Prietenie intre barbat si femeie
Raspunsuri - Pagina 7
anda141 spune:
Bineinteles ca se poate!! Eu am avut astfel de prieteni!!!
Monica si bebe Albert ( 2 luni)http://community.webshots.com/user/monica1816
anka1 spune:
Un soi de camaraderie care nu depaseste niste limite obisnuite? DA. Prietenia adevarata, cred ca e mai greu de atins. Am citit intr-o carte de-a lui Mircea Eliade referitor la asta ceva de genul ca prietenia intre un barbat si o femeie este posibila ori daca fiecare iubeste pe altcineva ori daca amindoi sunt foarte destepti. Altfel, tot se va ajunge la un alt gen de relatie.
Si cred ca are dreptate.
Warlady spune:
Anka1,
...Daca fiecare iubeste pe altcineva....si daca sunt amandoi foarte - sau, hai sa fiu modesta, destul de - destepti....si totusi exista si atractia fizica, de ambele parti???????????
Ce ma faaaaaaaaaaaccccccccccc???????
Warlady spune:
...Si daca nu se pot evita, pt. k locuiesc in acelasi apartament?
CINEVA, ORICINE, VREAU UN DUSH RECE, SA-MI REVIN! ...Si as vrea ca si el sa-si revina, pt. ca teama mi-e ca am inceput deja un "joc periculos", care lui ii poate pune in pericol relatia, iar mie - casnicia.
P.S.: DA, imi iubesc sotul!!!
...Si atunci, ce e in neregula cu mintea mea, totusi? Doar exaltarea de a-si fi gasit o minte....asemanatoare, care functioneaza dupa aceleasi reguli/sau nereguli, dupa caz??? ...Sau, de fapt, ce se intampla n-are nici cea mai mica legatura cu mintea...care, oricum, in ultima perioada, simt ca o cam ia pe aratura? ...Mai trag de haturi din cand in cand, sa se intoarca, dar vad ca ea iar o ia razna!
PaulaM spune:
Eu cred in prietenia dintre un barbat si o femeie – dar cred ca functioneaza numai cind intradevar nu poate exista si altceva (din varii motive!)
Dar pina la urma sint convinsa ca exista dorinta de mai mult cel putin din partea unuia dintre ei………..
descintec spune:
quote:
Originally posted by anka1
Un soi de camaraderie care nu depaseste niste limite obisnuite? DA. Prietenia adevarata, cred ca e mai greu de atins. Am citit intr-o carte de-a lui Mircea Eliade referitor la asta ceva de genul ca prietenia intre un barbat si o femeie este posibila ori daca fiecare iubeste pe altcineva ori daca amindoi sunt foarte destepti. Altfel, tot se va ajunge la un alt gen de relatie.
Si cred ca are dreptate.
de ce, oamenii destepti nu se indragostesc?..
D.
conchita spune:
quote:
Originally posted by descintec
la domnii astia, se presupune (si se spera in zadar) ca dragostea trece prin creier, nu ca la una lume normala, prin stomac :))
ana maria spune:
Sunt cazuri si cazuri. Cred ca stau prea mult impreuna apare atractia fizica.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
descintec spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by descintec
la domnii astia, se presupune (si se spera in zadar) ca dragostea trece prin creier, nu ca la una lume normala, prin stomac :))
si cum ramane cu "dragostea iti ia mintile" ..in fata iubirii, ca si-n fata mortii, suntem egali
D.