Mamici din Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 10
BB23 spune:
Lucrez in Bl.PF10,Sc.B, la parter, dar nu exista firma afara....
mai sus de intersectie noi mergem la notar Doina Badea..
Am luat in 5 sapt o,5kg dar in primele 5 sapt am fost la tara, in concediu si am mancat ca sparta..asa ca, am luat aproape 4 kg in cca 1 luna jumatate....Ce mai spuneti? Am recuperat eu....
ALINA BB23 - 10 sapt.-Constanta
lizuca spune:
CriXia, ai incercat sa-i dai Alexiei Nurofen? Noi asa am trecut prin perioada cumplita a nesfirsitelor eruptii dentare. Cel putin la primele doua masele mi-a plins non-stop si toata casa era cu nervii la pamint. I-am dat insa cite o lingurita de Nurofen de trei ori pe zi (si mai ales seara, inainte de culcare, ca sa se poata odihni). Iar in materie de geluri, am trecut la Dentocalm, caci Dentinox-ul sau CAlgelul au fost apa de ploaie.
mami & alisia (18 luni)
caty spune:
Buna fetelor,
noutati pe scurt ca nu prea am timp:
am slabit aproape 4 kg,
Dinu a inceput sa se baloseasca toata ziua.
s-ar putea sa-i iasa dintisorii
maine ii face vaccinul al doilea.
si bine ai venit Alina.
Si eu stau pe 1 mai pe laga trans atlantis
V-am pupat.
caty
CRIXIA spune:
Lizuca, merci mult pentru sfaturi!
Calgel-ul si mie imi da impresia ca nu prea are efect. De multe ori ma face sa ma gandesc la altceva in afara de dinti, pentru ca nu prea vad ameliorare. De fapt cred ca Alexia adoarme de oboseala pana la urma.
La Nurofen nu m-am gandit, chiar am sa incerc.
Caty, stai linistita ca drumul pana la aparitia primului dinte este destul de lung, si poate fi si greu. Balositul la noi este ceva normal acum, am si uitat cand a inceput, iar dintii se lasa asteptati.
Alina, ce surpriza! eu locuiesc in blocul cu notariatul. Poate cand iesim afara iti vom face o vizita, dar mai incolo sa simti si tu ca esti gravida( ca sa poti avea ct mai multe pauze pentru respiro).
Cu kilogramele ti-as sugera sa ai mare grija ce mananci, ca unele nu se mai dau jos, cum ar fi dulciurile. Pot spune ca eu in primele 3 luni am dat 1 kg jos, pentru ca bb era mofturoasa si nu prea mancam, dar pana la finalul sarcinii am pus 12-15kg. Acum ma lupt sa scap de ele ca nu-mi mai vine nimic din sifonier.
Cornelia, esti norocoasa cu dintii Mariei. Despre "grasa si frumoasa" fac si eu parte, dar am impresia ca ceva din kg s-au mentinut si datorita stresului.
Roxana, tie nu stiu ce sa-ti mai spun. Poate sa nu uiti sa strigi catalogul si sa ai grija de bb.
Pe celelalte mamicute va pup si va asteptam cu vesti despre voi si vostri.
CriXia
lizuca spune:
'Neata la duduci si o zi buna tuturor. Eu am fost harnica azi, am ajuns la birou printre primele (e adevarat ca m-a ajutat si pitulicea mea, care mi s-a trezit de la sase). Vrem sa mergem si noi sa cascam gura pe la Selgros. A fost cineva ieri, la deschidere? Oare au acelasi regim ca METRO (apropo de copiii sub 7 ani)? Pasati-mi si mie numarul de telefon, daca aveti la indemina documentatia aia cu oferte.
Pupici.
mami & alisia (18 luni)
CRIXIA spune:
Buna dimineata!
La Selgros se poate intra cu copii. Am vazut asta la Brasov.
Sotul meu trece zilnic pe langa Selgros si mi-a spus ca dimineata nu prea era aglomerat, in schimb dupa-amiaza cica era parcarea full. In weekend cred ca va fi mare aglomeratie.
Despre oferte, am inteles ca vin la sediul firmelor, pe la care au trecut agentii lor si au facut legitimatii. La tine la servici nu primiti oferta?
CriXia
July spune:
Buna,
Crixia,Nurofen-ul sa il administrezi dupa-masa ptr.ca irita mucoasa stomacului si nu mai mult de 3 zile.Poti cere la farmacie sa-ti prepare pe loc glicerina cu anestezina.
Aveti grija de voi!
Va pup pe toate!
July
roxanaz spune:
eeeeeeeeeee, uite ca postasem si net-ul meu merge cu gilme!!!
si cind tocmai era mindra de imputernicirea de a striga catalogul m-am facut de rusine!!!
Crixia, multumim de imputernicire...o sa ne tinem de ea!!! ghindu e cumintel si voiosel, shurubareshte pe acolo non-stop......cu pauzele de somnoreala de rigoare.
ca urez o zi buna de tot.....si sa nu vina frigul din nou!!!
Roxi
Cornelia spune:
Lizuca, tel. de la Selgros este 706000. Nu cred totusi ca primesc si copilasi. Am vazut ca au o "gradinita" la intrare. Cosurile nu au scaunel pt. bb-i. Si pe mine ma interesa dar am uitat sa intreb.
Va pup,
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
Cornelia spune:
Fetelor, dati-mi si mie idei unde as putea sa gasesc carucioare sport. Graco de la Selgros mi-a placut, dar parca as vrea unul care se face mai mic (gen umbrela sau asa ceva). Nu prea stiu de unde sa incep cautarile. Pe de o parte as vrea de firma, pe de alta parte nu vreau sa dau o avere pe el, avand in vedere ca este al doilea.
Multumesc.
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis