Mamici din Arad...? (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Depinde de care vrei...noi avem cable full si ii cred ca in jur la 35 $...nu stiu exact ptr.ca sotul plateste...:)))))
Dar hai ca-ti dau adresa de mail de la RDS...http://www.rdslink.ro
Aici ai sa gasesti preturile si ptr.cable si ptr.dial-up...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina eu am prin cablu nu prin telefon si costa 9$ pe luna abonamentul.
Clau vad ca eti pe-aici.Am citit cand ai scris de mama si sora ta,nu vreau sa o sperii pe Alina33,dar am auzit mai multe chestii nu prea fain de dr. Asa ca femeie este extraordinara,dar profesional nu stiu...
Oricum Alina33 nu te ingrijora ca nu esti singura care nasti cu ea si sper ca totul va fi bine.Daca tu vrei sa nasti normal sustine-ti ideea in continuare.

alina

Mergi la inceput

Clau iar am raspuns in acelasi timp!!!

alina

Mergi la inceput

Sa precizez,abomanent cu 9 $-trafic 500 mega.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Mersi fetele pt info.M-am uitat pe site, dar str mea nu intra inca in zona de acoperire pt internet prin cablu.
Clau, am vorbit cu maica-mea , a fost ieri si a luat ultimul patut...Mersi mult pt pont. Mai spune-ne daca mai vezi ceva interesant.Fetele mele dorm, de citeva zile ceva mai bine...

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Cristi daca mai vrei unu iti spun de unde sa cumperi dar ii mai scump...1.500.000 lei...sper doar sa mai aiba si acolo...am vazut eu sapt. trecuta...la gara langa magazinul ELDO ...la magazinul Pret...e un magazin pe colt in blocurile alea noi vis-a-vis de CEC si BRD...daca nu acolo poate langa Billa, acolo unde-i parcarea pe partea dreapta cum mergi spre Billa la acelasi magazin Pret...la magazinul asta am vazut si ii exact la fel tot de la aceiasi firma, doar ca ii mai scump un pic...probabil duc marfa din acelasi loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Cristi daca mai vrei unu iti spun de unde sa cumperi dar ii mai scump...1.500.000 lei...sper doar sa mai aiba si acolo...am vazut eu sapt. trecuta...la gara langa magazinul ELDO ...la magazinul Pret...e un magazin pe colt in blocurile alea noi vis-a-vis de CEC si BRD...daca nu acolo poate langa Billa, acolo unde-i parcarea pe partea dreapta cum mergi spre Billa la acelasi magazin Pret...la magazinul asta am vazut si ii exact la fel tot de la aceiasi firma, doar ca ii mai scump un pic...probabil duc marfa din acelasi loc!

Maica-mea tocmai zicea ca merge la Billa si i-am zis sa intre si acolo. Am mai intrat si eu asta vara pe la gara (mergeam la dentist in zona) si mi s-a parut interesant magazinul( intr-adevar au produse TCM care sunt si aici). Oricum unul avem si noi aici (patut pliabil) si poate il luam cu noi.
Mersi oricum,

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Acolo sunt lucruri doar de la TCM si adevarul e ca sunt si de foarte buna calitate si mult mai ieftine decat oriunde in oras...eu am si caruciorul tot de la TCM...e super solid si l-am luat si destul de ieftin, la 4.000.000 lei, carucior casi cel care l-am luat am vazut in alte magazine la 9.000.000 lei, deci dublu la pret...am avut noroc si de data asta ca l-am luat pe ultimul de tipul asta ca ce au dus acum sunt sport...
Ma bucur sa stiu ca ti-a fost de ajutor pontul meu!

Mergi la inceput

Ce fain ca ti-ai gasit patut Cristi!
Clau mai pune-ne in tema cu ce mai apare nou,mie acum nu-mi mai trebuie patut si carucior.Am auzit ca e bine sa mergi cand aduce marfa,adica atunci gasesti multe lucruri fain.Dar de unde stiu eu cand aduce marfa?

alina

Mergi la inceput

pai da e bine sa fi acolo cand primesc marfa dar cum spui tu de unde sa sti cand primesc........eu am nimerit din prost noroc acolo saptamana asta...mai daca mai vad sau aud de ceva fain va anunt!

Mergi la inceput