FIV 10
Raspunsuri - Pagina 15
ileana spune:
Merci gagici, o sa incerc la Ancar pe la 2, cand merge la Medsana...
Anemona, pic nasol de tot...cand trebuie sa vina menstra, exact in zilele acelea este embriotransferul....
Si mie mi-adat acele analize, nu stiu daca sunt obligatorii...oricum, nu le-am facut inca...
anemona spune:
Ileana, nu stiu cand e transferul, dar iti zic ca acum, sub influenta supresiei, ciclul nu va mai fi la fel de lung. Nu vei mai avea ovulatie si ciclul va fi mai scurt, 15-18 zile, ceva de genul asta. La mine a fost de 18 zile. Sau se poate sa nu-ti mai vina deloc.
In plus, vezi ca dipherelinul da sangerari care nu au legatura cu menstra, spoturi doar. Urmareste exact daca e menstra sau sunt doar pete de sange. Care pot aparea din cand in cand.
Deci calculele tale nu mai sunt deloc sigure. Vorbeste cu Ancar, dar te sfatuiesc sa nu te panichezi, ca o sa fie totul ok!
ilenya spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
stiti cumva in ce anume se gaseste progesteronul natural (adica legume, fructe, plante, tincturi....)?
Tinctura de muguri de zmeur. Poate fetele mai stiu si altele!
Ceaiul de cretisoara ajuta la fixarea si sustinerea sarcinii, dar nu stiu pe baza carui principiu (daca contine progesteron natural).
Ilenya
monbb1 spune:
Ileana: E normal sa-ti incepa menstruatia, cum spunea si Anemona, nu va fii la fel de bogat. Oricum suna-l pe doctor. Daca te intereseaza, scrie-mi si o sa caut acasa planul de FIV care l-am avut eu de la clinici (2 clinici diferite, acelasi plan).
Giugiuca: Ai simtit bine ca etapa cea mai "speciala" e cea de asteptare, cele 2 saptamani.Acum depine de fiecare persoana asa ca eu iti spun parerea mea.
Stai in pat dupa transfer dar nu mult , fa-ti activitati (servici sau altceva), nu te lasa in gandurile FIV-ului caci nu poti ajuta cu nimic, decat cu liniste si lipsa de stress.
Eu la primul FIV mi-am luat 2 sapt concediu si am zis ca stau in pat vreo 5 zile. Rezultatul: m-am stresat, crize...rezultat negativ!!! N-o sa stiu niciodata daca din cauza stresului sau nu dar....
Al2lea FIV, nu mi-am luat concediu. Am urmat sfatul unei dragute fete de pe forum si am incercat un program complet normal. Culmea ca am facut o hiperstimulare care m-a fortat in concediu medical si chiar si asa ,am continuat sa lucrez de acasa pt servici, am iesit cat am putut din casa si mi-am repetat mereu ca n-am voie sa ma crizez! Rezultat pozitiv!
E ciudat ca inainte crezi ca nu ti se intampla tie , ca nu esti genul care sa pici in depresie si alte d-astea, si totusi efortul tratamentului creeaza situatii speciale. Fericite cele care au trecut usor peste cele 2 saptamani de asteptare!
Capul sus si multe vesti bune!
ileana spune:
Servus,
Merci d sfaturi gagici,... voi aveti stresul vostru...cred ca-i o "delectare" cand vine o novice ca mine cu stre sde "inceput "( Anemona, Monbb1- zambiti nu...)
E menstra, nu-i sangerare, am toate simptomele clare si mai este si super abundnta...dupa ce ca nu depasisem socul cu "oboseala cronica" data de diphelerine, acum sunt ca o rama...ma tarasc de colo colo...dar mergem inainte...sa-mi spuneti ce mai urmeaza, ca nu cumva sa ma mai paichez de ceva...eu de indurat indur t. atingerea scopului...dar sa stiu ce ma asteapta...
Dar la mine nu-i prea mare distanta?
Incep stimularea la 20 d zile dupa injectie?
giugiuca spune:
Multumesc mult Moni.
La inceput ma gandeam sa-mi iau concediu cand fac injectiile..acum vad ca rezist super ok...fara sa fac excese si nu ma plang desi sunt poligon de trageri..
Apoi am zis ca cel mai bine imi iau concediu 5 zile dupa ET si stau linistita si lucrez de acasa...si apoi imi reiau treaba..
Trebuie sa am ocupatie si nu fac excese..apropo de excese..mi-a spus cineva ca 2 sapt. dupa ET nu am voie sa ridic nici macar o sticla de 2l de suc..si ca nu trebuie sa ma aplec sa fac nici cel mai mic efort.
Asa e?.
vali02 spune:
Giugiuca, exces de precautie este tocmai sfatul de a nu ridica nici o sticla...excese inseamna activitati sportive, stresante sau sa te duci la mare sau munte (dar oricum nu e sezonul). Sunt grele cele doua saptamani, dar trebuie sa incerci sa te detasezi cumva, sa nu te gandesti numai la asta, sa fii optimista, pastrand insa intr-un coltisor al inimii si rezerva ca s-ar putea sa nu fie din prima...nu am trecut prin asta, dar ti-au povestit fetele cum e cu depresiile. Daca iti iei concediu, sfatul meu este sa-ti propui sa faci ceva anume in acele zile, pentru ca altfel iti va fi greu sa nu te gandesti la FIV si bb. Mult noroc!
Vali
Cloe spune:
Dragele mele,
va multumesc de gandurile bune si imi cer scuze ca nu am mai scris de atata vreme...dar intelegeti voi de ce.
Suntem f. ocupati, dar foarte bine. Oboseala nu mai conteaza atata timp cat copilasii sunt bine. Nu au avut nici o problema la nastere, am stat in spital, dupa cezariana, 4 zile toti trei si am venit toti deodata acasa. Acum avem aproape o luna si crestem ca la carte.
Ma gandesc in continuare la voi toate si va doresc din suflet mult, mult succes la cele care urmeaza sa faca FIV si o sarcina usoara la cele carora li s-a implinit deja visul.
Din pacate nu mai pot scrie des, abia ajung sa fac un dus si sa dorm cate-o ora printre picatele, deci nu va suparati pe mine.
Va pup pe toate.
Cu mult drag,
Cloe
Ellena spune:
Cloe, iti multumim pentru vestile tale !
Avem mare nevoie de ele.
Eu chiar eram un pic ingrijorata ca nu ne-ai mai dat nici un semn.
Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa va bucurati multi, multi ani impreuna!
Te asteptam in continuare cand poti intra cu mai multe vesti (si cu numele bebicilor) !
P.S. Imi vine sa umplu pagina cu toti mascaricii zambareti din stanga ecranului!