Mamici din Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
Liz, depinde unde face ecografia Alina, ptr ca la virsta asta mica a sarcinii ii face eco cu sonda intravaginala, care e mult mai buna acum...se vede fff bine. si se vede cum se misca Alina...pe mine ma distra la prima inregistrare (la 9 saptamini) cum isi freca piciorusele intre ele ca un nou-nascut.....e de coma!!
Liz ai grija cu virusul....si eu ma feresc de el, se pare ca deocamdata s-a cam captusit barbatu-meu.
Layla, cum a fost la botez????? vrem pozeeeeee!!!!!!!!!
BB23 spune:
Dar daca as vrea sa-l inregistrez cu camera video credeti ca s-ar putea ? Am voie? Dar fotografii???
ALINA BB23 - 11 sapt.-Constanta
roxanaz spune:
Alina, depinde de ecograf si ce "periferice" are atasate. doctorita ema are atasat vcr si pina acum am 3 filmuletze cu ghindu. altele au posibilitatea de poza, samd. daca incerci tu sa filmezi (ma rog, al tau sot ca ptr tine o sa fie mai greu....) sau sa faci poze de pe ecran din pacate nu iese nimic. asa ca intereseaza-te din timp. eu la inceput m-am bosumflat cind am aflat ca nu pot avea poze cu ghindu' dar film e super!!!!
BB23 spune:
Doctorita Ema????o adresa?nr tel? altceva?
Si filmuletele pe ce anume sunt?Trebuie sa duc eu ceva? Vreo caseta?
Scuzati-ma dar acum incerc sa culeg cat mai multe informatii, mai multe poze si filmulete...
roxanaz spune:
Alina, nu inteleg ce zici. te duci tu la aceasta doctorita sau intrebi de ea? eu din pacate nu te pot ajuta, nu am auzit de ea.
filmuletele sunt pe caseta normala vhs, pe care am adus-o eu.
Cornelia spune:
Buna ziua!.
Alina, important e ca bb e bine. Mie dr. mi-a dat o poza (parca pe la 14 sapt) si am inregistrat-o pe caseta la Olimp, la Bucuresti. Roxana, ce bine ca doctora ta are vcr. Eu nu am avut curaj sa-l intreb pe Lutescu de caseta (poza mi-a dat-o din proprie initiativa).
Lizuca, multa sanatate!
Azi am fata in oras (am adus-o la o matusa, pt. ca mama face curatenie) si abia astept sa ajung la ea. pacat ca nu e prea frumos afara. Poate iesim in parc.
Zilele urmatoare nu stiu daca o sa am timp sa va scriu, dar o sa citesc.
Aveti grija de bb-i si de burtici!
Va pup,
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
laura111 spune:
Bonjour fetelor !
WE trecut si acum 2 WE am fost plecata la Bucuresti, Cornelia si Oana sa stiti ca imi pare tare rau ca nu m-am putut intalni cu voi. Bine ca v-ati vazut macar voi, n-o sa mai lipsesc de la urmatoarea intalnire, promit !
Sunt f. obosita, sunt in mutari cu biroul la serviciu, astazi e prima zi in noul birou care e de 3 ori mai mare ca cel vechi si mult mai luminos.
Vlad e bine, face progrese cu lb. engleza. Acum ca s-a marit ziua o sa stam pana mai tarziu in parc.
Va pup pe toate !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
BB23 spune:
RoxanaZ, scuze,dar ai scris ema in loc de meu....iar cum ma doare capul f. tare, nu am inteles de prima data....
Oricum au as vrea si poze si pe caseuta sa-l am pe bebic...
BB23 spune:
Vezi cat de tare ma doare capul? Am gresit.... am scris meu in loc de mea....abia astept sa ajung acasa sa dorm....
roxanaz spune:
hahahaha, inteleg acum....
Laura, bine ca ai dat semn de viata dragutza ca te treceam absenta la catalog!!! bine ca esti ok.....cum a fost la bucuresti? ceva shopping?