Inseminare artificiala [IAS] 7
Raspunsuri - Pagina 5
Lali spune:
Fetelor mai am 5 zile pana fac testul de sarcina, si nu mai am nici un simptom, in afara de faptul ca ma simt balonata. Dar nici semne de rushi nu sunt ( ar fi trebuit normal sa apara ceva dureri si stari de rau ), asa ca speram in continuare.
Anis, imi pare asa de rau cand vad cat te framanti, tu care ne linistesti pe toate.... as dori sa pot sa iti spun ceva, dar cred ca numai un medic poate sa te linisteasca si sa iti spuna ce si cum...
crinuta spune:
Numai un medic ne poate linisti? Oare medicii nu au si ei limitele lor? Sunt doar oameni.
Fetelor, numai Dumnezeu singur ne poate linisti, si da pacea in suflet, si tot numai Dumnezeu ne trimite copii, indiferent ce ar spune sau nu un medic. Lectia asta am invatat-o de mult.
anis spune:
Lali....iti tin pumnii de pe acum..si merci pt gandurile bune...
Gabi...of..stiam ceva de problemele tale, dar speram ca s-a ameliorat...Chiar nu te bate gandul sa incerci IAS asa, cu toate datele pe care le stii??
AniS
gabid spune:
Anis,nu cred ca voi mai face inseminare.Si o inseminare costa destul si la noi sansele sunt f.mici la o inseminare.Nu pot sa cred ca daca la FIv a fost nevoie de ICSI reuseste o inseminare.La voi este normospermie ...la noi este oligoastenospermie.
Gabi.
gabid spune:
Anis,tu ai fost si pe la endocrinologi?Oligospermia sotului meu este hormonala si cred ca se poate regla cu hormoni din exterior.Dozarile pt el stiu care sunt dar vreau sa le citeasca un dr endocrinolog.
Gabi.
anis spune:
Off Gabi ..am inteles...
Stii ca si pe mine ma paste FIv in toamna?..daca nu reusesc..off
Ti-am raspuns si dincolo....eu am fost la dr Ranneti..e excelent..m-a tinut la consultatie 1 ora si jumatate.S-a uitat pe toate hartiile, inclusiv ale sotului....mi-a dat atunci indicatia de a lua 2 pastile de Ova mIt..eu luam numai una ...asa zice dr meu...
Si el a avut dreptate..cu 2 pastile am avut rezultat in urmatoarea luna...adica aveam foliculi grasi...
Dr Ranneti e la Medicover sau la spitalul Militar.
Si eu o sa ma duc la el in curand iar..ca sa mai vb cu el...sa vad ce imi mai zice..
AniS
anis spune:
Lali..mai rezisti astea 5 zile??
Glumeam....incearca sa fii tare si sa nu te mai gandesti...ca sa nu ajungi sa numeri si orele..
Ai incredere!
Eu iti tin pumnii de pe acum...
AniS
gabid spune:
Multumesc,Anis!O sa vad la cine merg.Deocamdata sa -si faca analizele sotul.In Bacau dureaza 2 saptamani analizele hormonale pt ca le trimite la Iasi.
Gabi.
anis spune:
De ce nu dati o fuga pana in Bucuresti, sa faca analizele la MEDSANA?? Eu una am mare incredere in laboratorul lor...
AniS