tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silverbblue2003 spune:

Salutare lume !Sunt din Iasi,am 31 de ani si sterilitate secundara...sunt foarte interesante discutiile gasite aici si unele chiar cu folos...as vrea neaparat sa merg la Sovata anul asta ptr un tratament complet si v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu unele informatzii (pe care ma chinui sa le aflu de pe diverse site-uri fara rezultat )...de pilda..daca exista in Sovata o clinica de tratament care sa cuprinda si cazarea (nu e neaparat)si totodata niste preturi actuale in ceea ce priveste atat tratamentul cat si cazarile...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ciao fetelor
Ma numesc Mercedes si am o rugaminte la voi. In aceasta vara as vrea sa ajung la Sovata cu sotul si baietelul meu si m-ar interesa daca cumva stiti cat costa biletul de intrare la lac si cel mai important pretul unui bilet de intrare la Praid.
Va multumesc frumos si va doresc sanatate la toate si sa aveti cel putin un bebe.
Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Pt. Dana: Bine ai venitla ! Daca citesti cu atentie posturile mele din pag. anterioara (6), vei gasi raspunsuri la intrebarile tale.
Pt. Mercedes: nu stiu, dar poti suna la Policlinica si sa aflii, iar pt. Praid suna la informatii si cere Salina Praid. Te lamuresc ei. Ai grija ca sunt si contraindicatii pt. Salina (nu le stiu exact: hipertensiune,probleme cu tiroida etc.), de aceea e bine sa te informezi. Multumim pt. urari, iar tie sa-ti traiasca flacaul!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor stiti cumva se fac tratamente si pe ciclu? Eu vreau sa merg pe 1 iulie la Sovata si tocmai atunci imi vine ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Nu sigur nu se fac,cel putin procedurile pentru sterilitate>tampon, irigatii, bai, parafina, unde.
La controlul care ti-l face dr. de acolo este foarte atent. Eu anul trecut eram in ziua a 5-a si din cauza drumului si oboselii-aproape 14h, am mai sangerat foarte putin, si nu ma lasat, si asa am mai pierdut o zi, dar pentru binele meu.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Ceau fetelor ,ce mai faceti?Cum am vazut ca sunteti foarte informate as vrea sa stiu daca undeva in tara exista statiuni balneo si pt. tratarea infertilitatii masculine?Please daca stiti ceva nu ezitati sa-mi comunicati.De asemenea eu am un inceput de reumatism si as vrea sa incerc astfel de tratamente ca am probleme si cu bila si nu pot lua multe medicamente si as vrea sa stiu daca stiti vreo statiune.Asa as impusca 2 iepuri in concediul asta.Multumesc anticipat va pup si sa auzim de cat mai multe burtici soon.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc frumos
Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Mercedes, poate intre timp ai aflat ce doreai daca nu, eu azi am aflat cit e biletul de intrare la Salina pt. adulti: 70000 lei. Te pup.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silverbblue2003 spune:

Mersi ilenya.....deci sa inteleg ca ai fost anul asta la Sovata..m-ar interesa preturile actuale in ceea ce priveste cazarea...eu as vrea sa merg pe cont propriu,fara trimitere,ce crezi am vreo sansa sa gasesc locuri libere in perioada lui iulie,dupa 16,si nu la particulari ma refer........

Dana

Mergi la inceput