost, la ce ti-au spus medicii ca trebuie sa te astepti, ce fel de fibrom ai avut, cand este indicat sa ramai insarcinata et...
Iti dorim numai bine
dana p. spune:
Si eu vreau detalii. Cum a fost embolizarea ? Doctorii cum ti s-au parut (mie mi s-au parut foarte de treaba)? Cat ai dat in final poate imi trimiti pe PM?
Succes in contiunare , Si sa ne mai auzim pe aici!!! 

adinap spune:
salutare fetelor,
am trecut in randul celor "embolizate".
acum pot sa va confirm ca dr. bogdan este un "super-domn" iar "operatia" nu trebuie sa va sperie.
am avut 1/2 ora dupa operatie in care am transpirat abundent si aveam senzatii de lesin. mi-au facut un calmant si mi-au pus masca de oxigen si mi-am revenit rapid (dar asta nu trebuie sa vi se intample si voua, eu sunt o fricoasa). bine, o explicatie ar putea fi si faptul ca in timpul operatiei trebuie sa-ti ti respiratia cand se introduce substanta respectiva.
interventia nu este dureroasa, ca operatie nu se pot numi doua taieturi (care seamana cu doua zgarieturi acum, la 2 zile) de 1/2 cm, una in stanga si una in dreapta.
Eu m-am internat luni pe la 12.00 iar marti dimineata aveam deja biletul de iesire din spital.
Un sfat pt cine merge la embolizare: sa aveti ultima ecografie la voi!
adinap spune:
am uitat,
se pare ca am 2 fibromi subserosi, unul de 6 si unul de 5 cm au aparut la eco facut in universitar desi eu stiam ca sunt mai mari cu 1 cm fiecare si asta a fost si parerea dr. bogdan dorobat.
ce se va intampla voi afla peste o luna la control.
am inteles ca e bine si daca scad chiar cu un centimetru.
pe parcurs pot aparea sangerari, pe care nu le-am avut pana acum si temperatura mai mare ( de ex marti seara am avut 38.8 si m-am speriat putin, dar am luat algocalmin - nu stiu daca e cel mai indicat - dar asa m-a sfatuit medicul de familie cand l-am sunat, ca am uitat ce mi-a recomandat bogdan si mi-a fost jena sa-l sun la 11 noaptea pt asta). Mi-am revenit repede dupa asta.
5 zile iau antibiotice (augmentin) si antiinflamatoare (aulin) la recomandarea medicilor de la SUUB.
Tot ce simt acum este o usoara retinere in miscare din cauza traseului prin artere unde au fost "tuburile".
dana p. spune:
Adina eu ti-am trimis un PM dar nu apucasem sa citesc ce ai scris aici, scuze.
Cred ca am gasit aici raspunsul la o parte din intrebarile care ti le pusesem.
Sa te faci bine!! Si sa fii optimista!!

carmenus spune:
Fetelor, voi ce stiti despre asta? Din cauza fibromului, de ceva vreme am o secretie incolora foarte abundenta in continuarea menstruatiei, care dureaza cca 6-7 zile, apoi totul intra in normal pana la urmatorul ciclu. Am crezut ca e o infectie, am facut analize, nu a iesit nimic. Doctorii mi-au spus ca e din cauza fibromului, este ca atunci cand te tai la un deget si dupa ce se opreste sangerarea, mai zeia o pauzaste un pic. Voi ce stiti, vi se intampla si voua? Si daca da, ati gasit vreun remediu?![]()
Va pup.