FIV 10
Raspunsuri - Pagina 16
gabid spune:
Bine ai revenit Cloe!Cum se numesc comorile tale?Oboseala trece dupa luna jumatate-doua,o sa vezi!Felicitari si sa iti traiaasac minunile!
Gabi.
Pia spune:
Sa-ti traiasca copilasii Cloe, sa fiti fericiti si sanatosi, ma bucu pentru voi ca sunteti bine.
Ileana nu te panica din orice scumpa, stai calm
Multa bafta fetelor si sa ne dati vesti bune cat de curand.
Pupici
vali02 spune:
Felicitari Cloe, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Prima luna e cea mai grea, pana te obisnuiesti cu nesomnul, apoi va fi din ce in ce mai usor si vei avea timp sa te bucuri in fiecare clipa de minunile tale.
Vali
ilenya spune:
Cloe, felicitari!!!!!!!!!
Sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi cu totii!
si ,
Ilenya
Ellena spune:
Mihaela dupa cum spuneai tu, cred ca azi are loc ET.
Iti urez mult succes, bafta,noroc si sa dea Dumnezeu ca macar un embrionas sa se cuibareasca in burtica ta.
Te asteptam cu vesti. Multa sanatate.
anemona spune:
Cloe, asteptamcu sufletul la gura vestile tale!
Sa va traiasca minunile mici si sa va bucurati de fiecare moment impreuna! Imi imaginez ca e mult efort, mai ales cu doi, dar bucuria e atat de mare incat vei trece peste asta foarte usor!
Multa sanatate si noroc in drumul lor in viata!!!
Anemona
Monica-Elena spune:
Felicitari Cloe si asteptam poze cu cele doua minuni.
Cate un ptr fiecare minune,
Monica
denisa73 spune:
Felicitari Cloe! Totul e bine cand se termina cu bine! Cred ca nici nu mai conteaza ca nu ai timp sa ne scrii,important este ca ai reusit pana la capat.Acum trebuie sa ai grija de ei si sa te bucuri mult mai mult. Sa ne spui cum ii cheama si sa ne arati pozele, binenteles cand te lasa bbei...