Mamici din Arad...? (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumim Toria pt.informatii,ne bucuram.
Alina33 imi pare rau pentru "curu" tau.Nu merge cu tablete papaverina si scobutil,numai cu injectii?
Cristina si la mine a fost maica-mea cateva zile si m-am recreat putin.Eu stiu ca inseamna sa nu ai cu cine lasa copilul nici 2 minute.Cand veniti la Arad?
Fetelor gravidute,in legatura cu camasile din spital,sunt foarte urate si spalacite.
Clau sper ca nu ai plecat la spital asa pe neanuntate,ca nu ai aparut azi!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica fetelor!
Azi ma simt si eu mult mai bine, am stat foarte mult in pat si m-am odihnit...
Mai da eu am DPN pe 20 martie, dar de acum incolo ma pot astepta oricand, ca doar bebicul meu e foarte jos si placenta e foarte jos gata sa iasa...

Anto in sfarsit si-a rezolvat problemele si apari iar alaturi de noi...ne-ai lipsit...

Draga Alina nu iti fa probleme ca am sa va anunt daca cumva dau sa nasc...i-am aratat la Clau unde sa intre ca sa stie sa va scrie...

Alina M., am auzit de camasile de noapte din spital, dar mi-am camasi cu multi nasturi si sper ca-mi dau voie sa stau cu camasa mea!

Cristinuta tu cum mai esti? Tot cu febra e micuta ta? i-au iesit dintisorii?

Hai ca va mai scriu!
Pusy

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Clau te poti astepta oricand sa nasti de-acum incolo,nu mai e nici o problema.Iti da voie cu camasa ta dupa ce ai nascut.Oricum inainte sa nasti iti da de la spital,dar e mai bine ca le murdaresti.Eu am schimbat 3 camasi pana am mers sus cu copilul si apoi mi-am luat camasa mea.Le faci de sange...eu am transpirat dupa ce am nascut ca mi-a fost uda,uda camasa.Cand te interneaza e obligatoriu cu camasa de la spital pana dupa ce nasti(cateva ore).Scuze daca m-am repetat.

alina

Mergi la inceput

Alina M. nu te scuza ca te-ai repetat, oricum nu conteaza, ca eu am inteles si de fapt nu asta e important ci faptul ca imi dai unele sfaturi care-mi sunt de folos, de mare folos...
Multam oricum de sfaturile pe care mi le dati!

Mergi la inceput

Cu multa placere Clau,oricand.
Vad ca ai aparut tarziu.Eu mai stau putin si merg sa mai citesc ceva.Mi-am comandat 3 carti de la ed.Amaltea si azi le-am primit(Supa de pui pt.suflet de mama,pt.suflet de copil si pt.suflet de femeie).Sunt foarte fain,am citit povestioare din ele la CALATORIILE SUFLETULUI.
Intrati pe-acolo si cititi daca vreti.Eu vreau sa mai imi comand si Supa de pui pt.suflet( 4 portii).

alina

Mergi la inceput

Eu inca nu am somn si stau in fata calculatorului, bata-l norocul!
Mai pentru mine e un lucru foarte odihnitor, eu ma relaxez stand si citind pe forum! tot ma intreb daca nu am inebunit sau daca nu m-am dilit!
Eu nu pot sa dorm mai nou si cred ca e de inteles, ma apasa si sarcina si daca ma bag in pat sa dorm nu-mi gasesc locul, ma tot foiesc si nicicum nu reusesc sa inchid vreun ochi ci mai rau ma obosesc!
Abia astept sa scap de burtoi sa pot si eu sa dorm un pic linistita si sa pot dormi pe spate ca cum tot dorm pe partea stanga deja degetele de la mana stanga imi sunt mai mult amortite!
Si plus de asta bebicul meu noaptea are program artistic si trebuie bagat si el in seama, nu?????? Trebuie asistat si aplaudat!
Ma gandeam azi ca poate il iau pe al meu si , ca asa poate nasc si mai repede!
Hai ca am luat-o razna rau de tot, cred ca nu mai am mult!
Nu ma luati in seama ca probabil mi se trage de la atata abstinenta!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo,
azi ma simt mai bine in sensul ca ieri am fugit la doctor ca imi crescuse tensiunea si mie imi era rau si nu stiam de la ce.Se pare ca nu-mi prieste nicicum papaverina asta nici tablete nici injectabila si am renuntat si la scobutil la tot.Mai putin la lizadon.Dupa ce am scapat cu chiu cu vai de internare,am ajuns acas si am stat un pic linistita.Seara cind a venit unchiu-meu imi scazuse la normal tensiunea.Bebica e bine vioi, mai vioi ca pina acum, probabil era si ea ametita de la atitea medicamente.
Acum maninc nesarat vreo citeva zile sa-mi revin.Sper sa fie bine.
Ma bucur ca Anto si-a facut calcularetul.
Va pup.
Clau ai grija cu ca poate provoca nasterea.Nu actul in sine ci sperma.
Asa ca daca ai de gind sa nasti, da-i drumul!!!

