La France (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aha, in Val d'Oise...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor help!
As avea nevoie de o info destul de urgent! Stie careva dintre voi sa imi spuna daca poti demisiona de la o firma cand esti in CDD! Eu trebuie sa imi reinnoiesc CDD-ul la firma unde sunt si s-ar putea sa trebuiasca sa demisionez daca nu imi accepta o saptamana de concediu... e mai complicat sa va explic, bref ma intereseaza sa stiu daca se poate pleca prin demisie sau nu!
Merci,

alinus_bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bineinteles ca poti demisiona :) dar nu o face, zi-i doar ca daca nu ti se acorda concediul pleci... in general merge :P

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Sigur pot demisiona, chatonel?
Ca eu credeam ca daca semnez un contract de 6 luni de exemplu, atunci firma nu ma poate da afara timp de 6 luni dar nici eu nu pot pleca! As vrea sa fiu sigura...
Dar bineinteles ca inainte de toate voi face tot posibilul ca sa obtin concediul pe alte cai :)
Merci

alinus_bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Bineinteles ca poti demisiona doar ca daca demisionezi nu ai dreptul la alocatie de somaj! cel putin asa am vazut azi intr-un dosar despre drepturile la somaj la ANPE!
P.S.da cum adica trebuie sa-ti reinoesti CDD-ul ajunge la sfirsit ? ca eu asta inteleg prin ce spui tu ,si daca este asa adica trebuie satreci la al doilea CDD,deci facut alt contract poti sa refuzi bineinteles si asta nu se mai chiama demisie si ai si dreptul la alocatie de somaj!

Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

mai da si tu niste amanunte ,ca sa intelegem mai bine ,sa te sfatuim mai bine!

Aura&Luca,2 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Chatonel, pt. week-end este OK! Ramane sa stabilim unde si cand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

buna seara Franuzoaicelor!

M-am tinut promisiunea si am trimis ce am putut pentru Cristi la adresa Mirelei in Olanda,din nefericire de aici de peste ocean o sa ajunga mai greu!!
Va pupic,
apropos ,in aprilie pe 5 voi fi in franta ,normandia pana pe 17 si pe urma zbor catre iubita mea mamica in romania!
daca este cineva in zona Normandie da-ti de stire ,sotul meu face o petrecere implineste 40 DE ANI ,POATE NE AUZIM!

Cu devotament pentru acest grup ,
Ionica

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Ionica felicitari pentru frumoasa aniversare a sotului ! se fac petreceri mari pentru aniversarile din 10 in 10 ani la francezi,am fost la 3-4 pina acum! e superb!sotul meu i-a facut anul trecut doar ca noi nu am putut face petrecerea caci ne cumparasem abia casa si nu ne-am putut permite ,va doresc sa fie frumos si de neuitat ,noi sintem ceva mai departe de voi in Bretagne la Rennes uita-te pe harta si spune-mi daca nu-i asa ....va sarut pe toate si va urez o zi buna !

Aura&Luca,2 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

ziua buna doamnelor!

Iaca ce-mi trecu aseara prin kap: ce-ar fi sa ne intalnim la Chateau de Versailles? Ca eu n-am fost inca pe acolo. In prima duminica cand e frumos afara. Poate chiar pe 14 martie. Ce zicetzi?
Eu pe 20-21 martie sigur nu pot (voiaj la nasii fetelor). Dupa aceea, cu placere.
Si ca sa ne recunoastem... ne punem etichete, ca cele care s-au intalnit in Bucuresti la IOR? ;) Adica un biletzel mic cu nickul si cu prenumele adevarat. Ce parere avetzi? Sau ne punem banderole tricolore la carutzuri :))
Venitzi si voi cu idei.

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput