Mamici din Arad...? (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ce mai faceti fetelor? Fetele mele dorm si eu mai citesc pe-aici.
Clau, ti-am vazut pozele. Sunt faine.Ai o burtica , sa-ti traiasca...Mai ca a mea cu 2...Eu am pus vreo 20 kg, dar sunt inalta si aveam destule si inainte...Am vazut si patutul...
Alina, cum o s-o cheme pe fetita ta?

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Uf ,ce vremem urita!!!
Alina pe fetita mea o s-o cheme Daria si o sa nasc in 28 Aprilie.
Ce chestie cind m-au externat au zis ca am 28 de saptamini dar dupa calculele mele pe saptamini pe fiecare luna cu tot cu cele 10 zile puse dupa UM imi ies 31+.O aiureala.Oricum imi iese ca nasc pe 28 aprilie.Numai calculele lor s-au modificat.Cica 9 mai.Eu nu cred.
Clau ti-am vazut pozele iti sta mult mai bine asa tunsa.Esti super.
Si patutul e fain.Ai sa ii mai pui inca o salteluta sau ramine asa?
Astazi merg la doc dupa concediu si sa-i mai povestesc cum ma simt de la pastile.Sper sa nu-mi mai dea altele....
Cristina gemenele tale sunt totale.Sora-mea sta in gradiste asa ca poate te vizitam la vara cind o sa suportam plimbari mai lungi!!!!
Va pup, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Alina33 si mie mi-a fost termenul sa nasc tot pe 28 aprilie,dar am nascut mai repede cu 2 saptamani.Daca mergi la doctor sa ne povestesti si noua cum a fost.
Cristina am vazut ca ai scris ieri,eu am fost ocupata.
Clau tu pe unde umbli,ce cumparaturi ai mai facut? Sa nu uiti s-o intrebi pe vecina ta din ce sat e de langa Tinca.
Va mai scriu mai tarziu,azi pleaca maica-mea.

alina

Mergi la inceput

Clau cine ti-a pictat burtoiul?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!

Azi am fost la echo si am un bebe foarte sanatos, are 2948.6 g...
lichidul amniotic a mai scazut si placenta este inserata de gradul 3, capul lui bebe este foarte jos, este nerabdator sa iasa...
Chiar mi s-a spus sa ma pregatesc de nastere ca se pare ca asta mic al meu nu mai are rabdare si vrea sa iasa...eu sunt pregatita cu bagaj si restul doar cu psihicul stau foarte prost...sunt foarte agitata si speriata...

N-am mai fost pe la cumparaturi ca nu stau prea bine nici cu banii...si am preferat sa stau mai mult prin zona...

Am inceput sa am si contractii false si zice doctorul ca uterul se pregateste pentru nastere...mi-e tare frica si groaza ca mai am doar foarte putin si nasc...!!!!!!!

Sper ca voi sunteti bine...!

Alina M. era sa uit vecina mea este din Giris...

Va pup!

Mergi la inceput

Ceau Clau!M-am gandit ca mergi azi la doctor.Poate vei naste mai repede daca e asa jos bb.Ai grija sa nu faci efort prea mare.Eu m-am pus la vopsit inainte de-a naste si am nascut mai repede cu 2 saptamani.Ma bucur ca bb tau e bine.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Am mai aparut si eu...Azi au fost ceva pb cu site-ul, asa ca nu prea am mai intrat.
Clau, las ca trece si nu te speria chiar daca va fii cezariana.Sa ne anunti cind mergi la spital...
Domnisoarele mele fac numai pozne. De ieri sarim in patut (asta nu chiar o noutate), dar iesim si afara.N-am surprins inca miscarea, doar m-am trezit cu ele afara din patut...Azi Carina a facut febra, cred ca caninii sunt de vina.Alexandra are deja 3...

Va pup,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Ce interesant Cristina ca la una din fetele tale au iesit 3 canini si la cealalta nici unul.Ti-am zis ca nici la Dragos nu i-a iesit nici unul si nici nu da nici un semn c-ar iesi.O faci cu gel pe gingii? Eu pe Dragos il faceam cu gel si ii dadeam Nurofen sau Eferalgan de 3 ori pe zi.El aproape la fiecare dinte mi-a facut un pic de febra,in vara la 2 dinti mi-a facut si diaree urata.A fost un chin,el care bea atata lapte...,a trebuit sa intrerup laptele pana trece diareea.I-am dat lapte de soia ca nu are lactoza,dar nu are gust bun(pt.el nu a fost problema).

Clau ce faci,te pregatesti psihic? Nu mai fi stresata ca vei scapa,bucura-te daca nasti mai repede ca scapi mai repede.Ma gandesc ca trebuie sa-ti fie tare greu cu burta asa mare .

Alina33 tu ce faci,dar bb?
Mai are rabdare?Mai iei tabletute? Povesteste-ne daca ai fost la control.
Va pup fetelor si mai revin azi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica fetelor!

Am pregatit bagajul si sunt gata sa "aterizez" oricand la spital...totusi as avea o intrebare pentru Alina M si Cristina...trebuie sa-mi pun si hainite pentru bebe, nu? Eu am pus si cosmeticale ptr.bebe sa fie acolo ca nu se stie...
M-am ganidt sa va scriu ce ma pus in bagajel si daca am uitat ceva sa ma ajutati si voi...
Deci:
- pasta de dinti+periuta
- sapun
- tampoane
- vata+pansament steril
- cana
- tacamuri
- prosopel de bucatarie
- 2 prosoape de baie 1 mare+1 mic
- 2 camasi de noapte
- capotel
- chilotei +sosete albe
- 3 salopete +3 body la bebe
- ciorapei si caciulite tot la bebe
- pampers
- cosmeticale bebe
- suzeta
- papuci de casa ptr.mine
si cred ca asta e tot ce mi-am pus...daca credeti ca-mi lipeste ceva va rog sa-mi spuneti ca eu acum nu prea mai am idei.....
Va pup si sper ca nu va dau prea mult de lucru!

Mergi la inceput

Clau ti-ai facut bine bagajul.Daca stai cu bb in salon sigur iti trebuie hainute si pentru el si cosmeticale.As mai adauga ceva pe listuta ta,ce mi-am pus eu in plus fata de ce ai scris tu aici:
-prosop pt.baita la bb
-tampoane cele mai mari
-pompa pentru muls
-unguent GARMASTAN pentru sani(in primele zile poti face chiar rana la sani si e bine sa te dai cu unguent ca sa nu te doara si sa poata suge si bb).Unguentul il poti pune pe sfarcuri si apoi sa-i dai sa suga ca nu are gust nici miros si nici o contraindicatie pt.bb.Cred ca-i cam scump,dar merita,nu te lasa fara el.
Cu suzeta nu cred ca te lasa,nu stiu exact.
Daca mai vrei sa-ti spun si altceva cu mare placere.

alina

Mergi la inceput