FIV 10
Raspunsuri - Pagina 12
MihaelaG spune:
LA MULTI ANI draga MONI, sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!
Si tie Gabi, sa ai parte numai de bucurii de la fetita ta!
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri, am devenit mai optimista, in final nu este nevoie decat de un singur embrion pentru un bebeu, nu? (daca nu o fi sa se lase cu mai multi bebei!)
Mihaela
MihaelaG spune:
Draga SALMIDA,
Eu iti doresc sa nu fie nevoie sa ni te alaturi, dar daca o fi se intample asa, atunci multa, multa bafta!
Mihaela
Pia spune:
Buna dimineata,
Ileana injectiile nu le faci seara? Mie asa mi-au recomandat cand le-am facut. Este normal cum te simti acum nu te mai speria. Doamne nici nu-mi vine a crede ca a trecut aproape un an de la opereatie.
Monica ma bucur ca sunteti bine, sanatate multa.
Gabito sa-ti traiasca Moini si sa va bucure viata.
Va doresc la toate multa multa bafta, optimism si curaj si fiti increzatoare in sansa voastra.
Pupici
giugiuca spune:
Gabitza, ma alatur si eu fetelor si iti urez La Multi Ani pentru ingerasul tau, sa te bucuri de ea, si sa -i faci un fratior / surioara cat de curand!!
ileana spune:
Salut gagici,
La multi ani pt. Moni ..gabi....daca ar sti ea cat oxigen ne da noua, chiar si fara sa o cunoastem...
Pia, nu stiu cum o sa fac injectiile, o sa intreb la Medsana..
gabid spune:
Multumesc,multumesc!
Moni va pupa dulce!
Pt fetele care fac FIv ...eu faceam injectiile dimineata!Mihaela ,dupa prima eco ai deja 7 foliculi...eu stiu ca toti acesti foliculi se fac mari pana duminica.
Eu la prima eco aveam 15 si 15 foliculi am avut din care au rezultat 11 embrioni si un bb.
Gabi.
anemona spune:
La multi ani, Moni!
Sa cresti mare, frumoasa, cuminte si sa ai noroc la tot pasul! Sa aduci in continuare numai bucurii parintilor tai si sa ai in curand un fratior!
Dumnezeu sa te aiba in paza!
Anemona
Salmida spune:
quote:
Originally posted by MihaelaG
Draga SALMIDA,
Eu iti doresc sa nu fie nevoie sa ni te alaturi, dar daca o fi se intample asa, atunci multa, multa bafta!
Mihaela
Mihaela,
Este nevoie si de ICSI ... Acum stiu ...
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
MihaelaG spune:
Salmida,
Nu te descuraja, important este ca cu ICSI se poate! Trebuie fii optimista si sa vezi intotdeauna jumatatea plina a paharului.
Mihaela
dodo24 spune:
La Multi Ani, Moni! Dac-ai sti tu cator fete de pe forum servesti tu ca pilda...
Gabi, sa te bucuri de fetita ta si sa-i aduci cat de curand un fratior. Daca se poate fara FIV! Minuni se intampla la tot pasul.
Dodo.