Caministi? Regie? Grozavesti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Ei, eu tot din Bucuresti sunt, deci nu am locuit in Regie. Fetelor, m-ati distrat fff tare la faza cu fuckerii. Ca sa vezi ce nu stiam!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Maaaammmaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Fetelor, cool subiect!!! Bravo!! Ma gandesc si eu cu nostalgie la anii petrecuti in camin...3 la numar...Doi in 6 Martie si unu' in Grozavesti, in caminu' A...Mare, mare distractie, mai ales in 6 Martie, unde se tineau chefuri peste chefuri in '96-'97, cand am salasluit si eu p'acolo! ...Mi-am facut multi prieteni in camin, am cunoscut o groaza de oameni, m-am destupat la minte... si tot in camin, in 6 Martie, l-am cunoscut pe sotu' meu Caminul face parte din viata de student, nici nu concep studentie fara camin...Sunt asa de multe de povestit, ca nu stiu de unde sa incep...Si, asa cum spunea una dintre noi, unele lucruri si-ar pierde farmecul daca le-am povesti...O sa incerc totusi sa...dezgrop niste amintiri ...

Imi amintesc cum urcam pe camin, in 6 Martie, in toiul noptii si petreceam pana in zori!! Cu bere , cu tzigari, cu...alea, alea depinde de la caz la caz...Anii tineretii! Vremuri de mult apuse!...

Imi amintesc noptile petrecute la taclale sau la fel si fel de discutii filosofice cu colegele de camera, in timp ce inotam in nori densi de fum de tzigara ...nelipsita tzigara fara de care nu aveam inspiratie si discutiile nu mai aveau nici un fel de sens

Imi amintesc de noptile, de fapt de diminetile in care nu puteam adormi de durere de talpi, de la dansat toata noaptea pe tocuri de 12 cm!!

Imi amintesc de spectacolele de opera la care ma ducea sotzu', pe atunci - iubitu'...Lui ii placea si inca ii place mult muzica de opera...Si mie...de voie, de nevoie

Imi amintesc cum era cu o zi - doua inainte de examene ...Invatam pe rupte, scrumiera era plina ochi iar pe resou clocotea cafea dupa cafea Nu stiu cum se facea, dar niciodata nu ma invatam minte sa ma apuc si eu de invatat mai din timp

Imi amintesc cand veneam in Bucuresti pentru restante...am avut si de-alea....Slava Domnului... veneam cu 2 saptamani mai devreme, cica sa ma duc la biblioteca sau sa ma intalnesc cu colege sa invatam impreuna ...Drace, asa-i ziceam lu' mama! Ca de fapt distractie mai mare ca inainte de restantele din toamna, cand regasesti dupa o vara intreaga caminul si prietenii...nu exista !!

Sau partidele interminabile de Rentz din sesiune! Campionatele de Rentz, care erau asa de fascinante in sesiune!!

Si multe, multe altele...Mai scriu...

Va pupam,

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu aveam o gasca de colege cu care invatam impreuna in sesiune. Ne adunam cu toate si incercam sa incropim o colectie completa de cursuri, plus ceva materiale suplimentare. A fost un sistem foarte eficient de invatat, dar va dati seama ca distractia si birfa erau no.1. Am fi facut orice, numai sa nu ne apicam de invatat.

Aveam intotdeauna grija sa sarbatorim trecerea vreunui examen care se dovedise extrem de greu. Imi amintesc ca o data ramasese sa ne imbatam daca reusim sa trecem de hopul ala. Si am si facut-o. De-abia am reusit sa ajung pe propriile-mi picioare din Grozavesti (unde a avut loc sarbatorirea) pina in Regie (unde stateam eu). Cind m-am trezit a doua zi, eram imbracata, dar din fericire nimerisem si caminul, si camera, si patul.

