Mamici din Arad...? (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si tie Alina M..........SOMNIC USOR! si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo,
am sa tin cont de propunere Clau desi cind mai ies o sa fie ceva fulger sa nu ma mai apuce durerile.Dar daca o sa ma mai simt in stare iti spun.
Cam din acelasi motiv n-am vrut eu sa merg la Bunescu...am trimis-o pe sora-mea la el pentru un chiuretaj si nu i l-a facut bine.A mers dupa aceea la altcineva sa rezolve .NAspa.si mi-a fost frica.Dar cum spuneai si tu au si ei momentele lor mai bune si mai putin bune.Principalul e sa le prindem noi pe cele bune.In plus l-am pus pe unchiul meu sa mai vorbeasca cu ea si acum ma stie mai bine.Unchiu-meu e medic.Mi-am dat seama de problema ei.Nu are memoria numelor.Dar daca te vede stie ce probleme ai.
Toto ii spunea la unchiu-meu ca nu are nici o pacienta cu numele stanciu.Numa cind m-a vazut stia despre cine-i vorba.Oricum o s-a pun sa-mi explice avantajele si dezavantajele cezarienei si a nasterii normale in cazul meu.

Mergi la inceput

Ciau!
Alina 33 sincer eu nu am avut de gand sa te speri sau sa-ti faci probleme, iti spuneam doar ce stiam ca a facut Carciu...nu ti-am spus decat ceea ce stiam...
hai sa va povetesc ce am patit azi noapte...stateam la calculator si la un moment dat am simtit ceva rece, ceva racoros pe bluza...m-am speriat mi-am dat solexul jos si cand m-am uitat pe tricou imi cursese lapte din pieptul stang ....m-am speriat ingrozitor pe moment dar apoi m-am linistit ptr. ca mi-am amintit ca m-a intrebat si Bunescu la ultimul consult daca nu am avut scurgeri la piept...

Mergi la inceput

Ceau fetelor! Ce ma faceti?
Clau e normal sa-ti curga lapte inainte de-a naste(de fapt nu-i chiar lapte),dar e normal si sa nu-ti curga.Stiu pe cineva care ii curgea lapte foarte mult inainte de-a naste.
Toti medicii(ma refer acum la ginecologi)au si parti bune si rele.Eu am nascut cu Miclea si se spune despre el ca nu prea merge la nasteri.La mine a venit,dar multe zic "nu ma duc la Miclea ca nu vine la nastere".Cred ca v-am mai scris ca la nastere conteaza ft.mult si moasa,ea te ajuta mai mult decat medicul(binenteles daca nu sunt complicatii).Medicul te coase dupa epiziotomie,daca ti-a facut.
In legatura cu epiziotomia,nu va fie frica nu simtiti deloc.Pe mine m-a taiat destul de mult,dar nu am simtit nimic.Totusi decat sa te rupi mai bine te taie ei.
Toate cele bune va doresc si un weekend placut!

alina

Mergi la inceput

Alina M. tocmai de asta mi-e frica de ma taie, dar cica asa trebuie sa suferim noi ca suntem femei
Mai ai dreptate ca daca ne-am lua dupa tot ce se spune despre doctori atunci nu am merge la nici un control...trebuie doar sa avem incredere ca noua nu mi se poate intampla nimic rau...nu?
Va doresc si eu un week-end placut plin de dragoste si armonie!

Mergi la inceput

Sa stii Clau ca eu am fost foarte optimista in ceea ce priveste nasterea.Ma consolam cu ideea:"cum au nascut atatea femei in lumea asta voi scapa si eu cumva".Ma gandeam tot timpul ca poate voi naste usor,nu ma voi chinui,dar n-a fost asa.Am vazut fete care au nascut inaintea mea cand eram in sala de travaliu si n-au zis niciodata "au" si tot ma miram cum suporta.Chiar sunt femei care nasc usor si nu au dureri foarte mari.Eu una am urlat!

alina

Mergi la inceput

Sper din tot sufletul sa nasc usor si sa nu trebuiasca sa urlu pe acolo...

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Va place ce timp "frumos" e afara?
Eu m-am trezit azi la 11. Noroc ca duminica e sotul meu acasa si dorm mai mult ca sta el cu Dragos.

alina

Mergi la inceput

Ceau!
Abia acum am avut poutin timp sa intru si eu pe forum ca abia acum mi-au plecat musafirii...a fost ziua musafirilor...o zi de-a dreptul plina si in acelasi timp ffff obositoare pentru mine...la un moment dat nu am mai rezistat sa stau in camera cu ei si m-am dus in dormitor sa ma intind un pic si spre rusinea mea am adormit o jumatate de ora............mi-a fost foarte jena de ei....apoi au plecat si au venit alti musafiri care spre fericirea mea n-au stat mai mult de 1 ora...
Afara avem o vreme deosebit de frumoasa...eu aveam de gand sa merg azi la plimbare pe mal...s-a dus si plimbarea mea...
Voi ce mai faceti? cum v-ati petrecut in week-end-ul asta?
Ce o fi cu Alina 33 si cu Cristina ca nu au mai dat nici un semn de viata?
Va pup si sa auzim de bine!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput