Inseminare artificiala [IAS] 7
Raspunsuri - Pagina 6
gabid spune:
Prof Ancar stie laboratorul din Bacau si a spus ca face analize cu aceeasi ractivi de la Medsana.Nu are rost sa batem atatia km pt atata lucru.
Gabi.
diana2004 spune:
Fetelor, ajutor ca ma lasa nervii !!!
Sint in ziua 33 si cind m-am dus azi la echo am aflat ca de fapt acum sint la ovulatie sau pe aproape... am un folicul de 17 mm .Merg miine la doctor, sper sa pot face inseminare zilele astea .Va spun miine ce si cum...
anis spune:
Diana..si tu care credeai ca esti pe bara...Frumos....sa ai bafta la ecografie maine!
AniS
Lali spune:
Fetelor sunt ca in armata amr=4, au mai ramas patru zile pana trebuie sa vina rushiiiiii !!!!
Sper sa stea de data asta la ei acasa in Rusia, ca nu am nevoie de ei !
Azi nu sunt prea optimista, dar maine va fi mai bine...
Lali
anis spune:
Lali..nu mai numara zilele, orele ,minutele, secundele....TE STRESEZI FOARTE TARE ASA...si nu e bine deloc..
Croseteaza , deseneaza..etc..numai sa nu te mai gandesti la....
Hai..incearca sa te relaxezi!
AniS
Lali spune:
Anis, opimismul meu e in scadere pt. ca vineri cand ar trebui sa fac testul de sange nu sunt in Bucuresti asa ca se amana pe marti, cred. Iar cu pregnyl-ul pe cale l-am facut nu am curaj sa fac test de urina, cu toate ca vineri vor fi 28 de zile de ciclu si 15 de la IAS...
Crezi ca are relevanta daca incerc unul duminica, asta daca nu vin prietenii din Armata Rosie ?
Multumesc pentru gandurile bune...
Tu cum mai esti ?
Lali
anis spune:
Pregnyl-ul nu mai influenteaza testul de urina..dupa aproape 2 saptamani , cat a trecut la tine. El influenteaza doar atunci 2-3 zile rezultatul..
Stii si tu cum e...daca il faci prea devreme ..si esti...si fiindca il faci prea devreme e posibil sa nu iasa..si te omori cu plansul alea alea....
Croseteaza..si incearca sa astepti..ocupa-ti minte cu altceva..INCEARCA!Stiu ca e usor de zis..dar nu prea sunt alternative...ori luptam, ori ne aruncam pe geam...asa ca..
Eu ce era sa fac dupa 3 inseminari?? Pt ca la fiecare ziceam ca..la prima numaram si minutele..la a doua..am facut aproape orice ca sa uit..la a 3-a deja ma simteam normal....ce, facusem ceva??
Nu ma m-ai gandesc la a 4-a....ca deja mi se scoala parul in cap..
Stai linistita! Incearca macar!
AniS
diana2004 spune:
Fetelor, din serialul tragi-comic << Vreau si io un bb >> va prezint episodul << Uite-o , nu e ! >>
In rolul principal io:
Am fost azi la dr. si mi-a spus ca as fi avut ovulatie ,nu se stie cind, iar ce se vede acum la echo e corpul luteal ramas in urma ovulatiei .Ne-a mai spus ca ne tine pumnii daca am prestat ;problema e care prestatie, noi ne-am luat repaus ca ne-am gindit ca luna asta nu avem de ce sa ne omorim cu firea, ce , numai asa de placere ?
In concluzie de acum peste aprox. 14 zile astept rusii ,pina atunci sint alaturi de voi ,macar voi sa aveti bafta .Si de suparare ma duc simbata la ski (sper sa nu gasesc ghiocei pe pirtie )!
anis spune:
Diana..off.....asta e....
Uneori si eu ma gandesc sa nu ajungem acolo.sa prestam numai cand trebuie....nu e bine..e foarte riscat pt viata cuplului...
AniS
Lali spune:
ooofffff !!!
E singurul lucru care il pot scrie.... de aseara am simptome clare de menstruatie, dureri de sani, de burta, de cap... ca si cum nu as fi facut chiar nimic luna asta, casi cum n-as fi facut IAS, n-as fi luat nici un medicament....
Voi face maine un test de sarcina, dar nu mai am prea multe sperante...
Lali, aflata intr-o zi neagra
PS:am trecut prin toate starile de mai jos: