FIV 10
Raspunsuri - Pagina 17
monbb1 spune:
Cloe, felicitari!!!!!!
Nu-ti fa griji ca nu poti sa ne scrii, atata timp cat sunteti toti sanatosi nimic altceva nu conteaza. Noi ne gandim la voi si ne rugam sa creasca bine in continuare.
Sa va bucurati amandoi de cele 2 minuni si te asteptam din nou cand vei simti ca poti!
Va pup ,
Monica
ja spune:
salut fetelor
Gata fetelor am intrat in lupta pt FIV.Dupa branca si napraznic nu a crescut nr ,chiar au scazut,dar a crescut mobilitatea(sau poate e din cauza nervilor ca pana la spitalul Giulesti am lovit masina).Deci avem 300 000/ml cu mobilitate 20% la A si B.Nu-i grozav ,dar ne-au dat unda verde pt FIV(asta0i marele nostru succes desi stiu ca este totusi putin,dar ma bucur nespus).
Deci gabi nu-ti fi frica de donator...am intalnit un cuplu cu 30% si 4 mil/ml si li se recomandase mai intai inseminari.
Am sperante...astept rushii si trec la atac ,ii astept pe 25-25.Tratamentul il iau din spital desi cam trece de 40 mil,dar nu mai e timp sa comand in Ungaria
SUNT SINGURIC PT FIV DE MAI
ja spune:
AM VRUT SA INTREB DACA SUNT SINGURICA PT FIV DE MAI(CE BINE SUNA)?
BRAVO CLEO...la asta sper si eu
ana
ja spune:
Tot eu sunt...scuze ca va rapesc spatiul,dar sunt intr-o agitatie de nedescris
Credeti ca as avea sanse sa procur medicamentele de FIV pana vineri,sambata din Ungaria?...cum procedez cu banii ..ii trimit sau ii dau la momentul schimbului?
in Arad unde ? ca sunt din coltul celelalt al tarii
multumesc si fiti ingaduitoare cu mine
gabid spune:
Ja,nu esti singura!Mai sunt fete care fac FIv in Mai.
Tia
MihaelaG
Giugiuca
Ellena
Ja
Am uitat pe cineva?
Gabi.
Pia spune:
Sa va ajute D-zeu la toate sa reusiti.
Ja eu zic s-o suni pe doamna din Ungaria si poate in weekend vine la Arad si-ti aduce injectiile, este pacat sa dai atatia bani cand le poti lua la jumatate de pret. Incepi de vineri cu Menogonul?
Va pupic pe toate si va tin pumnii si multa multa bafta.