Mamici din Arad...? (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina draga frumoasa poezie...!!!!!!!
Va multumesc tuturor pentru urari!!!
Eu am petrecut azi foarte bine...!!!!!!
Sotul meu m-a inebunit cu telefoanele ca sa-mi spuna cat de mult ma iubeste , apoi a venit acasa cu un imens buchet de flori , iar seara m-a scos in oras, sa luam cina ca doi indragostiti !
A fost super dragut azi !!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Chiar ca te-ai distrat bine Clau ,si eu care ma gandeam ca poate ai mers la spital.Am vazut ca nu ai aparut azi,nici pana la ora 00:00 tu nu ai dat nici un semn,de-aici inainte ma pot gandi la orice...
Imi plac foarte mult emoticoanele care au mai aparut.
Pentru Clau si Alina:

Sa va spun ce total a fost Dragos acuma seara.La ora 00:30 nu dormea,nu stiu ca l-a apucat ca nu avea somn nicicum.La un moment dat m-am dus nervoasa la el,hotarata sa-l cert.Cand intru in camera el se chinuia de zor sa arunce salteaua din patut.Plapumioara,pernita,cearceaful si husa de la saltea erau aruncate jos gramada si mai ramasese salteaua cu care se chinuia s-o arunce.N-am mai putut de ras,ce sa-l mai cert! Radea si el si era foarte incantat de cea facut.

alina

Mergi la inceput

Alina sa sti ca si mie imi plac tare mult emoticoanele astea noi....

Cat de mult imi place sa-mi decorez mesajele postate cu emoticoane....se observa, nu?????
Alina sa sti ca si eu ma gandesc la faptul ca atunci cand bebe meu va creste si va incepe sa faca prostioare nu stiu cum ma voi abtina sa nu rad....dar va trebui sa ma abtin(uneori)....
Maine merg din nou la consultatie si sper sa nasc pana in data de 20 martie ca vreau sa-l fac pestisor...

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Sunt super emoticoanele Clau,vad ca tu le-ai expus pe toate cele noi.
Clau daca vrei sa-l faci pestisor exista o singura solutie ca sa nasti mai repede:.Nu o spun in gluma,vorbesc foarte serios.Am o prietena care a incercat si a doua zi a nascut.
ajuta mult la dilatarea colului inainte de-a naste.
Ce zi de vremea de-afara?
Chiar acum ma streseaza Dragos sa-l iau in brate,il tenteaza tare tastatura.L-am intrebat ce sa le scriu la fete,el a zis:tau(ceau)si pupi,pupi(pusi,pusi).

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara mamicilor! Ceau Alina! Daca tot nu avem timp sa ne vizitam ne intalnim pe aici.Interesant site!Sper sa am timp sa mai intru pe aici! Chestia cu ca sa nasti mult mult mai usor chiar ca e adevarata!Va salut mamicilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

In primul rand Bine-ai venit printre noi Maggda si speram sa-ti placa .

Clau da`de ce vrei tu neaparat peste sa fie bebelu tau ,ti-e frica ca berbecutii sunt prea neastamparati?
Alina ,mi-a placut si mie poezia ce ai scris-o ,f. frumoasa
Zilele astea sunt un pic ocupata ,asta nu inseamna ca nu va citesc doar cu scrisu sunt mai lenesa .Deni are mult de invatat ,are doua referate de facut ,trebuie s-o duc la ore si ma streseaza si pe mine .
Am avut mult de lucru la sfarsit de saptamana ,am avut si niste dureri enervante de cap care in fiecare zi cam la aceeasi ora apareau ,cred ca tot din cauza stresului .Timpul pe aici e si mai urat , dupa ce a nins trei sau patru zile azi s-a pus un vant de nu-ti mai venea sa iesi din casa si un friiig ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Bine ai venit , Magda!
Alina si mie mi-a placut poezia ta.
Cume vremea pe la Arad, ca pe aici e cam frig si bate si vintul pe deasupra...
Clau , ce mai faci?Nici un semn?
Anto, bafta Denisei la scoala...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi, Magda!!
Anto draga eu chiar vreau sa am inca un peste in casa......i-am promis asta sotului meu si vreau sa ma tin de promisiune...
Cristina, vad ca in afara de contractii false si neregulate nimic ...nu se grabeste sa vina...
Vremea la noi e foarte nasoala...acum e soare, acum ploua....

Mergi la inceput

Ceau Magda,bine ai venit printe noi!
Fetelor,Magda e o prietena de-a mea si am invitat-o aici la noi deoarece e si ea mamica din Arad.Nu v-a spus ca are o fetita de 5 ani(sper ca nu gresesc),o cheama Bianca.Noi am fost vecine mai demult in Micalaca(cand stateam eu in chirie),si mai tinem legatura.

Anto,nu fii stresata,relaxeaza-te,viata e frumoasa.
Mult succes lui Deni la scoala.

Cristina ce mai fac gemenele tale?Povesteste-ne,fac ceva boacane sau sunt cuminti ca sunt fetite,cred ca baietii sunt mai rai.
Fetelor la Arad vremea e groaznica,azi a plouat si nici n-am iesit din casa.

Clau tu ce mai faci,esti tot in asteptare?Ai vazut ca si Magda a fost de parere cu mine in ceea ce priveste ?Mai esti racita?
Va pup!

alina

Mergi la inceput

Alina oare pot sa o trec si pe Magda pe listuta noastra? Ce zici s-ar supara...??????????????????
Eu mai sunt asa putin racita, nasul e tot cojit dar in rest sunt bine! Multumesc de intrebare!
Alina 33 cum te mai simti ca nu ai mai dat de cateva zile pe la aici?Ce face burtica ta, creste?
Cristina gemenele tale sunt bine?
Anto draga iti urez si eu spor la munca si ai rabdare cu Deni...

Mergi la inceput