Mamici din Arad...? (3)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Alina M. noapte buna si te rog nu mai striga pe Dragos ca strig si eu PE TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clau,cateodata imi vine sa strig si la pereti nu numai la el asa boacane face.Trebuie sa fiu cu ochii pe el toata ziua .Il tenteaza prizele(avem dopuri de plastic in prize pt.protectie),telefoanele de orice fel,telecomanda(saraca,nu stiu cat mai rezista),calculatorul...si tot ce nu e voie.
Mai imi povestesti tu la anu' despre Dominick si vei vedea ca am avut dreptate.
alina
Claudelu spune:
Crede-ma Alina ca eu abia astept sa creasca si al meu nazdravan ca sa simt si eu ca traiesc.....
Chair azi noapte citeam pe forum de boacanele micutilor si crede-ma ca am ras cu pofta, cu lacrimi chiar....
Cam liniste azi pe la noi....profitati fetelor de vremea buna de afara?????????
Si eu as profita dar sunt tare racita si prefer sa stau in casa...!!!!
Va pup!!!!!
alinamoro spune:
Clau si eu citesc la "Poznasii sunt mereu la panda" si-mi place "dialoguri cu copilul atomic".Unii copii scot niste perle din ei ca te tot miri.E ceva extraordinar sa ai copii,viata fara ei nu ar avea sens cred.Chiar daca uneori sunt mai rai si neastamparati,dar iti aduc multe bucurii.
Ce timp frumos e afara!La noi in spatele blocului s-au adunat copiii ca vara si se joaca cu mingea.
Noi mergem acum la Cicir la niste prieteni care au si ei o fetita de 8 luni.Ei stau la casa si au curte mare si il mai las pe Dragos sa alerge pe-acolo.
Oare ce fac celelalte fete sau si-au luat liber in weekend?
alina
Claudelu spune:
Tocmai la copilul atomic am citit si eu si m-a distrat foarte tare de "minunatiile" lui!
Alina M. va doresc distractie placuta la Cicir!! sau paote ca v-ati si intors deja!
Fetele v-ati luat liber week-end-ul asta?
alinamoro spune:
Clau vad ca azi doar noi doua am aparut pe ecran.
Ne-am distrat bine la Cicir.La Dragos ii place foarte mult de fetita prietenilor nostri,zice ca ii "diga" lui(adica gagica).Tot ii da "pupi,pupi"(pusi,pusi).Ce fain e sa stai la casa,mai ales cu copii,ai foarte mult spatiu.Au un hol lung de 20 M si sa nu-ti mai spun ce ture a facut Dragos,pana a fost tot ud,noroc ca i-am dus haine de schimb.
BB tau ce face? Mai are rabdare? Sau mai bine te intreb pe tine daca mai ai rabdare? Cum stai cu raceala? Cred ca am pus prea multe intrebari!
alina
Claudelu spune:
Alina draga te cred ca v-ati simtit bine la Cicir...
Si visul meu dintotdeauna este sa am casa unde sa poate sa se joace copii mei (banuiesc ca am mai spus ca eu as vrea sa am 2 copii) si sa am o gradina cu flori, sa am curte mare unde sa ies....eu una m-am saturat de bloc si tare as vrea o CASA!
Se pare ca bebe al meu totusi nu e atat de nerabdator sa iasa, cred ca eu nu mai am rabdare.......
De racita sunt, si parca din ce in ce tot mai racita...sper doar sa nu se agraveze si mai rau...cel mai nasole ca sunt cu nasul infundat....
alina33 spune:
Am aparut si eu.Claudelule si eu ma tratez cu lamiie si miere de albine ca ma doare in git.Am cam abuzat cu inghetata si compoturile de la frigider si acum cam trag.
Sper sa te faci repede bine sa nu vina al mic si sa fii racita.
Noi aseara am mers la un bebe mic de aproape 4 luni, doamne ce repede cresc. si e super.Imi pare rau ca nu il pot lua in brate sa il mosmondesc un pic.Sunt tare faini.Deabia astept sa vina si al meu.
Tu mai ai un pic...te individiez un pic,intelegi tu, ca scapi de burtica si vvine mogaldeata.
Sper sa ne intilnim cind vine Anto si Cristina.
Acum numai dimineata imi este cam rau nu inteleg de ce,dupa ce maninc pina pe la 4-5 pm.Nici nu mai stiu ce sa incerc ca sa nu-mi mai fie.
Alaltaieri m-am certat cu al meu sot, nu stiu de ce, da aveam chef de cearta si pina nu ne-am certat nu m-am lasat.Asa ca acum m-am mai linistit.
I-amzis ca atunci cind o sa vina bobo o sa ne itilnim pe chat sa ne certam.Asa ca ii dau acum cit mai pot.
Acum ma duc sa fac o pauza ca e tare incomod sa scrii in picioare.
Va pup
Claudelu spune:
Alina 33 te cred ca ma invidiezi ca si eu la invidiez pe Alina M si pe Cristina ca au copii destiu de maricei, iar ele banuiesc ca o invideaza pe Anto ca are fetita asa de mare si uite tot asa....
Alina33 si eu ma cretam cu al meu sot de multe ori de numa numa, ca ne auzeau toti vecinii, eram ca 2 nebuni, dar acum eu m-am linistit si totul e ok....si la noi tot eu eram cea care incepea cearta....cred ca e un simptom al gravidelor
Eu va las ca astept sa vina socrii in vizita...
Va pup si va doresc o duminica placuta!
alinamoro spune:
Clau,esti curajoasa ca mai vrei un copil.Eu nu mai vreau,mie mi-a fost foarte greu cu el cand a fost mic mai ales ca n-am cu cine sa-l las nici 5 minute.Oriunde ne-am dus a trebuit sa-l caram dupa noi.Pana cand a facut 1 an jumate nu am mai dormit nici o noapte fara sa ma trezesc la el.N-a fost chiar asa cumintel cand a fost mic,dar acum e mult mai bine ca aplicam disciplina .Ce bine e de tine ca stai cu mama ta.Mai ai un avantaj,primul copil il ai la 24 de ani,eu l-am avut la 28,acum am 30.Sa stii ca nu as mai avea rabdare s-o iau de la inceput.Daca totusi s-ar intampla sa raman gravida,oricum nu as face avort,categoric!
Visezi frumos Clau,cu casa!Super! Mi-ai facut pofta!
Alina nu te stresa,toate femeile gravide au toane rele.Face parte din peisaj!
Clau,esti "bucuroasa" vad ca-ti vin socrii!
Va pup !
alina
Claudelu spune:
Da intradevar ma bucur ca au fost, au stat cat au stat si apoi au plecat.....
Asa-i ca visez frumos la o casuta??????????Si eu cred ce zic asa frumos visez.......
Da ai mare dreptate ca am noroc cu mama mea...deja imi e de mare ajutor...