Mamici din Arad...? (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Claudelu spune:
Multumesc mult Alina M pentru ajutor...tocmai m-am enervat pe una dintre fetele de la martie-aprilie ca are ce are cu provincia ca parca ei astia din Bucuresti sunt cu 7000 de coarne...m-am cam aprins...
Tampoanele sunt de alea de noapte, am pus si prosopelul pentru bebe, iar de unguentul ala chiar nu am stiut daca e necesar (multumesc mult pentru sugestie)...pompa pentru muls trebuie sa-mi mai iau...
Mai am o intrebare: cand pot incepe sa port chilotii aia care strang burta? banuiesc ca doar dupa ce ies idn spital, nu?
Azi m-am simtit foarte rau...am fost sa-mi scot banii de la bancomat si abia m-am intors acasa, m-a durut foarte tare in partea stanga jos, plangeam de durere, niciodata nu am avut asemenea dureri...parca ma apasa pe ceva...o senzatie ca la ciclu...am venit acasa si m-am intins in pat si acum totul e ok...m-a mai lasat durerea...
Va pup!
alinamoro spune:
Clau,chiloteii aia tip burtiera ii porti dupa ce vii acasa(eu asa am facut).Cred ca te-a durut burta din cauza ca bb e prea jos si apasa peste tot,mai ales daca umbli.Contractii nu ai avut?
Pe mine m-a inceput cu dureri de burta ca la ciclu si apoi au inceput contractiile.Daca stai intinsa cred ca e O.K.
In legatura cu ce-ai scris despre fetele din Bucurest,sa-ti spun ceva:nu-mi plac bucurestenii!
alina
Claudelu spune:
Salut!
M-am gandit eu ca nu e indicat sa-i iau cu mine la spital (chiloteii aia tip burtiera)...apropo Alina ce acte imi trebuie cu mine? i afara de buletine, certificat de casatorie, carnet de sanatate, caietul de gravide...altceva mai am nevoie? ca cica am nevoie de adeverinta de la servici, nu stiam de asta doar banuiam...
Apropo de faza cu provincia m-a cam scos din pepeni...suna ceva de genul: "nu stiu cum e la voi in provincie dar la noi in Bucuresti..."...m-am infuriat ca asa vorbesc bucurestenii astia de parca is de pe alta planeta sau parca sunt dintr-un alt stat, nu din Romania...nici mie nu-mi prea plac...sunt prea plini de ei si noi cei din "provincie" suntem toti prosti!
alinamoro spune:
Sunt pe faza!
Adeverinta de la locul de munca,carnetul de asigurat+vigneta iti trebuie intradevar.Chiar daca mai uiti ceva,nu-ti fa probleme,oricum sotul tau te va vizita zilnic si poate sa-ti duca ce mai ai nevoie.
Am intrat putin la "mamici de martie-aprilie" si am citit ce-au scris pe-acolo.Pentru ele Aradul e provincie,ca sa vezi!
Am citit si lista de medicamente care ziceau sa ti-o duci la spital.
Eu zic ca la Arad nu e cazul,cel putin la Matern nu-ti trebuie medicamente daca nu sunt complicatii,iar un simplu algocalmin iti da sigur,daca iti mai trebuie ceva medicamente iti scrie de la ei.Obligatoriu iti da Ergomet pentru retragerea uterului.
alina
Claudelu spune:
Pai acelasi lucru mi-am spus si eu...ca nu are rost sa-mi fac foarte mari probleme in privinta bagajului sau a lucrurilor uitate acasa ca doar are sa vina la mine cineva in fiecare zi si plus de asta mai am si telefon(apropo am voie cu mobil in spital?) si oricum Aradul e un oras destul de mic...
Ti-au placut comentariile cu privire la provincie? Pai nu doar Aradul e pentru ei provincie ci si celelalte orase de pe langa Bucuresti...cel putin asa cred eu...dar le-am cam dat peste nas...ai citit...am fost foarte diplomata dar daca sunt destepte pot sa-si dea seama...
Pai nu prea m-am luat dupa lista lor pentru eu medicamente chiar nu mi-am pus ca doar este farmacie langa spital, nu mi-am luat 6 camasi ci doar 2, si asa mai departe...ca doar nu merg in concediu...
alinamoro spune:
Mi-au placut comentariile tale Clau,foarte bine ca le-ai spus ca si ele au spus ce-au vrut.
Ai voie cu mobil in spital.Eu cand am fost mi l-am pus pe vibrator sau il faceam foarte incet sa nu deranjeze pe cineva.
Hei,restul fetelor pe unde sunteti?
alina
Claudelu spune:
Mai dar nu m-am putu abtine sa nu zic ceva si inca as mai avea multe de zis dar prefer sa ma abtin...
Chiar pe unde au disparut fetele?
Biata de Cristina, mai poti cu doua...cand scapi de una dai de alta!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu
alina33 spune:
Claudelule.....mai ai un pic si scapi de burtica, ai?!
Las ca o sa fie bine si ai un doctor bun asa ca nu-ti fa probleme.
mai mie mi-a spus o prietena ca e bine sa iei camasa de noapte de la spital fiindca ti le schimba zilnic si e mereu curata fiindca o sa iti mai curga sinii.Asa daca duci tu trebuie sa ti le spele acasa.
Iar pentru cosmeticale la bobo sa nu iei cantitati mari.Ea a luat un sampon de 1/2 kg si din prima zi i l-a adus jumate.In rest cred ca ai de toate.
Eu iar am schimbat medicamentele.Adica nu le mai iau pe acelea ca nu au efect si iau papaverina si scobutil injectabil seara si dimineata.In rest bebe e bine,vioi....Luni merg iara.Daca ma tine asa pina in aprilie o sa am curu sita.PArdon.Oricum la asta vad efectul.Mai am contractii dar nu mai dor.
Clau tu nu trebuia sa nasti prin martie?Parca 25.Scuze nu mai tin minte.
Bobo meu tot sughite,Nu stiu ce-l apuca de are portie zilnica de sughitat.Cica inghite prea mult lichid amniotic...prostuta.
Clau si pe mine ma ener bucurestencele.Eu dau mai rar pe la mamicile mele.Mai intru sa vad ce au scris dar nu prea scriu.
La un moment dat era asa o vaicareala acolo ca mi s-a facut lehamite.
Am sa incerc sa mai intru dupa-amiaza ca pe al meu sot il pun pe drumuri asa ca o sa am liber la calculator.
Va pup.
Nu cumva sapleci Clau fara sa ne lasi vorba pe unde esti!
cristinacsa spune:
Eu tot pe aici sunt, dar asta mica e cam miriici si nu am timp sa intru pe net.
Clau si eu vroiam sa-ti spun de crema pt sini, dar Alina ti-a zis deja.Azi vine maica-mea si mai pot si eu sa respir putin.
Mai vorbim,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
TORIA spune:
Fetele Antonela si-a facut azi internetul acum e la lucru dar azi sau maine o sa posteze si ea din nou.Numai bine va doresc.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI