FIV 10
Raspunsuri - Pagina 7
gabid spune:
Dupa calculele mele la Medsana iti trebuie 3000 euro.La Giulesti 1900 $+600 euro.
Da,vreo 600 euro costa medicatia luata din Ungaria...depinde de ce iti va da Niculescu.
Gabi.
vali02 spune:
Anis, la Giulesti in 1900 USD sunt cuprinse toate eco, punctia, ICSI si ET. Daca este nevoie de spitalizare, aceasta este gratuita. Nu este cuprinsa crioconservarea embrionilor, care costa 150 USD pe an (indiferent de cati ai). Pentru cele care nu reusesc din prima si fac ET cu embrioni crioconservati, fiecare nou ET costa 300 USD.
Vali
gabid spune:
E super la Giulesti!Eu la ET am dat 1100$ la Medsana!
Vali,ce face burtica?E mai bine?
Gabi.
Pia spune:
Lumina vesnica a INVIERII sa va calauzeasca drumul spre realizarea tuturor dorintelor! Va doresc Sarbatori Fericite alaturi de familie si cei dragi! HRISTOS A INVIAT!
Va pup cu drag
Ja sunt f.f.fmulte subiecte de FIV , de exe: "Pia...cerere de detalii" "Fiv de primavara 1,2,3,4,6,6,7,8 etc etc . FIV de toamna...1,2,2,2, I,II,III,IV" sunt multe, cauta si sigur vei gasi
Tia spune:
quote:
Originally posted by ja
salut fetelor
Sarbatori fericite si multe bucurii,cele ce aveti bb-ei sa va bucurati de ei ,cele ce ii doriti sa vin repede.
N-am mai scris de multisor ,dar citesc zilnic si retroactiv ca eu am aparut pe la FIV 9(apropo mai exista altele decat FIV 1 si FIV 5 ca doar pe astea le-am gasit?)
NUMAI BINE
ANA
cauta in arhiva:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=16
sunt 33 de pagini.. cred ca ti-am dat de lucru
Paste fericit!
denisa73 spune:
Fetelor va doresc un PASTE FERICIT! Si fie ca IEPURASUL sa va aduca anul acesta cel putin un bb.
anis spune:
Fetele....am si o mare rugaminte, vreau si eu adresa, nr tel, tot tacamul, doamnei din Ungaria, cu medicamentele pt FIV.
Inca nu m-am hotarat daca il fac in iunie...dar o sa ma hotarasc zilele astea, si fiindca la sfarsitul lunii, am un drum prin Ungaria...o sa am si ocazia sa le cumpar....daca ma hotarasc.
PASTE FERICIT!
AniS
pantera spune:
quote:
Originally posted by Tia
Buna dimineata frumoaselor
Ileana, tranzactia are loc la sfarsitul acestei saptamani Pentru cei interesati, in Ungaria forintul a scazut in raport cu euro, drept urmare, medicamentele se vor scumpi, azi m-a sunat Dna Szabo, printre altele mi-a spus si asta: probabil o cutie de menogon va fi 39 euro, in loc de 38.
Tia, m-am hotarat si eu sa fac FIV, am fost la Medsana, am facut toate analizele, am luat si Diphereline iar acum trebuie sa iau ~48 de fiole de Puregon 50u.i. care costa ~1170000/buc.Vad ca in Ungaria se spune ca sunt mai ieftine la d-na Szabo. Te rog( va rog) sa-mi spuneti cat costa o fiola de Puregon 50u.i. la d-na Szabo si cum se procedeaza ca sa intru in posesia lor.La vama cum te-ai descurcat?
Tia spune:
Pantera,
mie mi le-a adus la Arad, lucru care m-a costat 30 de euro in plus. am fi putut merge la Beckeskaba, dar cu cartea verde si benzina am fi ajuns la acelasi lucru, plus bataia de cap sa nimerim farmacia.
eu am luat menogon, 38 de euro - 5 fiole, nu stiu cat este puregonul, dar o poti intreba pe ea. iti dau numarul daca nu-l gasesti pe forum.
succes