Mamici din Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Si la Dr. Tomescu.... cat costa o ecografie? Dar in plus pt casetuta cat ai dat?Unde are cabinet? Daca vrei sa-mi spui.....daca nu, "Te rog frumos"

ALINA BB23 - 11 sapt.-Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai dragutelor unde sunteti azi????
chiar asa, nici una prezenta la apel de dimineatza????
hai, catalogul!!!!
Alina, ti-ai facut programare la eco?
Liz, Crisia...ce fac printesele?
July, cam de mult absenta pe aici.....cum mai e cu piocianicul? ceva rezultate?
Laura, tu ce mai zici? stati pe linga Tabacarie? pe ce parte, lapusneanu sau lenin?
Cornelia, asa aglomerata esti la munca....sau ai fugit iar pina la Sinaia??
pupici si va astept la o vorba....
Roxi

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!
Scuze....am avut ceva treaba.....inca nu m-am programat.Voi incerca sa o fac astazi...pentru ca sotul meu va avea liber de maine pana duminica......Voi ce faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Bonjour fetelor !

Roxi, eu stau chiar vis-a -vis de parcul Tabacarie, pe Lapusneanu. Aleea mea e cea care traverseaza B-dul Lapusneanu si se "infunda" in Teatrul de Vara Soveja (se poate intra pe ea cu masina in parc). Iti dai seama ca cel mai mult mergem in parcul Tabacarie, dar mai ajungem uneori si in parcul de la Teatrul de Stat ca lui Vlad ii place locul de joaca de langa Beta si meniul ptr. copiii de la Beta. E mult mai gustos decat Happy Mealul de la Mac Donald's , atata doar ca nu iti dau si jucarie.

Alina , eu am fost pacienta doamnei dr. Lutescu dar am nascut cu dl. dr. Lutescu (sotul ei) pt. ca am vrut cezariana si ea nu intra in operatii decat ca mana a 2-a. Mie una, recunosc sincer ca mi-a fost frica sa nasc normal si ca am vrut anestezie generala (anestezist a fost. dr. Sachelarie, acum nu mai profeseaza ca e batran, are peste 70 de ani). Si a fost exact asa cum am vrut eu, adica m-am culcat si m-am trezit cu copilul langa mine, nu stiu ca am nascut. Nu am avut nici o problema cu operatie, numai o durere absolut suportabila in primele 2-3 zile. Practic eu m-am programat la nastere, nu mi s-a rupt apa , nu am avut contractii asa ca n-am amintiri neplacute legate de momentul nasterii.
Operatia mi s-a inchis repede, firele s-au resorbit imediat, nu ma doare deloc, aproape ca nici nu se mai vede.
De stat am stat la et. 7 din spital , in salon cu alte 2 mamici care au nascut tot prin cezariana in aceeasi zi cu mine. Cu una din ele am pastrat legatura, ne mai intalnim si acum. Copiii nu erau in camera cu noi ii vedeam printr-un geam mare de sticle care ne despartea pe noi mamicile de camera bb-lusilor. Conditiile nu au fost prea bune in spital pt. ca atunci nu existau saloanele modernizate care sunt acum.

Despre ecografie, eu am facut vreo 3 la Lutescu la cabinet, de fiecare data mi-a dat poza, dar nu mi-a perceput nici un ban in plus pentru asta. In luna a 4-a pt. ca plesneam de curiozitate sa stiu ce sex o sa aiba copilul am facut o eco la dr. Dascalu de la Provita (dr. Lutescu nu putuse pana atunci sa-mi spuna cu exactitate sexul bb-ului). La Provita am stat la o coada infioratoare, programarile nu se prea respecta, dar pot sa zic ca am fost multumita. Adica dr. Dascalu mi-a dat la sfarsit o fisa pe care scria in amanunt toate masuratorile pe care i le facuse ea la eco fatului, mi-a zis ca o sa am baiat, totul semnat si parafat de ea. Nu mi-a dat insa poza, nici eu nu am cerut ca fusesem cu o sapt. inainte la Lutescu si aveam o poza cu bb. in luna a 4-a.

