Mamici din Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 11
BB23 spune:
Buna ziua!!! scuzati de intarziere...
Ar fi bine, sa se intalneasca bebici cu burtici in zona Far.
Aveti idee, trebuiec facute carduri ca la Metro? Cum anume?
ALINA BB23 - 10 sapt.-Constanta
July spune:
Buna,
Cornelia,Graco poate il folosesti si la urmatorul,sau sora,cumnata.Noi asa o sa facem.Daca vrei unul ieftin ,stil umbrela gasesti la Doraly,dar s-ar putea sa trebuiasca sa-l cumperi si pe-al treilea.Ca noi!
De maine se urateste vremea.
July
layla spune:
Buna fetele,
Noi ne pregatim de botez (sambata) si am niste emotii de parca merg la examen. O sa revin daca am timp cu amanunte luni, pana atunci pupici la toata lumea si un weekend placut (stiu azi este doar miercuri).
Layla si Daniel Alexandru 12 saptamani
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Layla spor la pregatirile pt. botez! Petrecere frumoasa! Pupici pt. viitorul crestin!
July, cand ma hotarasem pt. Graco, am vazut ca pretul lui a crescut cu aproape 1 mil (3.600.000), asa c amai caut. Da, Crixia, ai dreptate, la Selgros se poate intra cu bb-i.
Sper sa revin mai tarziu.
Va pup,
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
roxanaz spune:
Layla, felicitari si pupici lui Daniel Alexandru!!!!! o sa iasa bine, o sa vezi!!! unde o sa fie botezul?
voi ce mai faceti dragutzelor constantence? hai ca azi e zi mare si nu va ploua....stiu eu!! os a fie tot asa frumos si senin si caldutza (hai, nu cald, sa nu se supere CRixia!!)
si o zi minunata azi va doresc!!!
BB23 spune:
BUNA DIMINEATA MAMICI!!!!
Layla, petrecere frumoasa si bebic sanatos!Cum o mai duceti?
lizuca spune:
Hai sa traiti! Dar ce harnice ati fost azi! Layla, si noi tot la trei luni ne-am crestinat si cu aceleasi emotii. Dupa biserica am fost la restaurant cu nasii, dar am stat ca pe ghimpi, era prima oara cind plecam de linga copilas si am sunat acasa din juma in juma de ora. Totul a fost OK pina la urma, am facut o gramada de poze, care sunt si preferatele Alisiei acum (in fiecare zi rasfoieste albumul si mai descopera cite un detaliu nou).
FEtelor, voi cum va pacaliti piticii sa faca baie? Pina acum aveam probleme doar cu capul, dar de la o vreme - probabil ca anticipeaza momentul - nu mai vrea sa se bage deloc in cada. Aseara am bagat-o imbracata si ne-am jucat o vreme in lighean, cu alte jucarii decit clasicele ratuste, care ii aminteau de baie. N-am reusit mare lucru, pina la urma tot in racnete am spalat-o, vecinii mei isi inchipuie probabil ca o torturez, asa de tare urla. Ma streseaza grozav chestia asta, nu mai stiu ce sa inventez.
Hai, veniti cu idei!
mami & alisia (18 luni)
BB23 spune:
AHA! AM GASIT.........DESPRE BAIA COPILULUI....
In cazul in care nu mai vrea nici cu jucarii, nici imbracat,nii samponat, se poate incerca cu scaunul de baie sau colacul in care bebicii pot fi asezati ca intr-un premergator....se umple cada pe trei sferturi...si il lasati sa innoate in voie si sa se joace, apoi incepeti usor cu spalatul.....transformati baia intr-o joaca.
CRIXIA spune:
Oooo, nu se poate! fetelor va scrisesem un pomelnic si s-a dus pe apa sambetei. Vai, vai ce ma oftic!
Ce sa mai fac acum?! Va spun BUNA ZIUA si LA REVEDERE! ca se duse timpul acordat forumului. V-am citit si va scrisesem si eu ceva, dar poate data viitoare refac tot. Nu promit, doar incerc.
