Vreau si eu un bebel!!!

Vreau si eu un bebel!!! | Autor: rachel owen

Link direct la acest mesaj

Buna surorilor de suferinta!Vreau sa ma inscriu si eu in clubul aspirantelor.Va roooog,primiti-ma!!!Stiti de ce,nu cred ca mai are rost sa va explic despre testele de sarcina care se incapataneaza sa tot iasa negative (linia aia rosie,
bat-o vina,e suparata pe cea albastra si nu vrea sa stea alaturi de ea pt un rezultat pozitiv),sau despre lacrimile de crocodil de la consult,cand la echografie mi-am vazut uterul gol?!
Nu.Stiam eu.Ma infior sa aflu ca atatea femei traiesc drama mea(e prea dur spus drama,dar eu asa o traiesc).
Acum,fetelor,am si eu,ca si voi,toata viata inainte,dar zilele trec,acele zile in care speri mereu,ca poate-poate,ca poate de asta mi-e rau,ca poate de aia ametesc,ca om si "nebunia de sarcina".Dar in cele din urma,toate visele,tot extazul sperantei se sfarseste odata cu sosirea menstruatiei,care demonstreaza din nou neputinta de a concepe.
Dupa o prima luna de incercari,am fost surprinsa ca nu am ramas gravida,dupa a doua luna ingrijorata si dupa a treia,nenorocita.Mi-am strsat sotul,parintii,soacra,prietena,si mai ales doctorita ginecolog."N-ai nimic,zice ea,da-i `nainte cu tupeu!"Pai asta fac,zic,fac in fiecare zi."Ooo,pai e prea des!"Aha,si ce-i prea mult strica..
Astept.Ce sa fac?Si exersez.
Pot sa astept alaturi de voi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da-ne mai multe date!
Si apropo dupa doar 3 luni de incercari nu ai de ce sa disperi.....
Eu astept si inecrc de aproape 3 ani.....

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

bine ai venit printre noi..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, pl nu mai tarziu de 16:00. Tocmai am aflat ca la 19:00 am o cantare, si nu vreau sa pierd nici o clipa din intalnire.

Sa stabilim clar cine vine, si ce aduce fiecare.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Rachel, welcome. Sper sa stam cat mai putin pe aici.
In rest, vorbim pe privat.

pupici

Mergi la inceput

crinuta, ai gresit postarea iubita

MirelaV

Mergi la inceput

Mi, nu inteleg

Mergi la inceput

crinuta..credeam k aia cu intalnirea nu aici vrei sa postezi..
atatica

MirelaV

Mergi la inceput

Gata, inteles. Lasa Mi ca fetili is destepte, si se prinde ele ca despre intalnire era vorba.
Scuze fetelor ca incurc subiectele. Sunt cam ametita.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Bun venit, Rachel! Bineinteles ca poti sa astepti aici cu noi , dar nu prea mult!!! Exerseaza si fii optimista, caci o sa se intample!

Gabela

Mergi la inceput