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Mamaaa, Catusha, a propos de ce ai povestit...Am patit-o si eu o data! Noroc ca nu m-a vazut nimeni Eram in Grozavesti...O, tempora!!!...Stateam la taclale cu o prietena in "buzunar" (fetelor, ce denumire faina..."buzunar" Cred ca mai stiti despre ce vorbesc) Assaaa!! Deci cum stateam noi la povesti, stand amandoua cu fundu' pe pervazul ala, ne apucase ora 2 noaptea...Ah! Omiteam ce era mai important...Prietena asta a mea adusese de la ea de acasa (era din Brasov) un vin tarreeee bun si taarree dulce Si ne-am intaratat rau de tot amandoua la povesti si la...vinul ala dulce....care te duce Am si fumat la greu, ca vorba 'ceea...mergea mana-n mana cu povestile si cu vinu'...Culmea e ca nu am simtit ca ma imbatasem, asa eram de incinsa la povestit!! Numai cand am coborat de pe pervaz sa ma duc la culcare...trecuse de mult miezul noptii...am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare!! Prietena mea se simtea mai bine Eu insa eram prastie , cu toate ca nu cred ca bausem mai mult de 3 pahare, dar fiind foarte dulce si am si baut pe stomacul gol.....si m-am si agitat si am si fumat..si nici nu eram eu prea invatata cu alcoolul...asa ca....va dati si voi seama in ce hal eram...Am ajuns cu chiu cu vai la camera mea...noroc ca era la acelasi etaj Si ce-am zis io...Mi-e foame...Hai sa mananc....Ca nu mancasem inainte...Va dati seama ce a urmat??? O senzatie insuportabila de voma, iar eu mergeam incet pe coridor spre buda, cu o mana intinsa spre perete si urmarind in jos cu ochii o dunga de pe ciment, straduindu-ma din rasputeri sa tin drumu' drept!!!!!!!!! Si cu groaza observam ca nu-l tineam drept!!!! Noroc ca era 3 nopatea si pe culoar nu era tipenie!!! In sfarsit..am nimerit buda mult-dorita si am vomitat si vin...si mancare...si tot!! Dar tare bine m-am simtit dup'aia! Si-asa de bine am dormit!

Va pupam,

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

GROZAVESTI in B,inainte de a pleca la cursuri,treceam sa beau o cafeluta la barul din camin,la Carmen, seara la o bere pe terasa B-A.
Imi aduc aminte ca dupa terminarea unui meci de fotbal important,terasa era plina de sticle goale,coji de seminte,pungi si alte minuni,ce ne mai injurau baietii care lucrau la terasa!!!!
Cate nopti am pierdut in caminul A,la biliard si jocuri pe calculator.
Dar cel mai fain moment era dimineata, cand te grabeai si vroiai sa faci un dus,ocupat mereu si se statea cate 15-20 de minute in dus,de intarziai la cursuri.
Iar chefurile ca un facut,erau numai in perioada sesiunii, cu toate ca era un mare afis la intrarea in camin,in care ni se interziceau cu vehementa,aveau scutire de la regula doar cei care isi aveau de serbat ziua de nastere, si asta cu aprobare de la administratia caminului.
Frumosi anii de camin, abia asteptam sa vina careva de acasa cu bunataturi,masa mare ce se asternea.
Ce n-as da sa mai fiu studenta,petrecerile cu cei de la geologie si cei de la teologie,mari petrecareti.

SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!

Mergi la inceput

Cum se mai goleau Regia si Grozavestiul de sarbatori... Era tristete mare... dar si pe urma, dupa vacante, cind toata lumea venea de acasa cu cozonac...

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by Catusha

dura prea mult si nu stiam ce putea sa-i faca baiatul ala de se simtea atit de bine si pentru atit de mult timp...

Catusha

Invidioase?

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
The Sea of Japan and Koreans[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

dar tu? invidios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Invidios? Pe cine? Daca fetele erau curioase ce face meseriasul, atunci sigur au fost numai cu amatori care habar n-au cum merge treaba

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
The Sea of Japan and Koreans[/url]

Mergi la inceput

Intrigate mai degraba caci, dupa cum ziceam, el avea o fatza ca nu ne-ar fi trebuit de nici o culoare...

Cit priveste diferentierea amatori-profesionisti, fiecare are probabil anumite "bareme" dupa care judeca.

In viata intilnesti de tot felul, important e sa pastrezi ceea ce iti place tie...

Catusha

Mergi la inceput