Mamici din Arad...? (3)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Am iesit in oras acuma seara si am fost la McDonald's,unde a fost foarte multa lume si ne-am luat la pachet ca n-am avut loc.A fost placut afara,nu a fost frig.
Clau,ce greu e la bloc cu copil,mai ales cand incepe sa umble,nu are loc destul sa se desfasoare.Noroc ca noi stam la parter si iesim rapid afara.Cand mergeam cu caruciorul nu aveam mult de urcat si coborat.
L-am lasat pr Dragos sa alerge cat a putut pe centru,nu era nici aglomeratie,s-a distrat bine.A luat si un buchetel cu ghiocei de la oamenii care stau cu flori pe centru si apoi a trebuit sa-l plateasca sotul meu(nu ca ar fi fost mult,dar a fost fain faza).
alina
Claudelu spune:
Am fost si eu cu al sotior la plimbare vreo jumatate de ora...asa incetut ca si batraneii...ca mama "omida" nu prea mai poate umbla..........ai dreptate ca azi a fost chiar foarte frumos afara...
Mai dar cred ca a fost super dragut Dragos......as fi vrut sa-l vad can a luat ghioceii de la oamenii.....
Eu voi avea ce trage si cu caruciorul ca am luat de ala cu 3 roti si nu prea intra in lift ca avem lift de ala vechi si nu se deschid bine usile..............iti dai seama ce va fi pe capul meu?????
alinamoro spune:
La ce etaj stai Clau?
Caruciorul cu 3 roti e mai mare decat cel cu 4 roti?,nu am vazut niciodata.
Nu ti-am zis,eu eram inauntru la McDonald's astepatam sa impacheteze maniurile cand a luat Dragos florile.Cand m-a vazut ca vin a fugit la mine si mi le-a dat mie.A fost tare dragut.
Asa ca eu am primit flori de 8 martie de la pitic.
Fetelor mamici si gravidutecu ocazia zilei de 8 martie va doresc LA MULTI ANI,multa fericire alaturi de cei dragi si sa fiti iubite de sotiorii vostri si de copilasi.
alina
Claudelu spune:
LA MULTI ANI!
Sa ne ajute D-zeu sa avem parte de tot ce-i mai bun pe lume, sa avem sanatate, liniste sufleteasca, dragoste multa si copii sanatosi
Va pup!!!!!!
alinamoro spune:
Mai Clau,tu chiar ca sarbatoresti! Vezi sa nu se lase cu ceva.....!
Ai inteles ce-am vrut sa zic?
alina
Claudelu spune:
Alina pai acum si daca se lasa cu ceva nu am ce-i face ca noi avem dubla aniversare astazi....asa ca sa-nceapa veselia:
Si dupa atata veselie poate sa vina si !!!!!!!!!
dar din pacate nu am cu cine sa ma-nveselesc ca al meu iubit sot doarme ca un si nu vreau sa-l trezesc!!!!!!!
alinamoro spune:
Acuma mi-am amintit Clau ca ai si 1 an de la casatorie.
Iti doresc tie si sotului tau multi ani impreuna de-aici inainte si daca vreti voi inca un BB.
LA MULTI ANI SI SA VA BUCURATI DE CEEA CE VA FI MAI FRUMOS IN VIATA VOASTRA:DOMINICK!
Fetele au pierdut distractia!
alina
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI! si pt Clau o aniversare frumoas si multi ani fericiti de-acum inainte alaturi de sotul tau si de Dominick Cristian.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
anto spune:
si din partea noastra de 8 martie si pt. Calausa aveti o aniversare frumoasa
si multi ani fericiti sa aveti impreuna
alinamoro spune:
Cristina si anto vad ca ati fost harnicute azi,ieri nu ati aparut.
Cum e vremea pe la voi? La noi ieri a fost super,azi e tare morocanos timpul vrea sa ploua.
Am citit acum in ziarul Observatorul din Arad o poezie foarte fain despre mame,care a fost scrisa cu ocazia zilei de 8 martie,v-o scriu si voua ca mi-a placut tare mult:
Nichita Stănescu
Cea mai scumpă
Spune-mi, care mamă – anume
Cea mai scumpă e pe lume?
Puii toti au zis de păsări,
Zarzării au zis de zarzări,
Pestisorii de pestioaice
Ursuletii de ursoaică,
Tigrisorii de tigroaică
Mânjii toti au zis de iepe,
Firul cepei a zis de cepe,
Nucii toti au zis de nucă