Mergi la inceput

Clau,tu la ora 03:38 erai inca pe forum? Sa stii ca si mie imi place foarte mult sa citesc pe forum noaptea,nu ma deranjeaza nimeni.O sa vezi dupa ce vine bb ca nu mai asa mult timp,mai ales noaptea te vei bucura daca doarme bb si poti dormi si tu.Roaga-te sa nu aibe colici!
Clau,sigur nasti mai repede dupa o partida de sex.Oricum nu e contraindicat,ci dimpotriva se zice ca nasti mai usor ca se elibereaza ceva hormoni care ajuta la nastere.

Alina33,ai grija cu tensiunea.Nu s-au umflat si picioarele,sau fata?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

In primul rand ,bine-ai venit Alina printre noi ,ma bucur ca ,incet ,incet ,ne imultim si noi aradencele .Nici nu stiu cu ce sa incep...am lipsit mult timp dintre voi si drept sa spun mi-a fost greu ,sotul meu radea de mine ca nu mai pot dfolosi internetul ,mai ales ieri ca l-a facut dimineata si eu nu am avut deloc timp pana seara tarziu si atunci doar putin ca picam de obosita ,inca nu am reusit sa citesc ce a-ti scris cat timp am lipsit dar probabil deseara o s-o fac ca iar nu am timp ,am de facut cumparaturi si alte cele azi dupa-masa .
Mi-a zis Tori ca a nascut cineva dintre fetele din Arad ,e adevarat?!
Din cate stiu si Clau si Alina ar trebui mai tarziu sa nasca (poate a inteles ea gresit)Multumesc ca a-ti intrebat si v-ati facut griji de mine
Mi-ar face mare placere sa ne intalnim ,eu cred ca pe 16 Aprilie vin in tara ,de paste si stau o saptamana ,m-as bucura daca as primi nr. voastre de telefos sa va pot anunta cand vin si sa stabilim o zi si un loc de intalnire ,o sa va dau si eu nr.meu de telefon.
Clau am vazut ce scurt te-ai tuns ,i-ti sta bine .Si eu am fost cam asa acu cativa ani ,acum l-am lasat iar sa creasca ,dar nu mult ca prea lung nu-mi mai place,sa arat si eu mai tanara
Mai da vad ca a-ti fost harnicute cu scrisu ,bravo!!!
Alina ,i-mi pare f.rau ca nu te-ai simtit bine cu tensiunea ,exact problemele astea le-a avut si Gabi(Babee) in ultimul timp.
Clau ,i-mi aduc si eu aminte cum nu dormeam de pe la 7-8 luni,toate filmele de noapte le vedeam .Ai grija cu ,nu te prosti ,mai asteapta un pic
Cum e vremea la Arad ? Aici e friiiig ,ninge cum nu a nins nici in decembrie inca va mai ninge o perioada ,nu-mi place ca dimineata am de lucru ,masina e inghetata si plina de zapada ,drumul e ca naiba pana ajung la soseaua principala ,dupa-masa vine soarele si e o floscaiala ca frasu .
Acum va las ca sa mai prind magazinele deschise ca aici la tara sambata inchid la 5.
Va pup si...sa auzim de bine!
Un sfarsit de saptamana placut va doresc!
Hai Aradu!

Mergi la inceput

Bine te-am gasit anto,ma bucur ca-ti merge internetul si ai revenit printre noi.Ai de recuperat foarte mult cu cititul ca noi am fost foarte harnicute.Eu am venit ultima pe-aici,m-a gasit Clau,mi-a trimis un PM si m-a invitat la Mamici din Arad,iar eu am venit cu placere.
Nu a nascut nimeni de la Mamici din Arad.
Mi-ar face placere sa ne intalnim cand vii in Arad,iti trimit nr.de telefon pe privat.
La Arad e nasoala vremea.Ieri a plouat toata ziua.Cand ninge,cand ploua,e foarte urat.Abia astept sa vina primavara.
Pana citesti tu anto tot ce am scris noi...iti spun ca eu sunt mamica,,nu graviduta,am un baietel tare nazdravande 1 an si 10 luni si il cheama Dragos.Stau in Arad in Alfa.
Am citit ca tu ai o fetita de 12 ani,sa-ti traiasca.Ce mare e!
Va pup si va mai scriu azi.

alina

Mergi la inceput