Pupici!
CriXia
CRIXIA spune:
Daaaaaaaaa, mi-am recuperat pomelnicul!
Iata-l:
Buna, mamici si burtici!
Laylasa fie intr-un ceas bun botezul blondului! Si noi am avut mari emotii in ziua botezului. In dimineata aceea parca stia ca va fi o zi grea si micuta noastra nu se trezea, iar noi stateam langa ea si o priveam cu "mila" cum dormea, parca o duceam la ceva rau nu la increstinat. De fapt ne era teama ca forfota din ziua respectiva i-ar da programul ei peste cap, si atunci cine s-ar fi chinuit s-o linisteasca. Toate mamicile cred ca sunt de acord cu mine ca pentru linistea copilului faci orice.Tu, Layla, cand vei citi, va fi deja trecut botezul cu toate emotiile lui. Nu ne-ai spus ce cadou ai luat nasilor. Te asteptam sa ne spui cum a decurs totul: cum s-a comportat Daniel in cazan, daca a avut rabdare sa tina nenea popa recitalul, ... .
Cornelia, despre carucior, vreau sa-ti spun ca am vazut unul in parc foarte frumos, acum nu stiu cat de rezistent este, iar proprietara mi-a spus ca l-a luat din marvimex cu 1.100.000 lei. Pai la pretul asta iti iei doua. Ce zici?
Lizuca, dar de cand a aparut problema baii la voi? De la prima baie sau treptat? Pe cap cum o speli? Folosesti dusul? Se spune ca nu e bine sa folosesti dusul, ca se sperie. Cat de des o speli pe cap? Eu pe Alexia o spal o zi da si una nu, cateodata uit ca am spalat-o si seara precedenta si o spal si atunci. Noi nu avem nici o problema cu baia, sau poate deocamdata. Poate cand va fi mai mare domnisoara nu va mai dori baie rea des; cine stie!?
July, spune-mi balamucul asta legat de aparitia dintilor nu este continuu? E cumva cu oscilatii, o zi buna, una rea?Nu stiu ce sa mai cred. Noaptea trecuta totul a fost ok, parca n-are nimic. Cred c-a stiut ca i-am cumparat Nurofen, nu am apucat sa-i dau. Crede-ma ca ma face sa ma gandesc sa nu aiba altceva copilul si sa dau vina pe dinti( ca nu vor sa apara, gingia este fierbinte, o simt cand o dau cu gel de dinti).
Roxana, era soare pe la 9 cand ai scris tu, ca acum se cam ascunde soarele. sa stii ca eu vreau sa fie cald, numai ca atunci eram suparata mai mult pe astia de la Radet ca aveam +25grade in casa, ceea ce nu am avut nici iarna, cred ca de aia era si Alexia agitata. Ei nu vedeau ca era cald afara si dadeau in cotinuare caldura. Acum e ok, astept caldura. Ai grija tu sa nu-ti doresti prea multa caldura, ca incepand din luna mai( cand te apasa sarcina peste tot) si pana pe 14 iulie( cand tu vei naste) n-o sa-ti mai doresti sa fie curand canicula. Profita de primavara asta scurta cat mai poti.
Alina, tu ce mai faci? Cum merge sarcina? Greturi, mofturi la mancare ai? Pentru eco la dr. Dascalu Georgeta te-ai hotarat? sa ne anunti cum merg lucrurile. cat despre bebici de la Far, nu prea putem, ca tu doar nu o sa vii cu bb la servici.
Caty, tu ce mai faci cu regimul, sala?
Fetelor, pe mama lui Vlad a mai "vazut-o" cineva? Pe unde umbla?
Layla a avut dreptate can ne-a urat un sfarsit de saptamana placut. Asa va spun si eu, chiar daca azi e joi, pentru ca maine nu se stie ce timp am, poate doar sa va citesc. Si cred ca ma scuzati in cazul in care lipsesc, ca la asa pomelnic...., poate iau o nota buna, nu-ia asa?
Paaa!
CriXia