Mamici din Arad...? (3)
Raspunsuri - Pagina 6
anto spune:
Si eu abia astept sa ne vedem ,sa punem de-o barfa "pe viu"
Dar ... o sa ne lipseasca emoticoanele
Clau mai un pic ,i-ti tinem pumnisorii sa fie totul bine .
Acum am citit sa te-ai racit ,i-mi pare rau ,incearca sa faci gargari cu apa cu multa sare ,e f. rea la gust da ajuta .Si inhalatii poti sa faci cu Wick ,altceva poate mai stiu fetele .A...ceai de salvie e f. bun pt.gat .Daca nu poti sa-l bei fa gargara macar .
Claudelu spune:
Anto............ai dreptate cu emoticoanele...mi-e imi va lipsi in special asta: .......
Alina 33 cum te mai simti, ca nu ai mai dat nici un semn de viata???/
La mamici martie - aprilie unde postez si eu e bucurie mare ca ua inceput sa se nasca primii nostri bebelusi ...
Chiar acum sunt stirile meteo de la ProTV Arad si surpriza mare, maine va fi doar 1 grad......
Apropo ce faceti voi de 8 Martie???? Nu mergeti la ??????? Eu as vrea dar !!!!!!!
Nu-i nimic ca sper ca al meu sotior sa-mi faca si mie vreo surpriza ca doar facem si noi un anisor de la casatorie!!!!!....de fapt eu as vrea altceva , dar !!!!!!!!
Babee spune:
Claudelu..pune-te si fa daca vrei s-apara bebe mai repede.Asa se zice..eu n-am avut parte ca nu mai punea nici un deget pe mine.Si na ca tot am nascut....
Anto..mama vine cam pe 23-24 martie cand merge Vio sa-i ia de la Arad.Chiar fetelor, am si eu o rugaminte.Daca stiti cumva vreun traducator autorizat pentru limba germana prin jurul garii ca pe-aciolo stie Vio sa se descurce.Ii trebuie sa traduca ceva cand merge la Arad, asta pana la ora 3 ziua.Va rog mult daca aflati ceva sa-mi spuneti, bine?Multumesc frumos
Haic a eu de-abia astept sa vina mama si sa facem botezul...
Pupici si haideti fetele ca mai e putin....
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
alinamoro spune:
Salutare fetelor.Hop si eu!
Clau ai fost foarte inspirata azi.Iti recomand pentru gat si raceala ceai cu miere de albine si lamaie.Trebuie sa pui multa miere in ceai,sa fie un pic mai gros ceaiul.
Fetelor astept si eu cu nerabdare sa ne intalnim .Anto daca nu avem emoticoane la intalnire facem la imprimanta cateva!!!!!
Anto cand ne arati si tu ceva poze cu tine si cu Deni?
Eu nu stiu ce voi face de 8 martie,dar va anunt eu.
Fetelor,ce frig e afara,azi a batut vantul groaznic.Nu stiu ce mai face vremea asta cu noi.
Am o intrebare:Si Babee e tot din Arad?(am citit ceva de Arad in mesajul de mai sus).
Clau era sa uit,felicitari pentru listuta!
alina
anto spune:
Si de la mine pt. listuta
Alina , Gabi(Bebee) nu e Aradeanca ,da-i plac Aradenii.Merge sotul ei la Arad s-o ia pe maica-sa(care vine la Arad cu trenul ,cred)si s-o aduca aici si are nevoie si de un traducator autorizat romana -germana.Gabi pe unde umbli fato la ora asta cu Bubu mic?Ca te tot sau ii faci baita?
Alina nu pot sa pun poze ca nu am scaner ,deocamdata .Daca vrei neaparat sa ma vezi si nu mai ai rabdare pana vin ,poti sa te uiti la ce le-am facut cand ne-am intalnit la Vienna .
alinamoro spune:
Anto merci de informatia cu privire la Gabi(Babee).Daca vrei sa-mi dai mai multe detalii,unde sunt pozele de la intalnirea de la Viena?
Nici eu nu am scaner,dar sotul meu le scaneaza la lucru la el.Mai nou face pozele cu telefonul mobil si apoi le descarca in calculator.E mai simplu.
alina
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Azi a venit sotul din delegatie si abia acum am ajuns pe-aici...
Babee eu nu stiu trad decit prin centru . Oricum nu stiu daca ti le face asa repede. Dureaza cel putin citeva ore...
Si pe aici e frig, e soare , dar 0gr si bate vintul pe deasupra...
Si eu abia astept sa ne intilnim, imi pare rau ca nu ma suprapun cu Anto, dar poaaate la vara...Cit despre emoticoane eu nu prea le folosesc ca am pe aici tot felul de restrictii (linux), dar merge si fara...
Clau, mai poti?
Va pup,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
Claudelu spune:
Babee (gabi) uite eu m-am interesat de un traducator autorizat germana-romana si cred ca am gasit pe cineva, doar ca lucreaza in afara orasului si nu stiu cum ar putea sa-ti traduca atat de repede...daca vrei luni eu pot sa o sun si sa vorbesc cu ea sa vad daca e dispusa si cu cat face si te anunt...doar ca te rog sa-mi mai amintesti si tu ca stau prost cu memoria.....
Ma bucur ca v-a placut listuta!!! N-am avut azi chef de nimic si am tot modificat listuta!!!! Mai vine inspiratia si pe mine cateodata!!!!!
alinamoro spune:
Clau nici eu nu prea am avut chef de nimic azi,de fapt am avut chef sa urlu pe Dragos ca ma sacaie cateodata de nu mai pot.
Acum de exemplu am chef sa merg la culcare. Noapte buna!
alina
Claudelu spune:
Alina M. noapte buna si te rog nu mai striga pe Dragos ca strig si eu PE TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!