Caministi? Regie? Grozavesti?

Caministi? Regie? Grozavesti? | Autor: Catusha

Link direct la acest mesaj

Cum va amintiti de anii de camin? Aveti nostalgii?

Imi amintesc ca inainte de a obtine cu greu un loc in Regie, de cite ori mergeam pe acolo, aveam senzatia ca toata lumea se uita la mine, ca se vede de la o posta ca sunt "un intrus". Pe urma ma simteam ca acasa. Am amintiri foarte frumoase. Viata era grea, plina de lipsuri, dar avea un farmec aparte. Din fericire Regia era "populata" in marea majoritate doar de stundeti, nu gaseai fauna de azi.

Catusha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

unii din cei mai frumosi ani... ai dreptate, in ciuda lipsurilor. eu sunt din bucuresti dar mi-am facut veacul prin grozavesti cu colegi/prieteni.

stateam la suete, gateam, fumam, petreceri, cumparam paine calda in toiul noptii de la fabrica...

nostalgii - cu carul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eu am stat in Agronomie - ca nu amputut sa imi fac rost de o camera in Regie, si mama ce suparata am fost la inceput! Dar mi-a trecut, m-am acomodat super bine in Agronomie, am stat 3 ani - si pot sa zic ca au fost cei mai frumosi ani ai mei - eram o pustoaica pusa pe chefuri, iesiri, distractii.... dar si ceva cursuri bineinteles!

Da, nostalgii :))

alinus_bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ce putina lume care sa fi stat in Regie...cei mai frumosi ani au fost, fara indoiala. Eu am stat in P1 timp de sase ani, am facut si masterat, si era minunat, tinerete, libertate, prieteni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

frumoase amintiri, unele ar suna straniu daca le-am povesti..
Am stat in P7 si apoi in P8.
Imi amintesc la R2 cind mergeam la masa aveau niste tavi "speciale" iti puneau mincarea direct in adincitura din tava.
Cind incepea sesiunea sau la un meci mai important o multime de borcane deveneau zburatoare ca sa ai noroc.
Imi mai amintesc de Posada, primeai o baie buna pe nepregatite.
Frumoase timpuri, cele mai intense si cu o culoare aparte.
Va mai amintiti de cuiul pe post de siguranta? Salile de lectura unde am vazut cele mai bune filme ale anilor '90...

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu am stat in Grozavesti , D 234 , intre 95 si 98.

Ce vremuri!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu - Grozavesti - B....din....95 in 97. era super misto, intr-adevar....ce distractiv era cind faceam de mincare ptr 5-6 oameni din...te miri ce...sau cum ne adunam cind se primea mincare....
sau chefurile cu paturile scoase pe hol ca sa intre cit mai multi.....imi aduc aminte ca o data cind mi-am sarbatorit ziua au fost 40 de oameni in camera aia care avea...10mp???
super ani!!!
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu am stat in P11.

Imi amintesc ca destul de des o auzeam pe o tipa (vecina de modul)atunci cind . Ma amuzam teribil cu colegele mele de camera. Asta insa pentru scurt timp pentru ca treptat ne enervam toate: dura prea mult si nu stiam ce putea sa-i faca baiatul ala de se simtea atit de bine si pentru atit de mult timp...

Catusha

Mergi la inceput

esti mortala Catusha!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Culmea e ca el nu era deloc genul de mare fucker. Oricum toate incepuseram sa il vedem cu alti ochi dupa aceea...

Ce vremuri...

Catusha

Mergi la inceput

si noi aveam un "fucker" ..tot asa ...vibra holul si camerele vecine !!! ni se ridica parul pe noi !!! de placere..si tot asa , ne-am fixat mai bine pe el dupa ce am "auzit" despre performantele lui...desi inainte nu dadeam doi bani pe persoana lui!!!

se pare ca asa ceva exista pe fiecare palier in fiecare camin din Grozavesti/Regie

Mergi la inceput