Inseminare artificiala [IAS] 7
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Gabi....
Depinde ce vrei sa-ti spun de el.
Mie mi se pare f bun ca dr, e si haios, are rabdare sa-ti explice, nu se grabeste etc.
Uite, ultima data cand am facut inseminarea mi-a pus muzica " cica pt aia mici, ca sa fie un cadru cat mai romantic" si a facut in asa fel incat sa ma destinda prin cuvinte, sa ma incurajeze...conteaza f mult,zic eu.
Dar parca si tu ai fost la el...sau am retinut eu aiurea??
AniS
Laura_72819 spune:
Anis,
eu am facut stimulari cu Puregon si Metrodin. Mie mi s-a parut ca a mers mai bine cu Metrodin. In Ungaria si Puregonul si Metrodinul sunt mai ieftine. Te-am intrebat de Menogon fiindca auzisem de el si nu stiam cam cat e de bun.
anis spune:
Laura, dr meu nu imi recomanda Puregon si nici Metrodin, din cauza ca el ca dr nu a avut rezultate la el....
Dr meu spune ca e doar reclama si atat..eficienta nexam.Cu Menogon insa, zic ei ,au rezultate bune..mai ales la FIV.
PS: Stiu ca sunt mai ieftine in Ungaria..dar pentru cateva fiole ale mele..ma costa mai mult drumul..
AniS
anis spune:
Apropo m-am uitat pe o fiola de Menogon.Contine 75 I.U de FSH si 75 de I.U de LH + Solventul (e separat alta fiola).
AniS
Delia21 spune:
Fetele,ma bag si eu singura in seama.Cunosc o tipa,tot romanca,are 43 anisori impliniti,casatorita de vreo 17,si in ultimii 7-8 ani a facut la inseminari de s-a saturat;anul trecut in ian-feb,dupa ultima FIV,era asa de deprimata saracuta,de incepuse sa spuna ca nu mai vrea nici sa auda de cuvantul bebe.Ce mai,se impacase cu ideea,ca mai dupa ceva luni de 'sa nu mai aud',sa ramana.La inceput a crezut ca o fi menopauza,nu a spus la nimeni,vreo 3 luni,doctorul si sotul au aflat pe la vreo 5, si pe 17 feb 2004,a nascut o bebe si acum nu-i vine sa creada ca nu viseaza.Eu cred totusi in destin.Va pupicesc pe toate si sa auzim vesti bune.
Gabela spune:
Mi-a venit sa plang de bucurie pentru prietena ta. Asta da miracol! Sa le traiasca!
Gabela
Lali spune:
Heeeeeei ! Ce liniste si pace e pe aici....
Fetelor, stiu ca atmosfera e cam , dar hai sa ne dezmortim putin !
Si, vorba lui Anis: cine mai face IAS in martie ?
Lali
Laura_72819 spune:
Ca ati intrebat de IAS, imi anunt intentia pentru Martie.
Acum astept CM(ciclul menstrual), urmeaza sa vorbesc si cu doctorita, sa vedem ce zice si ea.
Deocamdata ma pregatesc sufleteste.