tratamente balneo
Raspunsuri - Pagina 11
silverbblue2003 spune:
Deci...ce spuneti...gasesc pe careva dintre voi la sovata in perioada 21 iulie-1august..sau ma voi chinui sg ?
Dana
coco spune:
Oau, ce bun SB ati postat: si eu vreau la Sovata, tot m-am gandit si razgandit, dar la inceputul lui iulie trebe' sa fac in ziua a 7-a perfuziile alea nenorocite la Giulesti, deci s-ar putea sa atac Sovata la inceputul lui august. Ar fi super sa va vad pe acolo. Ce gasca organizam???
Coco
silverbblue2003 spune:
ilenya: ma intereseaza daca as gasi cazare fara sa apelez la ag de turism,fara rezervare sau altceva,cand am spus pe cont propriu faceam referire la faptul de a ma sui in tren de una sg si via Sovata...
coco: imi pare nespus de rau ca nu pot fi in august acolo...ma asteapta destule acasa...mi-ar fi placut sa intalnesc persoane de pe acest forum cu care sa-mi impart timpul,ideile...dar se pare ca nu mai e nimeni care sa vrea sa mearga in perioada asta sau poate sunt dar... nu sunt dispusi sa cunoasca lume noua..
Va pup dulce pe toti...
Dana
ilenya spune:
quote:
Originally posted by silverbblue2003
ilenya: ma intereseaza daca as gasi cazare fara sa apelez la ag de turism,fara rezervare sau altceva,cand am spus pe cont propriu faceam referire la faptul de a ma sui in tren de una sg si via Sovata...
Nu stiu, in plina vara am auzit ca e plina statiunea. Si mai ia in calcul si locurile care se ocupa prin biletele de pensionari. Acum, ce sa zic, un loc poate gasesti, dar nu cred ca vei avea o paleta din care sa poti alege in fctie de calitate. In afara de hoteluiri mai sunt si Vile, dar majoritatea in paragina. De multe ori cazarea prin intermediul unei agentii este mai ieftina decit daca te duci tu direct la receptie. Ei au niste Protocoale incheiate din timp cu Societatile de turism locale si beneficiaza de tarife speciale.
In concluzie: nu stiu ce sfat sa-ti dau....
Ilenya
annaa spune:
Pentru cine a mai fost la Sovata in plin sezon iulie-august , tratamentele sunt limitate, adica pot sa-ti spuna STOP-pana in ziua x nu mai avem locuri?
Eu am fost in oct. si era foarte lejer, si ma intreb daca pentru august cand voi merge eu imi trebuie o programare ceva de facut inainte sa nu am cumva vre-o surpriza neplacuta .
Ana
cornelia1172 spune:
eu am fost de doua ori in august si nu au fost probleme , se lucreaza in doua schimburi. este adevarat ca atunci cand am fost in martie era mai liber si parca se ocupa mai mult de tine
luli spune:
Fetele, care a-ti fost la Saturn si a-ti stat la hotel Balada? Mi-a promis cineva ca imi face rost de bilet prin pensionari si am inteles ca au si baza de tratament ca la Techirghiol. Stiti ceva in acest sens?
Luli
E si maine o zi!