Inseminare artificiala [IAS] 7
Raspunsuri - Pagina 7
aime spune:
Lali, stiu cat ti-e de greu (parca ma vad pe mine dupa prima IAS, nimic si nimeni nu ma putea aduce pe linia de plutire) si mai stiu ca nici un cuvant de consolare nu te ajuta, dar incearca sa te linistesti si gandeste-te ca nu mai poti face nimic. Aduna-ti fortele ptr urmatoarea confruntare. Viata e nedreapta uneori...
aime
Lali spune:
Sa fie o coincidenta faptul simptomele de ciclu au aparut in prima zi cand NU am mai luat utrogestan (progesteron) ( dr. mi-a recomandat sa iau 10 zile dupa IAS) ?
Lali
anis spune:
Lali....ce rau imi pare....
Credeam ca tu vei infirma regula aia ca nu iese din prima...off
Lali, eu i-au mereu utrogestanul pana apar rusii.adica nu trebuie sa-l opresc ca oricum vine daca nu e bebe.
Nu te mai chinuii, nu a fost bebe,ca daca era cu sau fara progesteron nu conta...nu mai apareau uratii.
Dupa ce opresti progesteronul, da, ai simptome ca de menstruatie...nu-i nimic deosebit....asta nu inseamna ca iti vine atunci.
Si mie mai toti dr imi ziceau 10 zile..pana am ajuns la dr de acum....care spune clar , ia mama pana iti vine..si daca vezi ca nu apar...si nu apar..fa un test..
Asa ca nu te lasa prada durerii de acum..aduna-te si incepe o noua lupta....pana la urma va fi si bebe,ai incredere!
AniS
Lali spune:
Fetelor, sunt pe drum si nu pot sa scriu prea mult...
Multumesc pentru gandurile bune !!
Am facut un test de sarcina mieruri seara si am vazut si a doua liniuta pe el, super subtire, dar era acolo. Apoi ieri dimineata am mai facut unul si a iesit negativ.... simptomele de menstruatie sunt prezente, rushii inca nu.
Deja am trecut peste momentul de disperare si acum deja sunt mai linistita; daca nu e luna asta, sigur va fi luna viitoare bebe...
Asa ca ma uit in oglinda si spun: capul sus, daca imi doresc cu adevarat se va intampla !!!
Va pup dulce si va mai scriu dar cred ca numai maine,
Lali
anis spune:
Lali..e de bine atunci..mai stai tu matalutza..2-3 zile..si mai baga un test d'ala bun...HAI sa fie cu noroc!
AniS
Laura_72819 spune:
anis, ziceai ca ai folosit Menogon.
De unde l-ai luat? Cat costa o fiola? Ce gramaj are? Cate ai facut?
anis spune:
Laura,
Eu Menogonul l-am luat numai de la spt Giulesti,am inteles ca nu se gaseste in farmacii.
La noi Menogonul costa 1 fiola 15 EURO. Gramaj habar n-am ca astea sunt toate la fel, diferentierea se face prin nr dat de fiole.
Eu nu am facut decat 8 fiole, dar mi-au facut rau, adica m-a hiperstimulat si m-am ales cu un chist. Se pare ca nu merge la toata lumea..
Dr mi-a sugerat sa incerc cu o cantitate mult mai mica..si cine stie..
Cand nu ai multe fiole de facut, dai 15 Euro, cat e aici in Romania..cand sunt mai multe te duci in UNGARIA si le iei cu 7 EURO fiola.
Tie ti-au dat sa iei Menogon?
AniS
Lali spune:
Fetelor ieri au venit rushii .... asa ca Anis, am un raspuns la intrebarea ta cine mai face IAS in martie, cred ca eu, daca si dr. e de acord....
Prima nereusita e tare greu de suportat, dar am gasit atat de mult sprijin aici pe forum incat a trecut mai usor.
Am totusi o intrebare: la cate ore dupa injectia cu pregnyl trebuie facuta IAS ? Mie mi-a fost facuta dupa 16 ore dar eu stiam ca trebuie asteptat mai mult, e adevarat ?
Lali
gabid spune:
Lali,imi pare tare rau!Data viitoare va fi bine,o sa vezi!
Totusi nu trebuie sa excludeti din gandurile voastre si sansele de reusita prin inseminare...6..10 %.Nici o sarcina naturala cand cuplul este perfect nu vine din prima decat ffff rar!
Anis,tu mergi la Niculescu?Poti sa-mi spui si mie cum e ca doctor?
Gabi.
anis spune:
Lali..offff imi pare rau....stiu ce simti....eu de abia de la a 2-a inseminare..am inceput sa nu ma m-ai inversunez atat si sa-mi pun atatea sperante...imi venea sa ma dau cu capul de pereti cand veneau rusii....
Eu intotdeauna ...am facut inseminarea a 2-a zi de la injectia cu pregnyl..si ovulatia era gata...
Eu zic ca e f bine 16 ore....
Altceva, eu am facut mereu inainte de inseminare,in ziua aia deci, ecografie ( o face cu manusa..ca sa nu fie probleme).
Pupici si capul sus...
AniS