FIV 10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Stiu ca am m-ai vazut scris...dar am frunzarit tot FIV si nu am gasit...
Prin urmare...
Care sunt preturile la FIV+ICSI si doar FIV la MEDSANA SI LA GIULESTI+ Tratamentul...
Vreau un calcul de genul...Cost FIV+tratament+spaga etc...=suma finala..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,eu zic sa nu iei in calcul FIV simplu.Nu te gandi ca exista.Si la voi sunt ceva probleme si eu cred ca va fi nevoie de ICSI.Prin ICSI rezulta embrioni f.buni.Eu am avut la toti embrionii de la 4 diviziuni in sus.Iti va faace ICSI doar de va fi nevoie dar trebuie sa fii pregatita.

FIV+ICSI la Medsana costa 2400 euro.Acolo nu se da nimic in plus.

La Giulesti costa 1900 euro.Pia spune ca Niculescu nu primeste nimic.Despre anestezist,asistenta nu stiu ce sa spun dar nu cred sa ceara o suma exorbitanta.

Fiind pacienta lui Niculescu eu nu cred ca trebuie sa te gandesti la Medsana.

Eu am facut FIV in iunie.A fost primul meu FIV care stii bine ca nu a reusit.In lotul meu au fost reusite!daca eu nu am reusit astaa nu inseamna ca tu nu vei reusi.Am inceput stimularea in mai si in 1 iunie am facut punctia + ET.

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi , am vazut ca ai scris si la alt subiect referitor la preturile de la FIV+ICSI, si nu inteleg...acolo zici ca la Giulesti e 1900 de $ si aici zici ca e 1900de Euro. Care e adevarul???

Ca la Medsana e clar ca e Euro.

Astept raspunsul tau urgent, eventual un PM!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

La Giulesti e in $ si la medsana e in Euro.
La Giulesti e 1300$ FIV( 1000$ achitati in lei la cursul zilei la caseria lor), iar 300$ la laborator, pe care ti-i inapoiaza daca nu-ti ies embrionii.
Iar rezerva de 500$ e pt ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau fetele, vreau si eu sa va intreb ceva, poate stiti. Dar sa nu radeti... Apropo de spermograma , trebuie sa o duci de acasa sau "o recoltezi" la cabinet? Am zis sa nu radeti... merci

Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaM spune:

Depinde de cabinet , la medsana de exemplu poti sa o aduci de casa (in 20-30 minute). La altii nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Am si eu o intrebare legata de preturi , am vazut ca la Medsana ICSI costa 2400euro si FIV 1900e. Pretul de 2400 include si FIV sau se aduna separat ? (exceptind tratament si restul)
Statisticile referitoare la procentul de reusite sunt publice ?
mersi
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

ICSI 2400 euro include si FIV (1900 euro)!
FIV 1900 euro este fara ICSI!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

MEDSANA-1900 euro FIV
-2400 euro FIV+ICSI(include FIV si procedura ICSI)

In acest pret sunt incluse eco din timpul stimularii.punctia,ET,analiza Bhcg de dupa 14 zile.Congelarea embrionilor ramasi este gratuita.La al doilea FIV se fac reduceri.Un ET ajunge 11oo euro.

GIULESTI-1300 $ FIV
-1900 $ FIV+ICSI

La Giulesti congelarea se plateste 100 $/an.

Gabi.

Mergi la inceput

Tratamentul pt FIV+ICSI la cat ajunge??? In jur de 650 Euro...daca e luat din Ungaria???

AniS

Mergi la inceput