Prietenie intre barbat si femeie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by conchita

... tin minte ca nenea care mi-a facut neshte poze, alt prieten de cruce, avea boala sa imi zica mereu de forma pe care o face degetul meu mare de la mana si aratator, cica osuletul ala care iese in evidenta ar merita pozat non-stop :)) ... atunci cand sunt in blue mood mai trag cu ochiul la mana mea si imi zic "ce puii mei cu starile astea? doar sunt o opera de arta!" :)))))

Hai ca m-ai facut curioasa! Nu ne arati si noua poza? Pliiiiiizzzzzzz!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

sigur ca DA.. prietenele mele cele mai vechi si cele mai cele, carora le spun cite n stele si n .. iarba, sint barbati!!! si unde mai pui ca ma accepta asa cum sint, nu au incercat niciodata sa ma transforme dupa pofta inimii lor si au fost alaturi de mine indiferent de starile si transformarile prin care am trecut de a lungul vietii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna!eu nu cred in aceasta prietenie intre barbat si femeie poate la inceputui ei ar fi ea doar o simpla prietenie(daca este si atunci)dar cu timpul una din parti cu siguranta se va simti atrasa de cealalta.Asta este parerea mea si nu cred ca am sa mi-o schimb ,am avut multi prieteni barbati ,prieteni de nadejde ,asa cum o femeie de cele mai multe ori nu este dar de fiecare data s-a intamplat ca ei (de cateva ori si eu )sa se indragosteasca de mine si atunci dupa ce s-au marturisit sentimentele ori s-au racit relatiile ori a inceput o "poveste de dragoste" care desigur ca nu a rezistat prea mult.
va pup dulce

lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele,
Hai sa-mi spun si eu parerea!
Din cate stiu eu si am auzit ,cu mult timp in urma femeile traiau in trib intre ele iar barbatii existau doar pentru procreere si protectie.
Femeile sunt facute sa se inteleaga intre ele ,un barbat daca nu este homosexual nu prea cred ca o sa stea sa tot asculte discutiile noastre fara un interes.
Nu-i bag pe toti in aceeiasi oala ,exista probabil anumite releatii platonice intre barbat si femeie dar cred ca acel barbat are o doza in plus de mazo sau ceva mai multa fibra feminina.
Daca un barbat accepta sa-ti fie prieten el spera ca intr-o zi sa fii pe deplin a lui !(mai ales daca chimia functioneaza si mai esti si frumusica)!!
Ultima mea prietenie cu un barbat era sa ma coste mult!!
Doar parerea mea!

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu nu cred in prietenia platonica dintre un barbat si o femeie, cel putin in cazul meu.Nu am reusit sa-mi fac prieteni barbati pentru ca intotdeauna s-a intamplat ca ei sa imi faca apropouri sau sa inceapa sa aiba sentimente.Cred totusi ca exista astfel de prietenii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

Conchita...eu cred ca ai dreptate...femeile nu prea rezista in relatii de cursa lunga.Mai ales daca una dintre ele e mai tinara, frumoas, desteapta..
Ca prieteni barbati, ma faceti sa zimbesc pe sub mustati, ultima incercare de genul asta a fost cu un barbat de 50 de ani, cu familie si copii de 18 ani, pe care l-am respectat enorm...imi era profesor, si dupa vreo 2 ani, m-am prins eu ca, de fapt, el imi facea ochi dulci...ca sa fac povestea scurta, din clipa aia nu am mai inchis usa la office cind ma duceam sa il vad...in schimb atentia pe care mi-a acordat-o a fost super benefica, se uita, dragele mele, la mine ca la un soare...cu balele pina la mijoc...

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by cl
Imi dai voie sa te contrazic? Am o prietena fffff buna. Suntem prietene de "numai" 16 ani. Suntem oare exceptia care confirma regula?

Claudia, sigur ca iti dau voie :))) mai degraba as crede ca eu sunt anormala. e mai mult ca probabil sa am o idee/atitudine absolut eronata despre prietenie si poate tocmai de aceea am avut parte de ea asa cum am visat-o numai cu inadecvatii sau ciudatii...iar cum prietenele mele au fost niste normale fara pereche, cred ca d'aia nu a tinut, nu m-au tentat suficient de mult sa le rezist alaturi. poate ca m-a atras tocmai normalitatea lor, asa ca un model de neatins, dar dupa o vreme m-am intors tot la aberantii mei, langa care m-am simtit ca in familie. nu da, ca doare :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Probabil ca ca prietenia dintre barbat si femeie este posibila atunci cand ambii au parteneri.Vorba aia: "barbatii gandesc de la brau in jos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Originally posted by alexa

Probabil ca ca prietenia dintre barbat si femeie este posibila atunci cand ambii au parteneri.Vorba aia: "barbatii gandesc de la brau in jos"

eu nici asa nu cred ca merge, partenerii pot incepe sa devina gelosi; pe de alta parte, daca ai un partener cu care deja comunici excelent, nu ai nevoie de altceva, el ti-e cel mai bun prieten, dar desigur, nu e deloc platonic :))

... am zis deja de ce si in primul meu mesaj, sa nu dati cu pietre ... nu prea tare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by cl
Imi dai voie sa te contrazic? Am o prietena fffff buna. Suntem prietene de "numai" 16 ani. Suntem oare exceptia care confirma regula?

... nu da, ca doare :))

Ba da, iti dau...o .

Claudia

Mergi la inceput