FIV 10
Raspunsuri - Pagina 5
Tia spune:
multumesc tuturor pentru urari
Ileana, comisionul la mine a fost 30 de euro, probabil medicamentele s-au scumpit putin, asa parca mi-a spus Dna Szabo. da, suntem in acelasi lot.. ne vedem pe "scarile" de la Medsana, Ancar avea o lista lunga..
eu sunt emotionata, putin speriata de necunoscut si mai ales de rezultat.. dar gandesc totul in clipe prezente, imi este mai usor.
succes tuturor, va pup, sa auzim numai de burtici
MihaelaG spune:
Salut fetelor!
Ma aflu si eu in "lotul" din luna aprilie, dar la clinica Med New Life. Am inceput Diphereline 0.1 mg 1/zi luni (29.03) si probabil (in functie de rezultatele analizelor pe care le-am facut azi) voi incepe Menogonul 3/zi luni 05.04. Problema mea cea mare este ca in perioada 05-08.04 va trebui sa-mi fac injectiile intramusculare singura.
Daca mai este cineva care si-a facut singura injectiile, va rog frumos sa-mi scrieti cum se procedeaza ca sa fie mai usor.
Multa bafta tuturor
Mihaela
gabid spune:
Bine ai venit ,Mihaela!Sa nu stai mult aici,adica sa reusesti din prima!
Aici fetele fac FIv ori la Giulesti ori la Medsana.Unde este aceasta clinica?Cat este un FIV?Se face FIV in Romania?
Ilie,mult succes si tie!Asteptam si de la voi vesti bune!
Cred ca si OanaMagda este acum la FIV!Ce-o fi cu ea?
Gabi.
Pia spune:
Bun venit Mihaela si-ti doresc sa stai cat mai putin aici, multa bafta si succes.
Poti face injectiile la orice spital la camera de garda in perioda Pastelui.
Oana si tie multa bafta
Pupici si un weekend super va doresc
ileana spune:
mIHAELA ,
sI eu o sa-mi fac injectiile singura, cel putin asa am hotarat, neavand unde sa le fac..."occidentale"...AJUTOR CU INFORMATII...voi va faceti injectiile singure ..nu?
Ce clinica e aia Mihaela?
Ilie...cum esti singur intre oi...ne vedem
anis spune:
Fetele, azi am fost anuntata..daca nu se intampla nimik in urmatoarea perioada ...intru in lotul de iunie la FIV.
Acum sa va intreb.....cum e cu partea de reusita in vara? Care sunt parerile?
AniS
Ellena spune:
Mihaela bine ai venit ! Mult succes si noroc la FIV ! Asteptam mai multe detalii de la tine si despre clinica la care mergi.
Mult noroc si fetelor care se pregatesc sa intre in "lot" Suzana, Oana, Ileana, Tia si nu in ultimul rand "si mie".
Anis iti doresc si tie multa bafta la inseminare sa nu mai fie nevoie sa intri in "lotul FIV". Eu nu cred ca ar avea prea mare importanta perioada in care se face FIV-ul, dar mai bine sa nu ai nevoie.
Eu voi merge luni la Bucuresti sa fac o ecografie. Sper sa fi disparut nenorocitul ala de chist sa pot incepe stimularea.
Pia ai avut dreptate dr. Niculescu nu face programari la eco in saptamana mare decat in cazuri speciale. Eu mi-am facut totusi pentru ca nu pot sa merg in prima zi de menstruatie la ei. Daca totul e OK voi incepe stimularea imediat dupa Paste. Trebuie sa-mi dea si schema de tratament.
Si eu as fi tare incantata sa-mi fac singura injectiile, problema e ca nu prea am curaj.
Cloe ce faci? Cand vii cu vesti noi? Din cate stiu eu operatia trebuia sa fie pe la sfarsitul saptamanii trecute. Multa, multa sanatate si te asteptam cu noutati!
giugiuca spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu voua, fiindca am inceput si eu tratamentul FIV. De 2 ani si jumatate ma chinui sa raman, dar nu a fost sa fie.. La mine e o poveste mai complicata..la 16 ani un viol, am ramas insarcinata, am facut avort, la 20 de ani am avut o sarcina extrauterina si doctorii m-au operat de apendicita..ulterior era sa mor, si uite asa mi-am pierdut o trompa. Dupa ce am fost la Sabic la dr. Gherasie, m-a trimis la CFR2 pestru o histero, urmata de o laparascopie..(anul trecut in martie)..si nici pana acum nu s-a intamplat nimic( desi am o trompa sanatoasa..
Asa ca m-am decis cu sotul meu sa incercam FIV -
Am fost la Sabic( dar acolo se produsese o scindare - Dr Gherasie cu sotia si dna biolog Matei au format o noua clinica Med New Life impreuna cu profesorul)- e pe strada Romulus - in spate la Unirea. Am inceput in lotul din ianuarie...Costul era 2000 de euro ET, iar daca donai embrioni faceau reducere pana la 750 de euro. Medicatia era cam asa : decapeptyl 10 euro fiola si 15 euro sau 20 nu mai tin bine minte menogonul..plus comisionul( iar fam Gherasie e campioana la acest aspect!!).
Cunosteam pe cineva care facuse la ei FIV de doua ori si care cheltuise cam 10.000 euro..si m-am speriat ca nu aveam acesti bani si nici nu aveam multe sanse..
Asa ca am plecat la Giulesti la Profesorul Marinescu.
Deja am inceput ( pe 25 am facut dife..)..iar pe 12 incep cu puregon si menogon ...cam in jur de 22-25 e programat ET.
giugiuca spune:
HELPP!!
Citind prin arhiva am auzit ca la un fiv se fac cam 50 de menogon..
Mie dr mi-a prescris 10*puregon, si 20*menogon...
Voi mai cumpara?!
A mai facut cineva varianta asta?
vali02 spune:
Giugiuca, ar teoretic ar trebui sa-ti ajunga 10 fiole de Puregon de 100 u.i si 20 de fiole de Menogon de 75 u.i. Probabil vei face o fiola de Puregon si doua de Menogon pe zi si in zece zile de obicei stimularea este suficienta ca sa se poata recolta ovocitele. Eu am facut stimulare cu Puregon 8 zile si fiindca problema mea cea mare era ca nu ovulez usor nici sub medicamentatie puternica (Puregonul e considerat a fi cel mai puternic) am continuat cu Puregon+Menogon pana au fost suficient de mari foliculii. Dar repet, de obicei zece zile de stimulare sunt suficiente. Mult noroc!
Anis, am mai vazut pareri cum ca vara sansele de reusita la FIV sunt mai mici. Nu stiu...dar eu sunt un exemplu ca se reuseste vara, eu am facut FIV in iulie.
Vali