La France (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Aurelia spune:
Mihaela esti FANTASTICA,nu te-am vazut niciodata da-mi vine sa te tzuc!
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
oLo spune:
Asa, asa Aurash, tzuc ;)
da' cand l-am cerut pe Luca de ginerica pt Emma mea, ai preferat-o pe Adélie, ca-i mai aproape si-i potzi supraveghea :)) Acu sa te vad... inca un baiat ca sa am ginerica pt KiKi ;)
(sper ca nu ma luatzi in serios, nici tu, nici Otilia la faza asta)
Eu una, abia astept sa va cunosc ;)
Bisous,
Mihaela
Aaaa.. sa nu uit: voavoa sal = bavoir sale ;)
chatonel spune:
Gata, am trimis 36 de PM-uri, sper sa raspunda prezent :)
In ceea ce priveste intilnirea, eu vin in Mai la Paris, poate mai faceti una si atunci?
Toulouse, la ville rose
blue77 spune:
Chiar super idee Mihaela ,mai ales ca,virgula, castelul e la 5 minute de mine ..
asa facem in fine daca celelalte fete vor si ele , si e mult spatiu si loc de joaca pt. copii...ideal
Eventual daca e cald cald poate facem o masa la verde :))
Cristina
Master Draciel spune:
F buna ideea cu Versailles, dar nu se poate pe la sfirsitul lunii????Pe 14 marie sint campionatele mondiale de scrima si avem bilete!Ma "toaca" spadasinul meu cel mic daca nu mergem!
bb_alinus spune:
Merci fetelor care mi-ati raspuns la intrebarea mea cu "demisia"!
Si ca sa fiu mai explicita Aurelia, uite ca vin cu amanunte: da, trebuie sa semnez un al doilea cdd la inceput de aprilie - cdd de 6luni-dar eu in sept trebuie sa am concediu o saptamana -moarta coapta trebe sa ajung in Ro si chestia nu poate fi amanata-asa ca as fi vrut sa stiu inainte de a semna ceva ce posibilitati am totusi de a intrerupe contractul! Poate o sa imi zici ca ma impacientez degeaba de pe acum - insa la cat de greu se dau concediile la noi, trebuie sa imi iau toate masurile! Mai ales ca le-am cerut oficial insa mi-au spus ca prioritari sunt cei cu CDI deci ca nu imi pot promite nimic de pe acuma!
In rest, fetelor sa stiti ca imi doresc si eu sa ajung la Paris insa nu stiu cand, poate incerc in mai sa ma organizez....poate ne intalnim!
Va pup,
alinus_bb
bucluc spune:
Chatonel, multumesc de invitatie... Zic si eu prezent!
Asa cum i-am spus si Oanei, voi trimite si eu niste banuti pt Cristi, insa abia saptamana viitoare...
Intrebare in legatura cu carte de resident ca am vazut ca se discuta chestia: se acorda dupa 5 ani de sedere continua, insa sederea asta nu trebuie sa fie legala? Intreb din curiozitate ca planurile mele nu sunt de a ramane aici si in plus fiind studenta nu trebuie sa ma ingrijorez pt cartea de sejur.
Pupici!
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
oLo spune:
Sigur mai bucluc ca tre sa fie sederea legala :D altfel cum dovedesti ca ai stat aici??? Poate te mai si expulzeaza :((. In plus nu trebuie sa fi avut cei 5 ani carte de etudiant :(.
Mie mi s-a intamplat o faza interesanta in leg cu CR: am depus cerere in luna iulie ca sa-mi dea CR din septembrie cand implineam 3 ani de FR (pe vremea aceea era inca legea cu 3 ani). SI prefectu' m-a refuzat, pe motiv ca am depus cererea cu 2 luni mai devreme de a implini 3 ani regulamentari. De fapt loctiitoru' lui mi-a raspuns. Si i-am scris ca-i nedrept,ca-i motiv absurd, ca eu vreau CR, ca am 3 ani de stat in FR, ca am lucrat pt administratzie, ca io le fac prg pt platzi samd. Si pauza.... n-am primit nici un raspuns vreo 2 luni. Si sotzul ma tot batea la kap sa-i intreb ce se intampla. Si le-am trimis mél cum ca ce fac, de ce nu-mi raspund... Deja se daduse legea cu 5 ani, asa ca nu mai aveam sperantze. Si raspunsul a fost ca daca nu-mi zic nika timp de 4 luni, inseamna ca-i refuzat :((. Asa m-am suparat :((.
Si-n ziua in care ne-am mutat, am gasit un plic in cutia postala, cum ca sa ma duc sa ridic CR :)) YUPIIIII!!!
Asta-i la categoria Incredibil dar Adevarat.
BB-Alinush: daca semnezi in aprilie pe 6 luni, in sept e sorocu'. Daca nu iei concediu in astea 6 luni, oricum va trebui sa-ti dea nu? asa ca io nu vad care-i pb. De ce va trebui sa demisionezi??? Si apoi, luna de concedii e august... asa ca nu vad de ce nu ti-ar da tzie in sept. Ca totzi CDIstii se vor imbulzi la august nu la sept. ca-n sept incepe scoala ;)
Bizzzz,
Mihaela
georgianab spune:
Si eu am cerut cartea de rezident mai devreme cu ....un an. Si asta pentru ca tipul de la prefectura care da vizele ne-a spus ca se modifica legea si ca nu avem nimic de pierdut daca cerem.
Doar ca am ramas cu cerutul. Nu am primit nimic in care sa ne spuna ca am fost refuzati doar am fost convocati pentru urmatoarea viza.
Si cand am intrebat motivul refuzului tipa de la ghiseu mi-a raspuns peste umar ca ei nu sunt obligati sa dea un motiv.
Asa ca mergem inainte la...5 ani. Din pacate sunt in continuare "visiteur" in familia mea si deci stau acasa.
chatonel spune:
Cu placere, bucluc :)
bb_alinus, scuze, am trimis multe invitatii si ai scapat si tu printre ele :) Da nu-i bai, mai bine prea multe decit sa fii uitat pe cineva, nu?
Toulouse, la ville rose