FIV 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Gbai: La Multi Ani pentru Moni, sa creasca sanatoasa si fericita.

Pia: Merci, sper sa fie totul bine in continuare. La tine ce se mai aude, ramai pentru toamna?

Salmida: Va fii bine, ai incredere.

Bafta la toate fetele care sunt in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

La multi ani Moni! Sa-ti traiasca Gabi printesa si sa te bucuri toata viata de ea.
S-au inmultit fetele care fac acum sau in curand FIV-ul, ceea ce ma bucura mult - inseamna ca nu ne dam asa usor batute in fata sortii si rasplata va veni. Succes la toate, sa va vedeti visul indeplinit cat mai curand!
Vali, Fiv Alexandra si minunea din burtica (14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumim mult!

Moni va pupa dulce pe toate si va doreste la toate cate un micut cuminte si ascultator ca ea!(Adica obraznica si neastamparata ca sa simtiti ca sunteti mamici??!!??)

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Hristos a inviat ! Am revenit dupa o mica vacanta !

As vrea sa le urez bun venit si multa bafta la FIV noilor fete: Giugiuca, Pantera. Sa dea Dumnezeu sa reusiti din prima incercare !

Gabi, La multi ani, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!

Eu am inceput stimularea de ieri. Voi urma un protocol scurt. Ieri am facut dimineata diphereline de 0,1 (din pacate l-am facut intramuscular si trebuia sa-l fac subcutanat; sper sa nu fie foarte grav). Voi continua de azi cu 1 fiola de diphereline dimineata si 6 de menogon seara.

Multa bafta si succes fetelor care au inceput procedurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Ellena, unde faci?
Eu am facut un singur difelerine, vineri, si intramuscular...mi l-a facut la Medsana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Adevarat a Inviat! Ellena multa bafta si tie, iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie bine totul si sa se lase cu bebe.
Monabb ma bucur ca sunteti bine, ai grija de tine, eu deocamdata sunt in "pauza" astept toamna si o sa vad atunci ce-o sa fac, momentan nu vreau sa mai aud de doctori.
Va doresc la toate multa bafta si D-zeu sa va ajute si sa se lase cu bebei multi.
Pupici si un weekend super va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ileana cum faci pana la urma injectiile, multa bafta si-ti tin pumnii sa fie cu noroc? Ellena face FIV la Giulesti.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Ileana, voi face FIV la Giulesti cu dr. Niculescu. Dipherelinul de 3,75 doza unica se face intramuscular, dar cel zilnic de 0,1 se face subcutanat. Si eu data trecuta l-am facut intramuscular profund si din cauza asta acu am gresit. Am citit prospectul dar n-am fost atenta si nici ei nu m-au atentionat.

Pia multumesc mult pentru urari!

Tia, Ileana, Pia spuneti-mi am vre-o sansa sa gasesc subiectul despre fiv "Pia ... cerere de detalii" Am rascolit pe la subiectele arhivate dar nu l-am gasit. Mai exista? Poate stiti pagina... Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Ellena

Tia, Ileana, Pia spuneti-mi am vre-o sansa sa gasesc subiectul despre fiv "Pia ... cerere de detalii" Am rascolit pe la subiectele arhivate dar nu l-am gasit. Mai exista? Poate stiti pagina... Merci!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=6683

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Multa bafta si tie Ellena, si la toate fetele care fac FIV acum.
Eu am deja 4 zile de stimulare pe protocolul lung cu 2*menogon si 1*puregon, si miercuri voi face monitorizare.
Eu acum ma simt foarte bine si sunt foarte optimista ...iar perioada cea mai grea mi se pare nu ET si punctia ci asteptarea de dupa...
Gabi, Vali si Moni..cum e starea de dupa ce ati facut FIv pana la rezultate?
Voi cum ati depasit etapa?

Mergi la inceput