Fete din Austria (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Cine ma cauta, ma gaseste.

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nelke scumpa, eu sunt aici mereu si citesc numai ca timpul nu-mi mai am asa mult la dispozitie.Si apoi, ce vrei sa povestesc???LA 3 am facut bibe, schimbat baiatul(apropo e Phillip-dar nu ma supar ca tot baiatul meu indiferent cum i se scrie numele), la 7 la fel, la 11 s-a trezit si ne-am enervat cu tampitii astia care fac fatada blocului si acum sunt la faza de dat jos fata veche cu picamarul si saracul copil mai mult a plans si s-a speriat de zgomot facut, bibe fuga si hai la o prietena ca acasa nu era de stat, afara nici un caine n-ai fi dat..etc etc....La mine se stie zilnic:copil, biberoane, schimbat pamapersi, facut treaba in casa(hai Vio da cu aspiratorul si spala vasele), dar tot eu fac restul, si sunt singura, deh, nu m-ajuta nimeni, dar nici nu ma plang pentru ca-mi place sa fiu ocupata si sa fac cate ceva.Acum vezi tu, fiecare daca are chef spune cate ceva, cine n-are nu spune.Asta e.Trebuie sa intelegem anumite lucruri si sa nu ne suparam, da??
Sa fie un lucru facut din placere si din dorinta proprie scrisul aici pe forumul nostru.Si apoi nu-s nici sarea si piperul, asa ca nu vad de ce e musai sa scriu (numai) eu.Si chiar..cum lui Bubu ii tot place a fi plimbat cu masina, in Aprilie promit solemn ca trag o fuga la Salzburg, imi iau mama de-o aripa si ne plimbam.Ce..sa stam ca niste cuci acasa???
Hai pupici ca imi vine sotiorul de la munca si zice:iar cu fetele??
Inca o data o primavara frumoasa !

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Da, Babee, mi-a fost un dor nebun de tine !!! Sigur ca nu s-a īntīmplat aproape nimic īntre timp- (da, da, caca, papa etc..), dar voiam sa te stiu aici, līnga sufletul meu, cu BB cu tot... Si de-ai fi avut o pisicuta frumoasa sau un cīine, te-as fi iubit cu toate alea, cu soacra cu tot, daca vrei !

Hei, vii īnapoi ?
Mi-a fost atīt-atīt de dor de tine !!!

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele,

v am zis eu ca noroc de babee de mai scria cand era cu bb in burta,acuma n are timp,dar lasa ca creste puiul si o s o avem mai mult pe aici.si o invata si brotacelul sa scrie la computador si sa vezi distractie,razboiul stelelor cine sa stea pe net,mama sau bb?
eu cred c o sa vin in weekendul asta acasa,in salzburg.azi e u frig si o ploaiedar ieri a fost baba measi a fost superb,pacat ca a trecut.
alexa ma bucur pt.tine ca ai baietel,sa fie sanatos si tu si voi !
nelke mama ce ai patit,lasa ca vine primavara si iesim la iarba verde
alinah,esti o dulce ca mi ai scris si mie cate ceva,ca relele alelalte nu vor
amalia,bine c ai scapat de probleme cu fetita ta
salutari din ro si aveti grija de voi si bb

poate va mai scriu ca vad ca nu prea aveti chef,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Salut tuturor
In primul rand, va doresc o primavara plina de liniste si pace sufleteasca, de fluier de nai si zambet de copil balai....
Pentru cine se intreaba unde am disparut ( daca se intreaba totusi cineva), informez ca am o perioada super incarcata la serviciu si practic am senzatia ca nu am timpul fizic necesar sa termin de verificat niste nenorocite de hartii, care au data limita de predare 01.04.2004.
Am mai intrat asa , intr-o pauza de o tigara , sa vad ce mai faceti da' n-am avut starea sufleteasca necesara sa va scriu . Practic, simteam ca nu pot sa comunic in nici un fel .
Acum m-am mai linistit putin da' tot aglomerata pana peste cap sunt...
In alta ordine de idei , Gigi a gasit o alta locuinta in judetul Amstetten , undeva in Holenstain ( nu stiu daca asa se scrie , dar asa am inteles ca se numeste din ce mi-a spus el la telefon) si-l astept cu nerabdare de Paste acasa , sa vedem ce mai trebuie facut ca sa nu mai apar la sectiunea "Doar vizite".

