FIV 10
Raspunsuri - Pagina 4
anemona spune:
Gabi, imi pare rau ca n-ai inteles... Nici pe departe nu vroiam sa spun ca sarcinile fiv sunt grele. Vroiam sa spun ca in viata fiecare etapa are grijile si emotiile ei. Si ca trebuie sa trecem cu seninatate si cu optimism peste fiecare in parte.
A fost un indemnla optimism pe care in egala masura mi l-am adresat mie si tuturor celor de aici.
Regret daca am suparat pe cineva... Iertare...
Anemona
gabid spune:
Anemona,scumpi nu superi pe nimeni!
Eu simt ca fetele sunt stresate...si noi eram la fel de faceam FIV curand!
Eu si acum dupa 2 ani si 5 luni am probleme destule.Nu papa decat ce vrea ea,nu mesteca si ii dau greu carne,o dor piciorusele si poate fi un inceput de rahitism...ii dau iar VIT B,calciu,vitamine si minerale.
Uneori ma intreb de unde am fortza si taria sa o iau de la capat pt ca la mine a frost un mare chin pana am vazut-o ca merge,acum alt chin...greutate mica,mofturoasa,se impiedica des si cade(rahitism).Of,of!
Si in octombrie vreau sa o iau de la capat!Nu am nici o garantie ca voi reusi...vreau sa incerc tot !
Anemona,nu sunt suparata pe tine...cred ca am inteles eu gresit!Greutatile sunt si inainte de sarcina si dupa sarcina.
Copilul meu nu s-a nascut cu probleme,nu va speriati...era perfecta...am avut nota 9.Problemele au inceput la 3 luni cand doctorita de familie nu a fost in stare sa-mi spuna ca are otita(se scurgea laptic spre urechiusa cand dormea)si am facut distrofie musculara prin nealimentatie.
Gabi.
oanamagda spune:
anemona, ai maaare dreptate in tot ceea ce ai scris; si eu am tras aceeasi concluzie; ma uitam la celelalte sectiuni de pe forum, fetele optimiste scriu de zor, etc, numai la sectiunea fiv s-a asternut linistea..
nu mai stim nimic de raluca; eu as vrea sa ne mai dea vesti, sa fim alaturi de ea (daca trece prin stari mai dificile);
nu mai stim nimic despre monica, cum decurge sarcina ei;
eu am citit muuulte pagini pe internet despre fiv, sanse de reusita, etc; un dr din usa scria ca cel mai important element in "filozofia" fiv-ului este perseverenta...sansele cresc f mult daca incercam de mai multe ori si nu renuntam la primele esecuri; eu sunt hotarita sa incerc pina reusesc pt ca asta e cea mai valoroasa "realizare" pe care mi-o doresc...
pupici pt toate fetele! si sa aveti un sfirsit de saptamina primavaratic!
ileana spune:
Servus Gagici,
Multumim Anemona... si pt. faptul ca ne-ai incurajat si pentru ca ai avut sinceritateasi taria sa-ti asterni gandurile in fata noastra...
Ai dreptate, dar nu cred ca suntem descurajate ...poate doar incrancenate ..
Imi sa cred ca nu ne-am pierdut speranta, iar reusita ta, ne-a mai dat o gura de oxigen ...
Tia spune:
buna dimineata frumoaselor...
m-am intors de la arad.. totul a decurs conform "planului"
menogon (50 fiole) + diphereline (una bucata) + transport (a se citi comision ) = 545 euro. termen de valabilitate 2005.
bafta tuturor!!
ilie spune:
Succes tuturor si
Pe 6 - 7 aprilie incepem si noitratamentul cu dephereline.
Probabil undeva spre sfarsitul lunii aprilie inceputul lui mai v-a avea loc puncia/ET
Ilie & Suzana
Tia spune:
30 de euro. daca are cine sa mearga la ea la farmacie in Beckeskaba, nu te costa nimic in plus
ileana spune:
Tia,
Facem parte din acelasi lot?
Cred ca reusesc prin 7 maini sa iau medicamentele din Ungaria...de fapt cred ca 8 maini si3 telefoane...aceleasi preturi Tia...doar 27 de Eur ti-a luat comision....cartea verde erera mai scumpa...
ilie spune:
.... in lotul de mai .... si noi
De fapt incepem cu depherelin saptamana viitoare
Ilie & Suzana