voi ce ziceti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Nu am intepaturi, de fapt nici nu stiu ce mai am.
ma simt ciudat, dar s-ar putea sa fie de la medicamente.
Astept, ca sa fac...

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

gogosica mica, pe 17 spuneai ca "poimaine trebuie sa-ti vina" adica pe 19, adica maine.
Daca ciclul tau e regulat, atunci ar trebui ca inainte cu o zi sa-ti scada temperatura cu minim 2 puncte, semn ca a doua zi ciclul va veni. Unora dintre noi incepe sa le scada temperatura cu 2 zile inainte de ciclu. Cert este ca daca maine sigur trebuia sa-ti vina (ai nuamrat 14 zile de la ovulatie? ...sau cat tine faza ta luteala daca e diferita de 14) si tie azi nu ti-a scazut temperatura, feelingul meu e ca esti insarcinata. Eu asa mi-am dat seama imediat. Ovulatie in ziua 16-a, temperatura ridicata in ziua 30-a, semn ca eram insarcinata. Asa a fost.
Daca nici maine cand trebuia sa-ti vina tot temp ridicata ai, atunci e clar, gogosica, esti insarcinata.
Iti tin pumnii.

7 sapt. si 4 zile DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Gogosar... cred ca poti deja sa faci un test de sarcina, daca azi-maine trebuie sa iti vina ciclul.

Sa ne tii la curent !
Iti tin pumnii sa fie burtica !

Lali

Mergi la inceput

da, ieri-azi trebuie.
Pana acum nu am nici un semn. Ca din astea eu aveam din belsug.
Adica ma umflam in burta, si ma durea mijlocul si burta.....
Oricum luni, va dau raspunsul- da ori ba.
Va pup

Mergi la inceput

Da, fetelor.Problema sta in felul urmator.
Mi-a venit sambata, dar cu niste dureri mai mici dacat cele pe care le aveam de obicei ( DE CE?), Am avut normal toata ziua, si a doua zi dimineata putin. Si gata.Pe langa asta, sambata, am avut niste cheaguri destul de dubioase, si destul de maricele( ca o bucata de carne).O colega care a patit la fel pana a reusit intr-un final sa ramana gravida, mi-a spus ca ei doctora i-a spus ca nu tine sarcina, si ca afost avort spontan.Asa sa fie? Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

as vrea sa o sun si pe doctora mea sa o intreb.

Mergi la inceput