Va doresc sa fiti frumoase si optimiste , sa aveti bb-ii sanatosi si sa va bucurati de ei , ca de a 8-a minune a lumii.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Carolada...yuppiiiii vii acasa.N-ai rezolvat mare minune pe la Romanica, nu???Am zis eu ca-s toti o apa si-un pamant si ori ai buzunarele doldora cu bani ori asta e...festina lente.

Nelke nu dispar nicaieri, sunt aici si voi fi, doamne fereste sper sa nu fie altceva ..na ca bat in lemn.Dar nu trebuie sa se sperie nimeni, ca stau cu ochii pe voi, va supraveghez din umbra.
Noi iarasi nu suntem acasa ca e herghelie de animale langa blocul meu si tampitii mi-au trezit copilul de la 7 jumatate,nu va zic ca tresare mititelul si cand mananca la zgomotele facute.A mers Vio la firma lui peste responsabila cu reparatia si raspunsul a fost:trebuie s amuncim, ca avem un plan.Le-a zis saracul sa inceapa din alta parte a casei, sa se faca vremea macar frumoasa si sa pot iesi cu copilul pe strada(dar oare chiar sa ies la 7 dimineata cand incep ei????) si nimic.Concluzia-ori plec de-acasa ori imi stresez copilul ca n-am altceva ce face.Dar e mic..ce stie el..???.Sunt putin necajita-poate chiar mai mult- ca nu exista nici un pic de intelegere din partea lor.Asta e..sanatoase sa fim
Pupiciosi si am mai pus pozici cu Bubu, de ieri din vizita la amicii nostri

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Hali Halo si de la noicare tot pe aici sintem dar nu scriem in fiecare zi,sper ca asta nu e un motiv de sau de suparare?Carolada draga nu te-am uitat dar nu stiu daca ai mobilul cu tine ca sa-ti trimit sms.La yahoo a trebuit sa-mi schim ID name cine vrea ca sa vorbim sint pe aici dar numai dupa masa sau seara pana pe la 8-9,asa ca va astept.Nu am inteles eu prea multe ce a vrut Nelke sa zica cu mesajele ei dar poate sint eu mai in cap si poate e mai bine sa raman asa.O zi buna va doresc in continuare.Si apropo ieri a fost ziua Internationala a FEMEI nu numai a mamei(parca eu asa stiam).

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Uite ca ne-ai trezit Nelke ,si mai zici ca nu esti tu motoru,era sa intram in hibernare ,ce ti-e si cu zapada asta...
Las`ca vine primavarasi o sa avem mai multa inspiratie de scris .
Va pup pe toate si ...sa auzim de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Am uitat sa va scriu ID name de la yahoo acum e tory352001,asa ca va astept daca va face placere sa vorbim.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Uite ca īncepe sa-mi treaca supararea si am retras si textul cu pricina. Adevarul e ca nu pot sta suparata pentru ca īmi sīnteti toate foarte dragi ...Va multumesc foarte mult pentru īncurajari.

Un pic de astenie de primavara se simte deja si lumea e sensibilizata - deci si voi, asa ca nu vreau sa va ma supar si eu...

Cine pleaca de Pasti īn Romania si cine ramīne aici ???
Ca sa stim cīnd fixam īntīlnirea . Toria propune sa ne īntīlnim la Linz, ca e la jumatatea distantei, voi ce ziceti ?

Nelke

Mergi la inceput