Fete din Austria (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Babee BUBU e o minune de copil si se pare, cariera de actor e perfecta pentru el,sa aveti numai bucurii din partea lui si pana sa faca el un film ajuta regizorii(mama si tata).Pupici

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Fetelor,mamicilor cu ocazia ZILEI DE 8 MARTIE va doresc numai bine,caldura in suflete si o primavara frumoasa si infloritoare.Va trimit toate florile din lume.Am trimis si pentru femeile si mamele din Ro la europaFM de 8mar. flori si numai bine(astazi sunt bine dispusa,ce spuneti?).Pupici.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Alexandra asa bine dispusa trebuie sa fii mereu, ca ii este bine si bebelusului cand mamei ii merge bine si este multumita.Multumim mult de floricele si tie un buchetel mare mare de ghiocei(ca e martie doar, nu??) si sanatate multa!°°°°°°°^

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Un LA MULTI ANI calduros si o zi de 8 Martie splendida!!!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Si de la mine Un la multi ani side ziua femei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Fetelor va doresc si eu o primavara frumoasa, multi multi ani fericiti si pentru mamici ... sa va de-a Dumnezeu multa multa putere sa cresteti pe cei mici ...
Lore si Lisa

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

La multi ani! Sa fiti fericite, iubite si cele mai mandre femei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

La multi ani actualelor si viitoarelor mamici!
Multa sanatate la cei mici !
O primavara frumoasa si numai bucurii alalturi de cei dragi,

Va urez din suflet la toate,
Si va pup cu drag
Amelia

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Si de la noi primiti multesi multe bucuri alaturi de cei dragi pentru 8 Martie,sanatate si fericire si un pentru voi si pentru cei mici.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Stiti ce i-a luat Bula mamei lui de 8 Martie ?
300.000 de lei din geanta...

...Aveti mare grija, fetelor, sa nu cumva sa-mi adormiti.
Cam īntr-acolo mergeti...sau mi se pare doar mie ???
Pe vremea cīnd Philipp (oi fi scris corect ?) era īnca o parte intima din Bebee, aveam parte de multa conversatie (cu suflet chiar!)- acum a zarit Philipp (Doamne, corect ?) lumina zilei, acum Babee e fooooaaaarte ocupata (de la sine īnteles) si... asa s-a dus naibii toata sandramaua !
Anto zice ca as fi eu motorul : dar n-am cum sa fiu !!! Eu sīnt o exceptie, un oaspete de onoare la voi, voi sīnteti regula !
Si, ce faceti voi ???

Nelke

Mergi la inceput