Prietenie intre barbat si femeie
Credeti in prietenia platonica dintre un barbat si o femeie?
Raspunsuri
Gabbriela spune:
Da, eu cred.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
danis spune:
eu cred ca barbatul si femeia nu au fost creati, in principiu, pentru prietenie platonica si ca intimitatea spirituala a unei prietenii adevarate intre persoane de sex opus conduce, inevitabil, la iubire si/sau la intimitate fizica (care poate fi extraordinara, ca incununare a comunicarii depline); insa nu exclud posibilitatea ca doi oameni de sexe opuse sa aiba o prietenie platonica ... adica sa nu ajunga la intimitate fizica, dar cred ca e necesara multa educatie si respect reciproc pentru asta, fiindca instinctele ne tradeaza bunele intentii :)
oricum, cunosc putine situatii de prietenie platonica intre un barbat si o femeie, si cam la toate, unul dintre ei chiar il iubea pe celalalt sau/si astepta trecerea la intimitate fizica...
val77 spune:
cred cu tarie intre prietenia platonica dintre un barbat si o femeie, deoarece cei mai buni prieteni ai mei sunt barbati
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by danis
....insa nu exclud posibilitatea ca doi oameni de sexe opuse sa aiba o prietenie platonica ... adica sa nu ajunga la intimitate fizica, dar cred ca e necesara multa educatie si respect reciproc pentru asta, fiindca instinctele ne tradeaza bunele intentii :)
oricum, cunosc putine situatii de prietenie platonica intre un barbat si o femeie, si cam la toate, unul dintre ei chiar il iubea pe celalalt sau/si astepta trecerea la intimitate fizica...
Perfect de acord ! Intotdeauna, unul dintre cei doi, simte mai mult decat prietenie pentru celalalt.
Nina
gabrielat spune:
Si eu cred in prietenia platonica dintre un barbat si o femeie.
Eu am prieteni barbati si m-ar speria daca unul din ei ar simti mai mult decat prietenie.
gabi
alison7 spune:
Am citit undeva mai demult ca o prietenie platonica intre un barbat si o femeie este posibila numai daca exista niste nepotriviri fizice majore, daca cei doi nu se simt deloc atrasi dpdv fizic unul de altul, ci numai dpdv al discutiilor, al spiritualitatii, etc.
(Adica respectivul nu trebuie sa fie genul tau de barbat de care sa te poti indragosti.)
roxanak spune:
Da, raspund cu un DA hotarat, cred in prietenia platonica dintre un barbat si o femeie, pentru ca de foarte multi ani (imediat sunt 10) cea mai buna "prietena" este un barbat. Chiar daca fiecare aveam iubiti/ iubite, intre timp sot/iubita, noi am ramas prieteni adevarati (ca fratii). Nu cred in povestea de mai devreme cum ca poate exista asa ceva numai cu conditia nepotrivirii fizice. Noi ne potriveam fizic de minune, unii chiar ziceau ca intr-o zi vom fi o pereche, dar respectul pe care il putram pentru celalalt ne-a impiedicat sa stricam o prietenie adevarata cu o atingere sau sarut. Intelegerea a fost la inceput tacita, mai tarziu chiar am vorbit despre prietenia noastra si am ajuns la concluzia ca nu se merita sa stricam o prietenie adevarata. Decizia a fost respectata de amandoi, pana in ziua de azi. Acum suntem departe unul de altul, dar tot "prietena mea cea mai buna" va ramane mereu.
tlaura spune:
Da, si eu cred!
Exista asa ceva, de ce nu?
Laura, mama lui Andrei
http://community.webshots.com/user/tcatlaura
http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite