Mamici din Arad...? (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau cred ca ti-a prins bine jumatatea de ora cat ai dormit.
Sa vezi dupa ce nasti in primele saptamani cum te invadeaza musafirii ca vin sa-l vada pe bb.
Mie imi venea sa-i scot afara uneori.
Alina33 si Cristina nu au aparut azi,ele sunt libere duminica,nu intra pe forum.
Si eu acum seara am intrat ca la sotul meu i-a fost somn.Mie imi convine sa intru seara dupa ce-l culc pe Dragos ca stau linistita.
Mai citesc si eu pe-aici noutatile.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
Ce mai fac fetele? e tare liniste la noi!
ce ziceti de vremea de afara...sper sa ramana tot asa...sa vina odat primavara ca eu m-am saturat de hainele astea groase si multe...
Va pup!

Mergi la inceput

Salutare Clau,vad ca tot noi doua pe-aici si astazi.E super vremea de afara,dar am auzit ca vine frig mare.
Nu stiu ce fac fetele celelalte ca nu apar pe-aici .Astazi nici eu nu cred ca voi sta mult ca vine mama la mine(de la Bihor).Eu nu sunt aradeanca numai de 11 ani,eu sunt din Bihor,dar am facut postlicealul aici si am ramas,apoi l-am adus si pe sotul meu din Oradea.

alina

Mergi la inceput

Hai mai Alina nu ma necaji cu vremea, caeu in facusem planuri sa ies maine la cumparaturi si la o mica plimbarica!
De unde din Bihor esti? si eu sunt pe jumatate bihoreanca...tata e de pe langa Beius...!E atat de frumos prin zonele alea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Am aparut si eu pe aici. In weekend al meu sot monopolizeaza calc, asa ca eu nu prea ajung pe la el.am fost si pe-afara ca a fost soare, dar destul de frig.Astea mici sunt cam miriite ca le ies caninii.Alina, Dragos al tau citi dinti are? pina cind ies toti? Iar vine frigul pe la Arad? Eu m-am cam saturat de iarna, desi pe aici nu e f frig, dar e mai multa umezeala. Acum merg sa mai adun pe aici...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Clau sotul meu e din Tinca(pe acolo se merge la Beius,poate stii),si eu de pe langa Tinca.Chiar ca e frumoasa zona incolo spre Beius!
Noi mergem la parinti o data la 3 saptamani sau o data pe luna.Ne place foarte mult acolo si mai iesim si noi din aglomeratia asta de la oras.
Cristina la Dragos primul dinte i-a iesit cu o saptamana inainte de-a implini 1 an.Acum are 4 sus,4 jos,2 masele sus(una pe fiecare parte)si 2 jos,de canini nici vorba pana acum.Am vazut copii de-o varsta cu el care are caninii deja de mult.Nu e o regula nici cu dintii,la fiecare copil e altfel.
La noi e soare si e fain afara,dar totusi e frig si bate vant rece.
Ma duc la bucatarie ca fac mancare pana nu se scoala piticu'.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo fetelor,
Ieri am facut o pauza si am avut si eu ceva musafiri.Nepotu-meu e foarte entuziasmat de internet.
Am stat toata ziua in pat si am dormit si un pic la prinz in speranta ca am sa vad Razboiul Stelelor.Degeaba ca la jumate tot am adormit.Ma enerveaza pastilele astea de nu mai pot.Si tot mai des am vise urite.
Clau stiu ca Daci i-a scris lui Claudiu dar nu stie daca a primit mesajul.
In rest astept zilele mai caldute si nu mai obosesc pina ma imbrac sa ies.
Va pup Alina

Mergi la inceput

Te salut Alina33 si bine ai revenit.Tu cand trebuie sa nasti?(scuze daca te-am mai intrebat).Tu ce nume vrei sa-i pui la bb?
In seara asta nu stau prea mult pe aici,am intrat doar sa va las mesaj ca e maica-mea la mine.
Clau tu tot pasare de noapte ai ramas?
Va salut si va pup!

alina

Mergi la inceput

Va salut!
Pai da eu mai mult noaptea ca ce sa fac daca nu am somn si ma tine si bebe treaza ca are chef de joaca....
Alina 33 i-am spus lui Clau azi ca nu i-a raspuns la Daci si a zis ca maine dimineata promite ca se baga pe net si ii raspunde ca a avut fffffff mult de lucru in ultima vreme...
Auzi si eu am vecina care sta pe langa Tinca...darnu-mi vine acum cum ii spune la sat...
Mie imi place la nebunie zona aia...
Vedeti ca am pus poze noi pe yahoo
Va pup!

Mergi la inceput

Iti sta foarte fain Clau cu noua freza,chiar ca te-a tuns scurt.Sunt fain si pozele.Mama ce burta ai,eu am avut cam jumate din a ta,probabil ca ai mult lichid amniotic.Intreab-o pe vecina ta de unde e de langa Tinca.? Clau tu ti-ai pus poza la albumul gravidelor ca nu am vazut?
Va pup si va salut pe toate!

alina

Mergi la inceput