Mamici din Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
Alina nu am fost eu pe faza...dar de ce vroiai sa faci radiografie? ce s-a intimplat? si unde (in ce parte a corpului) trebuie facuta? (scuze daca-s defazata). bafta la medic!!!
BB23 spune:
Scuzeeee..
Este mai vechi subiectul... Spuneam ca nu am facut in viata mea un eco...si doar 2 radiografii.....
ALINA BB23 - 10 sapt.-Constanta
roxanaz spune:
ei, nu ai de ce sa te scuzi.....eu nu am prins ideea.
in orice caz, tinem pumnii la medic!!!
BB23 spune:
multumesc frumos...
abia astept sa vad ce mai imi spune....
va pup dulce pe toate...
CRIXIA spune:
Alina, eu am nascut in Spitalul Jud. Cta, etajul 6, am beneficit de conditii bune, adica Rooming-in, numai eu cu bb intr-o camera aranjata.
Banii... total s-a ridicat cam la 10-11 mil lei, in care s-a inclus onorariul plus bancnota zilnice de 50, 100 mii lei pentru diverse necesitati( cadre medicale, infirmiere...).
Sarcina mi-a urmarit-o Dr. Rusa(fiul) cu care am si nascut.
In afara de specificul domeniului medical (adica acea jena cu care orice femeie trebuie sa se obisnuiasca- altfel nu pot fi consultate femeile, nu pot veni copii...)eu am amintiri placute despre nastere, poate si pentru ca am nascut usor, am avut cazare corespunzatoare.
Poate ca totul a mers bine pentru ca medicul meu este sef de sectie, deci este in permanenta in spital, fata de alti medici care nu prea mai au treaba cu maternitatea. Ar fi bine sa te asiguri ca medicul tau poate veni in spital la nastere.
Nu pot spune ca nu am avut absolut nimic, au fost si mici probleme, dar pentru ca nu aveam alte inconveniente am trecut cu bine peste tot.
Si uite asa am ajuns acasa cu bb, dupa 3 zile de spitalizare, iar de atunci au trecut 8 luni, care sincera sa fiu au trecut destul de repede.
CriXia
BB23 spune:
Buna ziua mamici!!!
Am fost ieri la doctor, i-am spus despre dureri, intepaturi, incordari ale muschilor,---raspuns: este ceva normal, pentru ca uterul de dilata...----indicatii: fara efort, sa ma feresc de locurile aglomerate din cauza virozelor, etc...
Iar de scurgeri..a spus ca-mi va lua o lama abia prin luna a4-a, sau a 5-a, pentru acum totul este in formare...daca nu ma ustura sau ma mananca sa fac spalaturi cu ceai de galbenele sau musetel (cu irigatorul) la 1 l. de ceai sa pun si o lingura de bicarbonat.
Sarcina a spus ca este cam de 11 saptamani...
Dar pentru ca am avut emotii mai ceva ca prima data, am uitat sa-l intreb de ECO...
Aaa, mi-a spus ca s-ar putea sa-mi de Alilestrenolul cel putin pana in luna a 4-5-a. Mi-a dat si reteta: Alilestrenol, No-spa si multivitamine (pentru luna viitoare)
roxanaz spune:
buna dimineatza la mamici si burtici.
ce faceti?
cum a fost in week end? eu mi-s cam obosita dupa 2 zile "casnice"....dar ne refacem noi. ghindu a fost cumintel si "cooperant" asa ca...totul ok.
Alina imi pare bine ca ai venit cu vesti bune de la medic.
July cum iti mai e printesa cu burtica? sper ca nu a mai facut febra.
Crixia, Cornelia, Laura, Oana? voi cum ati petrecut week end-ul?
o saptamina super va doresc,
Roxi
BB23 spune:
Buna dimineata mamici!!!
In sfarsit sunt fericita! Am salopeta!!!!!
Voi ce faceti? Cum va simtiti?Ce fac piticeii?
lizuca spune:
Buna dimineata, duduci! Eu m-am trezit cu o durere in git ucigatoare. Cred ca e un virus. Sper sa nu i-l pasez si fiica-mii.
Alina, eu am facut vreo cinci ecografii in timpul sarcinii, incepind cu luna a doua si apoi, cam din doua in doua luni - eram mereu curioasa sa vad cum evolueaza gindacelul. La prima m-a pus sa beau juma de litru de apa inainte, ca se opacizeze vezica. Ia-ti cu tine un prosopel sau niste servetele, sa te stergi de maclavaisul cu care te da pe burta. Bebeul se vede din ce in ce mai frumos, pe masura ce trece vremea. La inceput nu e deloc aratos, e ca un mormoloc, cu capul mare-mare (poate ai vazut si tu prin poze). De-abia dupa sapte-opt luni arata ca un copilas in toata regula. Mie mi-a spus ca e fetita inca de la patru luni. Oricum, e foarte emotionanta fiecare sedinta din-asta de "vizionare".
O saptamina frumoasa tuturor! Si aveti grija sa nu raciti, schimbarile astea de temperatura sunt tot ce poate fi mai rau.
mami & alisia (18 luni)
BB23 spune:
Asa am sa fac...dar banuiesc ca se vede cum misca in burtica acum...nu???
ALINA BB23 - 11 sapt.-Constanta