FIV 10
Raspunsuri - Pagina 14
gabid spune:
Giugiuca...depinde de fiecare.
La primul FIV eram sigura ca reusesc si citeam carti de bb,ma uitam in reviste de bb...nu aveam internet acasa.Ma durea burta si nu prea ieseam afara.Eu am stat in pat 2 saptamani dar nu recomand nimanui.Am mers la analiza de Bhcg si valoare "0"Am avut o cadere psihica si abia peste 9 luni am facut ET.Numai speram sa reusesc .Nu aveam incredere in aceasta procedura.Eram bine si nu reusisem.Ancar era la inceputuri cu FIV-ul...fiecare oragnism reactioneaza in felul lui...acum dupa punctie se dau mai multe medicamente...mie a uitat sa-mi dea scopantil pt dureri de burta pe care la Et mi l-a dat.Deja la ET ma cunostea cum reactionez.La ET a fost altfel...dureri nu prea am avut ...nu ma mai gandeam numai la bb din burtica... si a fost bine.
Cauta sa-ti omori timpul cu ceva,sa citesti,sa te uiti la Tv ...nu trebuie sa te gandesti in permanenta la burtica pt ca inebunesti!
Si inca ceva sa nu fiti sigure de reusita ca MINE si apoi sa aveti vreo cadere psihica!Eu ma gandeam deja sa adopt un bb si aveam 5 embrioni congelati la ei.Nu vroiam sa mai aud de FIV.
Cand te astepti mai putin vine si bb!
Gabi.
ileana spune:
Salut gagici,
Numai bine tuturor...
Continui starea 'de parca am tras la jug'...
Ai dreptate cel mai tare ma dor oasele....
Sper sa avem un wek-end odihnitor....
Ellena spune:
Buna dimineata,
Tia, multumec ! Am inceput sa citesc arhiva FIV. E foarte emotionant.
Eu continui cu injectiile. Vineri am prima programare la eco. Ma doare tot corpul (mai ales fundul - de la menogon) Sunt foarte racita si foarte obosita. Nici nu mai stiu daca oboseala si durerile sunt de la raceala sau de la injectii.
Mihaela mult succes astazi. Sper sa poti intra pe net sa ne povestesti si noua cum a fost.
Multi pupici si noroc tuturor.
anemona spune:
Neata fetelor!
Elena, zici ca ai inceput cu menogonul pe 15, cate 6 fiole, dupa cate am inteles eu, iar prima eco o faci abia vineri? Eu zic ca ar trebui sa mai faci o eco la inceputul saptamanii, pt ca 6 fiole inseamna o doza serioasa si cred ca e prea tarziu sa faci prima eco dupa 10 zile de stimulare. Mai ales ca te simti rau.
Ai grija de tine, daca ai racit inecearca sa bei cat mai multe ceaiuri cu miere si lamaie si sa stai in casa, ca sa-ti treaca pana la punctie. Si eu am avut o raceala exact cand am inceput stimularea si m-am luptat cu ea sa treaca.
Mihaela, multa bafta astazi, sa ne dai vesti despre tine. Iti tin pumnii!
Cloe, ne e dor de tine si asteptam vestile tale cu mare nerabdare!!!
Va pup pe toate si va urez o duminica placuta!
Anemona
Ellena spune:
Buna dimineata,
Deja parca ma simt un pic mai bine. Am inceput cu bai cu aspirina si sare la picioare, multe ceaiuri si sper sa stau cat mai mult in casa.
Anemona, joi pe 15 am facut doar un diphereline si abia de vineri am incept si menogonul astfel incat voi merge la eco dupa 7 zile de stimulare completa. Asa mia spus dr Cocei.
Multi pupici si saptamana plina de realizari tuturor !
ileana spune:
sERVUS GAGICI,
Am o problema, si nu stiu daca Prof Ancar a venit...pana il gasesc poate ma puteti ajuta...
Pe 9 am facut diphelerinul....la 9 zile, adica ieri, mi-a venit bucuria, normal, doar cu 1 zi intarziere...si sunt mai mult decat crispata....
A mai patit cineva?
Sunt caz aparte?
Ce sa fac?
Tia spune:
stiam ca vine azi la Medsana, dar cel mai bine suna-l, mie mi-a raspuns si cand era plecat..
anemona spune:
Ileana, eu am facut diphereline in ziua a 2-a a ciclului, adica pe 24 septembrie, iar pe 12 oct mi-a venit iarasi menstruatia (in a 18-a zi!), asa ca am inceput stimularea in a 2-a zi de ciclu.
Nu cred sa fie nici o pb, din contra, s-ar putea sa cazi cu punctia chiar in perioada fertila, ceea ce e un avantaj.
claudia_a spune:
Buna, am si eu niste intrebari pentru cele care au facut FIV sau au inceput procedura...sunt obligatorii analizele: EKG si cele de respiratie?? Si stiti cumva in ce anume se gaseste progesteronul natural (adica legume, fructe, plante, tincturi....)?
Pupicei
Claudia