Mamici din Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neata!
Laura am gasit ceva in zona Kamsas ( spre Energia), destul de aproape de sosea, numai ca nu prea este construit nimic( nu se inghesuie lumea)utilitati nu sunt( decat lumina in zona). In capatul celelalt al lotizarii, adica zona Primo sunt deja construite cateva vile, dar care nu cred sa aiba canalizare ( am vazut o vila in constructie si faceau fosa septica), iar apa majoritatea au fantani.
Pe mine nu ma sperie pentru ca in doi ani poate ajung utilitatile si pe acolo, daca nu, imi recuperez banii si imi cumpar apartament.

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna dimineata!!!! Ce fac fetele????
Eu sunt fericita!!! Abia astept sa vad ce face bebele.....

ALINA BB23 - 11 sapt.-Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

M-am tot gindit cum sa va pacalesc, dar nu mi-a venit nici o idee. E mai greu asa, virtual. Oricum, sper sa n-aveti parte decit de pacaleli agreabile astazi si, in general, sa aveti o zi buna. Noi suntem OK, toata lumea e sanatoasa si voinica. Atita doar ca eu am foarte mult de lucru la birou (trebuie sa traduc o tona de documentatie) si n-am prea mult timp de net. Am tinut totusi sa va salut si sa vad ce s-a mai "implintat" pe-aici.
Pupici si sa va bucurati de soare si de weekend-ul asta prelungit!

mami & alisia (18 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza la gagici.
Crixia, felicitari ptr teren, sa il stapiniti sanatosi sa sa iasa cautza visurilor voastre!!!! ai dreptate, la Primo nu este canalizare, e f prost pe acolo cu utilitatile. nu imi aduce te rog aminte de taxe si acte ca inca am amintiri negre de la apartamenta...presupun ca la tine e tot asa naspa, daca nu si mai rau, o alergatura si te costa bani in plus citi nu ai fi visat.
masuratori noi nu am la ghindoc (saptamina viitoare ma duc la controlul lunar) dar deocamdata toate masuratorile se incadreaza in DPN-ul 27 iulie-3 august. dar..stai pe aproape!!!!
Laura, pe la anul daca mai veniti prin parcul de la teatru poate ne vedem pe acolo, ca noi vom sta la Capitol. daca nu....oricum mergem noi in parcul "vostru", nu????
Alina, tinem pumnii azi.
Cornelia, Oana...pe unde umblati dragelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Eu sunt la birou, dar in viteza . Nu am avut timp de net, dar nici treaba nu mi-o fac prea bine. Sunt in urma cu toate, nu doar cu prezenta la "mamici din Constanta".

Alina, iti tin pumnii azi pt. eco!

Crixia, sa stapaniti sanatosi terenul si sa va mutati in curand la "casa" voastra.

Asa cum va spuneam, trebuie sa inchei aici, ca la birou, lucrurile nu stau tocmai bine.

Va pup
Cornelia

Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Acum sunt aici!!!!!!!!!!
Si nu este pacaleala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Crixia, mult succes la razbit prin hatisul formalitatilor ! Bravo voua ca aveti curaj sa va apucati de constructia casei ! Uite, noi avem un teren in Palazu Mare, la sosea, practic se considera teren intravilan in Constanta, dar nu ne-am incumetat (inca) sa ne apucam de ridicarea unei case. Am montat numai o cabana de lemn cu o camera mare si prispa, pt. tras chefuri vara si in rest avem o gradina mare cu legume si pomi fructiferi. Dar cine stie... poate in cativa ani o sa stramgem si noi fondurile necesare sa ne apucam de construit ceva mai serios. Oricum viata la curte e alceva decat viata la bloc.

E intr-adevar betooon ca nu se lucreaza maine !!! Uraaaa ! Da Doamne sa fie si timpul frumos !

Roxi, sigur o sa ne vedem prin parc (in oricare dintre ele). Trebuie numai sa vorbim in prealabil ca sa vedem ce , unde si cum.
Oana cred ca a plecat din C-ta la socrii ei la Valcea , sta vreo 2 sapt.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Cum vi se pare astazi vremea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

De la mine de pe fereastra biroului unde lucrez de la 7.30 la 15.30, L-V, pare frumos. Tre sa-mi iau un termometru de exterior si sa mi-l montez la geam , asa am acasa si in fiecare dimineata ma uit la el ca sa stiu cum sa ma imbrac.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Unde am eu biroul, bate soarele dimineata si dupa-amiaza.Cand ma duc in cealalta parte, este asa frumos si soare....si cald....

Mergi la inceput