Dr. Stoica la care mergi tu are cabinetul in blocul de langa blocul meu. O prietena de-a mea a nascut cu el acum 3 ani si jumatate prin cezariana pt. ca fetita ei avea prezentatie pelviana, deci dr. i-a zis ca tre sa-i faca operatie , nu ea a cerut. A fost f. multumita, n-are nici ea nici o problema cu operatia.

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Multumesc pentru informatii..Am si eu o pasarica...Cat te-a costat atunci totul?nasterea vreau sa spun....Eu stiu ca este prea devreme sa aflu sexul...nici nu tin neaparat la acest lucru...vreau numai sa stiu daca bebe este bine...

Mergi la inceput

Cce buna locatie Laura...nici ca se putea mai bine ptr Vlad!!
Alina...pai tu care dadeai desteptarea..hai ca glumesc, dar cind am vazut azi-dimineatza ca nu zice nimeni nimic pina in 11....ma gindeam ca am ramas singura pe baricade!!!
pupici la toate, inclusiv la cele cu "absentza",
roxi

Mergi la inceput

Aici sunt....acum....dimineata am fost plecata, iar eu cum vorbesc de la birou....
M-am programat la ECO...Dr meu ginecolog Stoica, a recomandat-o pe D-na Dascalu Georgeta...maine la 16.30 trebuie sa fiu acolo...

Mergi la inceput

bravo Alina, super. tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna mamici si burtici!
Hop si eu dupa atata alergatura. Alerg fetelor ca imi cumpar teren pana la urma si vom incerca sa ne facem casa in 2 ani. Deja greul a inceput, acte peste acte si bani, multi bani. Asta e! trebuie sa facem eforturi, altfel cum?
Despre efort, il fac cum pot si eu, incerc sa ma tin de sala si de regim totodata.
Cu fitzele Alexiei m-am obisnuit, am mers la pediatru sa ma asigur ca nu are altceva bb si m-a linistit spunandu-mi ca e doar inceputul, pana la aparitia dintilor poate dura si o luna. Asa ca suportam si asteptam.
Alina foarte bine ca te-ai programat la dr. Dascalu, iti recomand sa ajungi mai devreme la provita, pentru ca asa cum a spus si Laura ai sanse sa te enervezi ca nu se respecta programarile. Sa ajungi mai devreme, pe la 4 sau 15.50 si spui ca ai programare la 4, ca nu verifica, iar daca verifica ii spui ca ai inteles gresit, apoi te asezi si astepti. Plata o faci direct la dr., poate de aceea nerespectarea programarii. Iti urez bafta multa si asteptam vesti!
Layla, ai trecut cu bine de botez?
Roxana, ce diametru cranian are bb acum? Dar femurul? Cand nasti? Cum ti-am prezis eu?

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

`Neata !
Alina, pe mine m-a costat 150 USD ginecologul, 20 USD anestezistul si 30 USD am impartit la asistente si infirmiere in cele 6 zile de spitalizare. Toti banii i-am avut in lei, dar imi amintesc exact ca pt. nastere am schimbat 200 USD. Acum 4 ani cand am nascut eu UE nu trecuse la unificarea monetara cu euro, asa ca preturile erau cat de cat mai mici, totul se calcula in USD. Nimeni nu mi-a cerut exact un pret, asa am apreciat eu ca tre sa dau. Ginecologului i-a dat sotul meu in seara de dupa ce am nascut, s-a dus la el la cabinet, nu i-am dat absolut nimic inainte in afara de consultatiile obisnuite timp de 9 luni. Anestezistului i-am dat inainte de a intra in operatie, cand a stat de vorba cu mine sa ma intrebe daca am probleme cu inima, etc.
Succes la eco, sa fie totul OK !

Crixia, unde , in ce zona cautati sa va cumparati teren ?

Roxi, da e f. buna zona ca e langa parc, vara ajungem imediat la plaja sau in satul de vacanta. Putintel mai sus de mine sta si domnisoara Oana care vad ca nu mai intra pe-aici, presupun ca a plecat la socrii ei la Valcea sa faca Pastele acolo.

Va pup pe toate !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput