voi ce ziceti?
Fetelor am o nelamurire.Sunt cu aprox. 5 zile inainte de ciclu, si am temeperatura 37.3-37.4.Mentionez ca am deschis un subiect pe forum despre infertilitate,de 5 ani imi doresc un copil, dar.....
Acum sunt de cateva luni sub tratament si....am si eu o speranta ca poate..... Credeti ca poate fi ceva? O mica speranta? Astept rspunsuri de la voi.Am impresia ca cele 5 zile vor trece infernal de greu.
anca
Raspunsuri
Lali spune:
Ai dreptate, vor trece greu, dar incearca sa nu te gandesti tot timpul numai la asta, stiu ca foarte dificil dar altfel vei numara si orele!
Vezi, draga Anca, poti gasi in farmacie teste de sarcina care se pot face inainte de data la care trebuie sa iti vina ciclul...
Vezi subiectul cu teste de sarcina, te vei lamuri mai mult !
Iti tin pumnii stransi sa fie !
Lali
laura radulescu spune:
Se zice ca mentinerea unei temperaturi ridicate dupa ovulatie este un semn prematur de sarcina. Mai bine fa un test de sarcina si nu te mai chinui! Poti foarte bine sa fii racita! Bafta la un
aime spune:
Mentinerea unei temp ridicate dupa ovulatie e un semn bun ptr ca asta inseamna ca ovulatia s-a produs si ca nivelul de progesteron e OK. Daca temp se mentine ridicata si dupa zilele de intarziere, stiu ca ar putea fi un semn de sarcina. sa fie cum vrei tu
aime
gogosar spune:
Multumesc mult fetelor de raspuns. Asa e - sa de D-zeu sa fie cum vreau eu. Si azi am avut la fel temperatura.Ar trebui sa am si alte semne?
anca
steliana04 spune:
Draga Anca, si eu sunt o aspiranta. La mine termperatura a fost cu mult peste 37 si dupa prima zi de intarziere a rusilor(au intârziat 6 zile timp in care temp. era 37.4, 37.5) dar rusii au venit. Cred ca si intârzierea și temp. ridicata s-au daturat tratamentelor pentru stimulare (clostilgegyt, utogestan pregnyl). Așa că depinde ..
Dar intr+o zi se va intâmpla si la noi minunea, să fi convinsa de asta .
gogosar spune:
Da, dar stii cume daca nu ar mai fi speranta....
Eu tot sper si azi am avut tot 37.3Poimaine trebuie sa vina uratii.Sper sa nu mai vina. Dar asa cum ai zis si tu, se poate sa fie de la medicamente. Si eu iau Ova-mit si Duphaston. Deci....Am si o durere surda la ovare, asa cand ma apas.
Stii cum se spune: speranta moare ultima
anca
gogosar spune:
nu, nu am facut testul inca. Nu am curaj. Mi-e frica.
Aseara m-a durut burta exact ca atunci cand trebuia sa-mi vina. M-am pregatit sufleteste, cu o mare dezamagire in suflet. Dar pana acum nimic..Temperatura tot mare este, dar...nu stiu, acum incep sa ma intreb , daca este cumva vreo raceala....offff.doamne e atat de cumplit...Ce cruda este soarta asta. Cunosc femei care nu iubesc copii, si nu-si doresc si fac cateva avorturi pe an. si eu, si voi care ne dorim si facem atatea sacrificii pentru asta.....
Oricum va anunt indiferent de rezultat.
Multumesc mult de urari si incurajari.
Abia astept sa intru pe site in fiecare dim, sa va citesc...
anca
laura radulescu spune:
Of, Doamne! Mi s-a zbarlit parul cand am citit ce ai zis. Si cata dreptate ai! Unele raman imediat insarcinate, chiat si cand se protejeaza. Capul sus ca mai sunt zile si ani! Zisei eu care am deja 31 si niste dureri infernale de ovare ca trebuie sa vina nenorocitii.
Va pup. Numai bine. Si sa-i dam inainte si din obligatie si din placere ca trebuie sa vina si la noi!
Laura